• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hayırlı olsun canım, umarım bol bol iğne batarak geçer provaların :9: provada iğne batarsa gelinlik çok güzel olurmuş, bende çok batmıştı provalarda, sahiden tahminimin de ötesinde oldu gelinliğim. İnşallah içine siner de mutlulukla giyersin.

aaaa :30: hiç duymadım ben öle bişi :30:
Dün gelinlikçideki kızlada hatta batmasın falan die güldük baya :1:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr zehroş benimde provam yarına başlayacak :16::16::16::16::16: ama ben hastayım dünden beri bir halsizlik var bademciklerim şişti uyumak istiyorum

kızlar gelin ayakkbısı ne zamana alınmalı provalarda ilerleyen dönemlerde isterler sanırsam

birde bende aşırı bir rahatlık söz konusu neden böyle oldum bilmiyorum ama bu halimi sevdim :16::16::16:

günaydın kızlarrr zehroş benimde provam yarına başlayacak :16::16::16::16::16: ama ben hastayım dünden beri bir halsizlik var bademciklerim şişti uyumak istiyorum

kızlar gelin ayakkbısı ne zamana alınmalı provalarda ilerleyen dönemlerde isterler sanırsam

birde bende aşırı bir rahatlık söz konusu neden böyle oldum bilmiyorum ama bu halimi sevdim :16::16::16:

Günaydın Gizim geçmiş olsun :16:
Ayakkabıyı ilk provada istedi benim gelinlikçim. Ben ayakkabıyı almadım evdeki nişan ayakkabımla gittim. Ayyakbı seçerkende nişan ayakkabımın ölçüsüyle alıcam tatlım :16:

Bu arada ben dün asm ye gidip kan da verdim. 3 tüp kan aldılar. Annişim bugün gidip raporumu alıcak. Hiçbir ücret vs talep etmediler başka bir yerede yönlendirmediler

Son düzenleme:
Günaydın Gizim geçmiş olsun :16:
Ayakkabıyı ilk provada istedi benim gelinlikçim. Ben ayakkabıyı almadım evdeki nişan ayakkabımla gittim. Ayyakbı seçerkende nişan ayakkabımın ölçüsüyle alıcam tatlım :16:

Bu arada ben dün asm ye gidip kan da verdim. 3 tüp kan aldılar. Annişim bugün gidip raporumu alıcak. Hiçbir ücret vs talep etmediler başka bir yerede yönlendirmediler

canım iyi yapmışsın bende şirket doktoruna soracağım belki buyrda oluyordur akciğer grafisi felan çekilmek istiyorum hepatit b tatanoz gibi aşılarıda olmak istiyorum ocak ayı gibi felan yaptırrrım bende

Günaydın canım, benim gelinliğim 4 provada bitti. 5. provam son provamdı zaten, baktılar eksiği, yanlışı var mı diye yoktu aldım geldim. 2.provamda ayakkabılarımı istemişti.

günaydınn kızçelerrr :16::16::16:
hayırlı cumalarrr :26::26::26:
ben bugün istanbulaa gidiyoreeeee:10::10::10::10:
hem yılbaşı gecemizi erken kutlayalım hem de kına alışverişimi yapimm benn :9::9::9:

Ayy artık bende uyku falan uyku falan kalmadı:18:

nilll kıyamammm :9::9::9::9::9:

Günaydııın kızlaaar :16:
Dün yoktum astar provam vardıı :17: Astarı bile çok güzeldiii :16: İnşallah bitince çok daha güzel olucak. Rabbim üzerime giymeyide nasip eder inşallah :16:

inşallah canımm benimm :16::16:

günaydınn kızçelerrr :16::16::16:
hayırlı cumalarrr :26::26::26:
ben bugün istanbulaa gidiyoreeeee:10::10::10::10:
hem yılbaşı gecemizi erken kutlayalım hem de kına alışverişimi yapimm benn :9::9::9:

nilll kıyamammm :9::9::9::9::9:

inşallah canımm benimm :16::16:

Yazdığımdan da anlaşılacağı gibi, gece gece kafa gitmiş benim " Ayy artık bende uyku falan uyku falan kalmadı " :9: İkişer ikişer yazmaya başlamışım.

ayyyy canımm çok heyecanlıı :18::18::18:
azcıkk kaldııııı :27::27::27::27:

