- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
hayırlı olsun nil
ne tarflarda oturacaksınız belli mi
bazen bursayı çok özlüyorumbiz ataevlerde oturuyorduk
tropical sitesi var bilmem bilir misin
tabii çok oldu bursadan ayrılalı
Ya düğün tarihi belirlerken baya zorlanmıştık nişanlımla iş yerlerimizle ilgili falan sorunlar olmasın yılbaşını da geçmeyelim, ama kasım da olmasın derken falan 21 Aralık iyi geldi okeyledik, düğün salonuyla anlaştık şimdi kime 21 Aralık desem oooooooo yılın en uzun gecesi hadi hadiii diye dalga geçiyor ,ben işin bu tarafını hiç düşünmemiştim
Ben Yıldırım tarafında oturucam, Gökdere Bulvarı desek daha iyi olur sanırım.
Ya düğün tarihi belirlerken baya zorlanmıştık nişanlımla iş yerlerimizle ilgili falan sorunlar olmasın yılbaşını da geçmeyelim, ama kasım da olmasın derken falan 21 Aralık iyi geldi okeyledik, düğün salonuyla anlaştık şimdi kime 21 Aralık desem oooooooo yılın en uzun gecesi hadi hadiii diye dalga geçiyor ,ben işin bu tarafını hiç düşünmemiştim
vuhh huuu
bakış açısı nill
anladım canım
insanların kafa nelere çalışıyor yaaa40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
günaydınlar herkeslere yaaa kızlar bayramlarda neler yapıyorsunuz yani damat tarafımı size geliyor sizmi onlara benim annem babam nişanlımınkilerden büyük dedemde köye gitti ama onunda babannesi köyde geldi görümcem evlencek diye hal böyle olunca biz napıcaz evlerde birbine çok uzak aynı şehirde 2 3 saat mesafemiz var bizim napsak
ben bayram sabahımı gidicem siz nişanlıyken neler yaptınız cumartesi günü görümcemin çeyizini götürücez çok heyecanlıyım
günaydınlar herkeslere yaaa kızlar bayramlarda neler yapıyorsunuz yani damat tarafımı size geliyor sizmi onlara benim annem babam nişanlımınkilerden büyük dedemde köye gitti ama onunda babannesi köyde geldi görümcem evlencek diye hal böyle olunca biz napıcaz evlerde birbine çok uzak aynı şehirde 2 3 saat mesafemiz var bizim napsak
ben bayram sabahımı gidicem siz nişanlıyken neler yaptınız cumartesi günü görümcemin çeyizini götürücez çok heyecanlıyım
Valla bu herkesin yaşantısına veya bağlı oldukları geleneklere göre değişir sanırım. Biz şöyle yaptık, bayram günü nişanlım bize geldi, ailemle bayramlaştı.Hatta bir bayram kahvaltıya gelmişti, sonra biz nişanlımla çıkıp onlara gittik, nişanlımın anne ve babası ile bayramlaşıp biraz oturduktan sonra biz beraber büyükleri ziyarete çıktık.Bayramın 2.günü kayınvalidemle kayınpederim tabi ki beraberinde nişanlım bize geldiler bizde bayramın 3. günü ailemle iadei ziyaret yaptık.Tabi bu tarz şeyleri pek kurallara bağlamamak gerek bence.Örneğin bir bayramda nişanlım burdaydı ama ailesi yazlıktaydı sadece telefonlaşarak bayram kutlaması yaptık.Belli yaşa gelmiş insanları fazlada zorlamaya gerek yok.Kim ne zaman müsaitse, kimin gidecek durumu varsa o gider.en azından bizim ailelerimiz bu konuları fazla büyütmezler.Yok o geldi gelmedi ben gitmem giderim meseleleri olmadı.
Mesela bu bayramda kayınvalidem ve kayınpederim yazlıkta olacak, nişanlım bayram namazı için ve sonrasında kahvaltı için bize gelecek.babamla namaza gidecekler,sonra kahvaltı falan, sonra biz nişanlımla çıkarız büyükleri ziyarete, eğer vaktimiz kalırsa da hem 1 gece kalmak için hemde bayramlaşmak için yazlığa geçeriz.Gidemezsekte telefonlaşırız.
herkese günaydınlarrr,
canım ne güzel bır konuya temas etmışın.
Biz nışanlımla bu konu yüzünden tartıştık şu an konuşmuyoruz bılıyormusun
uzun bır nişanlılık süresinde herşey allak bullak....
Nışanlım şehır dışında oturuyor bız adanada.Hal böyle olunca sık sık görüşemiyoruz.
Annemde onlar gelseler daha ıyı olur bu iş çok uzadı dedi.
nışanlım bizi davet etmıştı onlara sonra geldıde gıttıte davsı yüzünden kırdık bırbırımızı.
canım yazdıklarının faydasını göreceğim çalıştığım yerdeki arkadaşlarım babanesi büyük olabilir ama sen gelinsin aileysiyle beraber gelicek babanne o kadar yol çekemez babanne evde kalır sonraki gün sen ailenle onlara gidersin diyorlar ama kafam karış bide görümcemin tarafı var evleniyor 2 taraflı olucak onlarnki napacağmızı hiç bilmiyorum ne olucağını
ama senin yorumun çok faydlaı oldu canım nişanlımla bunu konuşmam lazım
bizde öyle adet felan yoktur
canım öncelikle hemen baırşmanızı tavsiye ediyorum asla asla böyle bir konudan küsülmez
yaniii kırmanıza gerek yok ki bayram işte ne güzel bir araya geliceksiniz canım
herkese günaydınlarrr,
canım ne güzel bır konuya temas etmışın.
Biz nışanlımla bu konu yüzünden tartıştık şu an konuşmuyoruz bılıyormusun
uzun bır nişanlılık süresinde herşey allak bullak....
Nışanlım şehır dışında oturuyor bız adanada.Hal böyle olunca sık sık görüşemiyoruz.
Annemde onlar gelseler daha ıyı olur bu iş çok uzadı dedi.
nışanlım bizi davet etmıştı onlara sonra geldıde gıttıte davsı yüzünden kırdık bırbırımızı.
canım öylede,
neden her bayram ben gıdermışım erkek tarafı gelmiyormuş dıye etraftan onların çevresinden laflar duyuyorum çok zoruma gıdıyor.
Bızdede adet yok kım musaıtse o gelsın ama iş öyle değil işte.Ben yıpranıyorum iki arada.
canım öylede,
neden her bayram ben gıdermışım erkek tarafı gelmiyormuş dıye etraftan onların çevresinden laflar duyuyorum çok zoruma gıdıyor.
Bızdede adet yok kım musaıtse o gelsın ama iş öyle değil işte.Ben yıpranıyorum iki arada.
arkadaşların dediği gibi biraz da geleneklere bağlı bunlar biz farklı şehirlerde oturuyoruz ama çok uzak değil bayramın 2. günü onlar bize gelecek biz de gitmeyiz büyük ihtimalle
kızlar ben de bir şey merak ediyorum nişanlımın ailesi bana bayramlık almış şimdi bizim de damada almamız gerekir mi yoksa sadece geline mi alınıyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?