• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şuan hiç kısmıyorum yemeğimden
diyette diilimm
düğüne yakın belki başlarım ama ona da başlamak çok istemiyorumm
ben çok zayıflayınca yüzüm hemen çöküyoo
bide nişanlıcan benden heybetli olunca gelinlikte çocuk gibi kalmak istemiyorumm :51::51:
gelinlikte arkadan ipli korseli olcağından göbeğim çıkmazzz :9::9::9::9:

ayyy ne duygusal olursunuz siz yarınnn :5::5::5:

Sanırım yoğun bir duygusallık olacak. Annem dün akşam "hadi bakalım eşyaların toplandı gidiyorsun" dedi.Ağlamamak için zor tuttum kendimi:25::25:

nillllll cidden çok heyecan verici olmalı canım hayde hayırlısıyla gitsin çeyizlerin mutlu yuvanıza :16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

hayde bugün bitsin artık çok yoruldum çok eve gitmek dinlenmek istiyorum yarın nişanlımın ailesi yemeğe davet ettti ailecek gideceğiz inşallah yöresel yemekler yapacakmış kayınvalidem maharetli :16::16::16::16:bende yeme konusunda maharetliyim

58 kiloyum ama millet ölcekmişim gibi bakıyor anlam veremiyorum çok sinir oluyorum şimdide bir aradaşım geldi aaa giz yanaklaırn çıkmış harika olmuşsun dedi yanımdakiler aynı böyle baktılar:53::53::53::53::53:neeee zayıflamış yaa ne kilosu diyorlar halbusi hep 58 kiloda duruyor olabilirim garip garip bir saat önce biri zayıf diyip bir saat sonra başka biri gizzz ne güzel olmuşsun yanakların ne güzel diyor

ben nerede duracağmı bilemedim içimden bir ses gelinliğin ipli olmalı giz diyor napacam çok korkuyorum :18::18::18::18:

Heyecan var, stres var tuhaf duygular var... var da var yani.

Giiz ben tam tatlıcıyım yaa :43:

Diloşuum teşekkür ederim. Benim belim ince zaten onun altındakiler kalın :27: Nişanlığım tam vucut tipimdeydi vallahi çok güzel örtmüştü bu yüzden :16: Gelinlikte vucut tipime uygun oda ince gösteriyor :16:

Tubim yaaa :16: Laci elbise vardı o akşam üzerimde ondan ince gözüktüm :27: Yüzünü hafızama çok iyi kazıdım vallahi unutmam mümkün değil :52:

bu arada gülin napıyor kızlar özledim onu bizim şirkette hotmail skype vb şeyler açılmıyor gmail mailim açılıyor gülinde maili gmailden baksın bir gmail açılabilir belki

gülin geldiğinde bu yazıyı oku yevrum

Diloşuum teşekkür ederim. Benim belim ince zaten onun altındakiler kalın :27: Nişanlığım tam vucut tipimdeydi vallahi çok güzel örtmüştü bu yüzden :16: Gelinlikte vucut tipime uygun oda ince gösteriyor :16:

Tubim yaaa :16: Laci elbise vardı o akşam üzerimde ondan ince gözüktüm :27: Yüzünü hafızama çok iyi kazıdım vallahi unutmam mümkün değil :52:

abur cubur ve tatlıyı bırak ve yürüme mesefen varsa tempolu yürü canım

offf tek korkum gelinliğin üzerime oturmaması olacaktır herhalde

Gizim bence de ne Özgenin ne de Zehranın ihtiyacı yok diyete falannn :20: Fıstık gibi ikiside maşallah :nazar:

Zehroşşş, bi daha tanımazsan saçını çekicem zaten
:33:

Gizim bence de ne Özgenin ne de Zehranın ihtiyacı yok diyete falannn :20: Fıstık gibi ikiside maşallah :nazar:

Zehroşşş, bi daha tanımazsan saçını çekicem zaten
:33:

Bebeğim yok vallahi tanımamam mümkün değil :16:
Kızlar yaa biliyormusunuz ne hayal ediyorum ben. Evlenmişim, sizi evime davet etmişim oturmaya :52: Gelirsiniz dimi hayallerim suya düşmesin :27:

Bebeğim yok vallahi tanımamam mümkün değil :16:
Kızlar yaa biliyormusunuz ne hayal ediyorum ben. Evlenmişim, sizi evime davet etmişim oturmaya :52: Gelirsiniz dimi hayallerim suya düşmesin :27:

Canım beniimmm :16:

Kuzumm, ne kadar güzel olurrr, geliriz tabisii

Hem Sevdicek artık sorun etmez çünkü nişanda tanıştı sizle yoksa biraz sıkıntı olabilirdi :1:

Eveett tanımadı Diloş,Tuğba diyoz falan ama yoookk tanımadı huh :19:

Bananee bananeee benimde gözlüklerim yoktu ama seni tanıdıımmm :33::33:

Bide diyet falan dediğine bakmayıınn incecik bu kızzzz
:23:

:9::9::9::9:
burdaki adınla hatırlatsaydınn kuzumm :27::27::27:

gelinliğindee de belli olmaz cicimm yaaaaaa:12::12:

**

nil yarın için şimdiden Allah yardımcınız olsun :26::26:
evinde huzurla, güle güle kullan eşyalarını inşallah :16::16::16:

Merhabaaaa canlarım ciğerlerim can tanelerim :27::27::27:

Gizotcuğum beni sormuş ama Zehroş cevap vermemiş :63::63::63: Özgem olsaydı o verirdi :21:

Neyseee :27:

Gizotummm internet yasaklı bebeğim skype,hotmail,gmail her bir şey yasak :50: Sadece vergi dairesi,sgk sitesi,fabrikamızın sitesi,çalıştığımız banka ve outlook açık ama onda da sanırım konuşmalar arada denetlenebiliyormuş,istediklerin de mail içeriklerini görebiliyorlarmış o yüzden onu da kullanamıyorum :50:

Tuğbimm canım kuzummmm :54:
Zehroş seni tanımadı diye sakın üzülme beni 152354413 defa gördüğü halde hala dibime kadar girmeden ben onu dürteklemeden tanıyamıyor :33:

Sizleri çok özledimmm,kendinize çok cici bakınn :16:

oyyy gülintoşum gelmiş ama gitmiş çok özledim seni ben ama :16::16::16::16:hasret kaldımmm hasret yavrucak

oyy bir ara bizim şirkette böyle idi çok kötüydü hiçbirşey açılmıyordu hiç

bugün migrostan nutella aldım isimlerimizi yazdırdım sonrada tatlı sevmiyorum dedim ama kasanın yanında milka standı gördüm aldım yiyorum şu anda reglim belikide o yüzden acaip çikolata çekti canım :16::16::16:

Günayydıııınnnnnnnnnnnnnnn :52:

Gülin kızanı benle uğraşmasana :27: :33: Uzağı göremiyorum ayrıca ben dibine gelince görmem bu sebepten :47:

Back
X