Sorma sorma, hissettiklerimi kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Sevdiğimle yeni bir hayata başlayacağım için heyecanlıyım,ailemden ayrılma anım o gelin alma anı aklıma gelince keyfim kaçıyor ağlamak geliyor, yuvamı, eşyalarımı düşününce yine bir heyecan duyuyorum, sorumluluklar ve yeni bir hayat bazen korku ve endişe yaratıyor offf Dila'cım ya hani aynı anda dört mevsimi yaşıyorum anlayacağın.:ssz:

Son düzenleme:
Sorma sorma, hissettiklerimi kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Sevdiğimle yeni bir hayata başlayacağım için heyecanlıyım,ailemden ayrılma anım o gelin alma anı aklıma gelince keyfim kaçıyor ağlamak geliyor, yuvamı, eşyalarımı düşününce yine bir heyecan duyuyorum, sorumluluklar ve yeni bir hayat bazen korku ve endişe yaratıyor offf Dila'cım ya hani aynı anda dört mevsimi yaşıyorum anlayacağın.:ssz:

karışık duygular içinde gördüm seni tatlımm :16::16::16:
bi yanda ömrüne bedel ailen bi tarafta ömrünün kalanı sevdiğinn
Allahım nasıl zor bi dönemm
inşallah çok güzel atlatacaksın canım benimm:16::16:
yuvanda ağırlicaksın onlarıı :16::16:

Dün gece ben çok kötü hissettim kendimi :43: Ailemden ayrılma hissi geldi bastı yatarayak üzerime ağlayarak uyudum :43:

ahh zehroşş hiç sormaa hiçç
şu yukarda nile yazdıklarımı kendime anlatabilsem öyle rahatlicam ki :5::5::5:
çoğu gece böyleyimm:25::25:
hem uzaklık korkum hem kaybetme korkum öyle ağır basıyokii aradaa:31::31::31:
eğer ciddi bi yola girmemiş olsaydım evlenemezdim ben bu akılla vallahii :1::1::1::1:

iyiyim canımm ama sancılıyım regl oldum da bu sabah sancıyla kalktım mızık mızık :1: :1:

onun dışında çok şükür Müthiş bir gece geçirdik adamımla.. :34: :34:
sen nasılsın istanbul yolcusu musun ne? :9:

neeeyyyyy :23::23::23::23::23::23::23:
flaş flaş flaşş :23::23::23::23:
*
ahh gülintoş olaydı şurdaa konuyu patlatırdıkkk :27::27::27::27:
gülinnnnnnnnnnn :3::3::3::3::3:

neeeyyyyy :23::23::23::23::23::23::23:
flaş flaş flaşş :23::23::23::23:
*
ahh gülintoş olaydı şurdaa konuyu patlatırdıkkk :27::27::27::27:
gülinnnnnnnnnnn :3::3::3::3::3:

Allah canını almasın :9: :9: :9:

öyle değil :23: :23:

camımızın önüne oturduk enstrümantal müzikler koyduk fona.. kahve yaptım birer koca kupa yanına koca kalıp çikolata mmmgghhh kucağına da kıvrıldım kedi style :9: :9:

bundan daha müthiş bir gece olur mu hiç balımcım :34:

Allah canını almasın :9: :9: :9:

öyle değil :23: :23:

camımızın önüne oturduk enstrümantal müzikler koyduk fona.. kahve yaptım birer koca kupa yanına koca kalıp çikolata mmmgghhh kucağına da kıvrıldım kedi style :9: :9:

bundan daha müthiş bir gece olur mu hiç balımcım :34:

amann ne bilimm öyle bi yazmışsın kii :9::9::9:
ben de bu konularda hiç artniyetli diilimdirr :60::60::60::60::60:
vallahi gayet güzel bi gece geçirmişsiniz canımm :16::16::16:
maşallah sizeeee :nazar::nazar::nazar:

amann ne bilimm öyle bi yazmışsın kii :9::9::9:
ben de bu konularda hiç artniyetli diilimdirr :60::60::60::60::60:
vallahi gayet güzel bi gece geçirmişsiniz canımm :16::16::16:
maşallah sizeeee :nazar::nazar::nazar:

tadilat çalışması başlayacağından ötürü daha güzel şekilde sonlandıramadık :9: :9: :9:

ayrıca seeenn? art niyetliiii? lütfen diloşum lütfeeenn :1: :1: :1:

Back
X