- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
kullandığın lensin markasına bağlı o kuzum
ben acuvue oasys kullanıyorum mesela ve göz kuruluğunun çok nadir yaşandığı lenslerden biridir yorumlarına bak istersen
ama zorda kalmadığım sürece eve gidince çıkarıp gözlüğüme geçiş yapıyorumm![]()
bende 10 yıl olacak lens kullanıyorum ama ama gözde damarlaşma yapıyor acaip göz alışıyor ki ben eskiden şirkettte lens takardım 2 sene öncesine kadar sonra takamıyorum iş yerinde gözlük dışarda lens
diloşun verdiği cevaplara katılıyorum makyajı lens takınca yapıp denize havuza vb şelerde kafamı sokarsam gözümü yumuyorum
ayrıca hiç lenslerle uyumadım çünkü benimkinlerle uyuma olayı yok gözlerim mahfolurlarsenelik lens alıyorum ve ilkbahar gibi alerji aylarında gözüme panadol gibi alerji damlası damlatıyor ki şirkette halıfileks var diye sürekli toz var sabah gözlüğümü takmadan önce bir panadolu
öğlende suni gözyaşı damlamı damlatıyorum akşamda lensmi tkaıp şirketten çıkıyorum
iyi bir bakım şart ben çok özen gösterdiğim halde arada kızarıyoronun için gözyaşı damlaları var lens gözdeyken kullanılabilen bir kullanımlık damlalar var
Önümüzdeki hafta kontrole girip lens almak istiyorum ben kuzular.
Diloşum sözünü ettiğin markayı araştırıcam. Lens konusunda bilgim yok kalitesiz birşeyi bana kakalamaya çalışmasınlar
Eve gidince bende gözlük kullanırım diye düşünüyorum ama dışarıda zor oluyor gözlük