- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nill evin çok güzell maşallahh![]()
hepsi çok güzellerrrr
![]()
Bence olmamış, ya sen neden bu kadar panik oldun ki? Düğmeli modellerde teslime yakın arka kapatma işlemi oluyor.Ayrıca iplide de sorun çıkıyor. Benim son provamda kilo verdiğim için arka kısım üst üste bindi ipler gerilince.yani ipli olunca da çok kilo verirsen yine sorun. Bence sen gönlüne göre yaptır.Gelinlikçiler bu konu da uzman, çünkü kızlar düğün üstü hep kilo veriyor.Hemen teslim almazsın, 2-3 kala gidersin arkasını öyle kapatırlar.O kadar meraklanma:)
Beni özlmemişsiniz
![]()
Beni özlmemişsiniz
![]()
ayyyy canım çok sağol valla panik geçiriyorum cidden sırt konsunda çok panik oldum ben gönlüme göre yaptırayım doğru ya seninkide ipliyidi değilmi sorun olunca oluyor aslında rahat olmak en mühimi sağol canım sağol
nil evin çok çok çok güzel.
heleki kv kb annein babanın fotoğraf olayına bayıldım.
ne güzel bi fikir. bnm annemle babamın gelinlikle fotoğrafını bırak yanyane bile fotoğrafları yoktur
giz dilaya katılıyorum. relax gelincik relax..
bu hafta sonuda bak.. canlanır gözünde daha bi
danteli bumu olcak.
HAYIRLI SABAHLAR KIZLAR
eşimlen 6 gundur konusmyrz ama...2 gundur faceden soğuk sogukk msjlar atıyor...ama gece msj atmısss kübra seni çok ama çok sevıyorum ben yazmış....ama hcbsey yazmadımmm...
ayrıca kızlar bugun ikiz kardeşimin doğumu var dualarınızı eksık etmeyınnn kızlarr....
gelinlik kızlar size bir soru hatta yardım istiyorum arkası ipli gelinlik hiç istememe rağmen korkum var bişi soracağım bu arkası bel kısmı ipli üstü incili mdoel nasıl olur sizce
Eki Görüntüle 880252
günaydın canlarımmmmmmmmmm
canım barısırsın insallah sevenler ayrılmasın msj atmasına sevindim seviyo demekkii
bende birazdan tasınıyorum baska sehre insallah hersey güzel olur nil resimlerini merakla bekliyorum bide gizin gelinliğini
hepimiz mutlu olalım insallah amin
Evimin ilk resimleri, bazı ufak eklemeler yapılacak ama şimdilik bu. Vitrine konanları bulaşık makinesine atmıştım yıkansın diye, fotoğraf çekmek tamda o anda aklıma geldi :)) Vitrin boş değil yani
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33058
kuzu provam 2 hafta sonra zaten hiç gelinlikçi gezmedim 2 yere gittim ikincisine ok dedim birincisine ok deseydim diktirme derdim olmayacaktı ben risk aldım ama sağlık olsun dantel ütl herşeyi seçecem 2 hafta sonra ayın 14 de provam var
daha vakit var doğru diyorsun relax olmalıyım
Hoş bulduk Dilaaa'mşeymacıııımmmmmmm
hoşgeldinn![]()
YA Gizemmözledik canımcım sen nerelerdesin nasıl gidiyor gelin hanım
Ya özlemez miyiz ya, aşk olsun. Benim resimlerin altına yorum yazdım ama okumadın galibaNasılsın nasıl gidiyor evlilik?
kızlar ankaradan gelinlik diktirmek istiyorum bildiğiniz bi yer var mı yönlendirin beni lütfen...gelinlik 21'i düşünüyorum ama yinede danışmak istedim size Eki Görüntüle 880274 Eki Görüntüle 880275 diktirmek istediğim gelinlikte bu![]()
kızlar bi gelinlik eklicem bakar mısınız modelii nasıll ??