• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba kızlar ailem istanbulda yaşıyor ben Antalya'da çalışıyorum nikah İstanbulda düğünse 1 hafta sonra Antalyada olacak .Düğün yerini tuttuk haziran 22, nikah tarihi olarakta 14 yada 15 hazıran İstiyorum.Sorum Şu nişanlımda bende Antalyadayız nikah tarihi en erken ne zaman alınabiliyor? Nikah işlemleri için başvuruyu Antalyada nişanlımla biz yapsak ,evrak dilekçe vs hepsi hazır olduğunda ben İstanbulda gidip kendim Yada babama evrakları versem o yapabiliyormu bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin :18:

giz, bende kpss çalışırken bu dönemlerden geçtim.
özel sektörde çalışıyordum biliyorsun. şartlarımda senin işine göre iyi değildi.
öncelikle tebrik ederim böyle bir karar verdiğin için.
biliyorsun bende hazırlandığım dönemde neredeyse hiç uğramadım buralara. sana daha öncede demiştim. iş yerinde fırsatın oldukça kpss bakman daha mantıklı olur diye.
sana bunların linkini vermiştim. ben destekçin de olurum. insan istedikten sonra neleri başaramıyor ki.. nerelerden ders çalışman gerektiğini evdeyken nerelere bakman gerektiği, işteyken hangi sitelere bakman gerektiğini söylerim.

benim kanaatimçe, kursa gitmeden evden hazırlanman..
çünkü, eve zaten yaklaşık 7gibi gidiyorsun. iş çıkışı dersaneye gidemezsin. adada oturduğun için şartlar uymayabilir. şartlar uysa bile dersaneden çıkman 9 10u bulur. o akşamlar eve gidince zaten ders çalışman mümkün olmayacak.
hafta sonlarıda eğer gidersen, düğün arifesinde oldugun için vakit sıkıntın çok olacak. yetiştiremeyeceksin. hafta sonu hep dışarda olman zorunda olcaksın. gerek düğün için gerekse kpss için.
onun için hafta sonuda dersaneye yazılmaman lazım. en azından düğün için dışarı çıkmadığın vakitlerde evde bolca vaktin olacak..

işin bukadar iyiken ben işten çıkmanı tavsiye etmen. kötüyüde düşünmek lazım. ya olmadıysa kpss ? o şartlarda başka bir iş bulamazsın ki. sonuçta asgeri ücretle çalışmıyorsun. işten çıkıp risk almanı istemem.

ben cumartesi günleride işteydim. haftada 6 gün işteydim. ki biz çok yogun çalışıyorduk. boş vakitlerimde kitapların pdf halinden soruları çözerdim. videolar dinlerdim..
eve gidincede yazarak çalışırdım. konu tekrarları vs vs..

sınava 9 ay var.. sıkı bir tempoyla başlarsan geç kalmış sayılmazsın..
benm matematiğim yok dediğini duyar gibiyim :) benimkide yoktu. ama denemekerde 25 e kadar çıkmıştım. (30soruda) ki bana anlatcak kimsede yoktu. videolardan öğrendiğim kadarıyla. nişanlın sana çok iyide anlatır..
sınavdada sürem yetmedi. 15 soru işaretledim matematikten. 14 doğru 1 yanlış. vaktim kalsaydı 5 tane daha rahat yapardım.
hakkında hayırısı.

ÜŞENME
ERTELEME
VAZGEÇME

ben ranzanın alt katından yatıyorum. kardeşim bu yazıyı tam karşıma yazmıştı. şükür hedef ettim hırs ettim. şuanda da atandım.

şimdi gördüm bu upuzun yazıyı atladığım için berfi beni afett evet sen bana hep yazdan beri destek oldun hatta girip girip bazen sordunda ama çok haklısın dediğiklerine harfi harfiyen katılıyorum

dershaneyi eleidk pazar günü ful evdeiym cumarteside geç kalkıyordum 2 gibi karşıya geçiyordum

sırf cuma dizi izlediğim için geç kalkıyordum artık tek bir dizim olacak oda yabancı bir dizi haftada 40 dakkika onu izlerim olur biter ondan vazgeçmem zor dinlencelerimde netten bakarım :1::1::1:

bugün çalıkuşunu izlemeyerek başlıyacağım hatta berfo ben 8 de gidiyorum eve artık 30 dakika banyo desek yarım saat kurutma yemek desem 9 da derse başlasam 11 11 30 a kadar çalışabilirim sabah 6 da kalkıyorum çünkü

bunları düznee koymam lazım bütün dizileri izlemey başlamıştım nereye gidiyorsun giz dedim kendi kendime silkelendim ve çalışma kararı aldım

nişanlımın matematiği çok üsper ondada tarih yok şu kpss ilacı aldık aspirinler ihtiyaçtan arada onu çıkarıyorum ona bişiler gösteriyorum :1::1::1::1:

keşke oda bende yapabilsek

şimdi aileme sadece istanbulu hedefliyorum dedim ama bilmiyorlar ki yazacağım yerler uzak olacak evimden yerimden yurdumdan vazgeçmeyi bile seçiyorum sanırsam

gizcimm
kpss biraz zorlu bir süreç ama sen elinden geleni yaparsan sonucun da güzel olacağına inanıyorum, ay sonunda başlasan bile çalışmaya sınavınız eylülde oluyor sanırım çok rahat yetiştirirsin. puanını eline al 1. atama olmaz 2. olur elbet.. biraz sıkıcaksın kendini sadece canım..
inanki ben 2 yıldır çabalıyorum ki benim kurum sınavlarım var bahsetmiştim, hem işte çalışıyorum akşam gidiyorum evde alan bilgisi çalışıyorum.. çok az puanla kaçırdım 2 sınavı ama yılmadım devam ediyorum bu kez olucak inanıyorum:16::16:
sen elinden geleni yap Allah emeklerinin karşılığını vericektir emin ol ki evde çok rahat halledersin :34::34:

Merhaba kızlar ailem istanbulda yaşıyor ben Antalya'da çalışıyorum nikah İstanbulda düğünse 1 hafta sonra Antalyada olacak .Düğün yerini tuttuk haziran 22, nikah tarihi olarakta 14 yada 15 hazıran İstiyorum.Sorum Şu nişanlımda bende Antalyadayız nikah tarihi en erken ne zaman alınabiliyor? Nikah işlemleri için başvuruyu Antalyada nişanlımla biz yapsak ,evrak dilekçe vs hepsi hazır olduğunda ben İstanbulda gidip kendim Yada babama evrakları versem o yapabiliyormu bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin :18:

istenen evraklar ve şartlar beledıyeye gore degısıyor bahçelievler beledıyesı 6 ay kala gun verıyor beyoglu ıse 3 ay kala gelın dıyor ama cıftlerın ıkısınınde gıtmesı mecburı ıkınızden bırı gıderse ıslem yapmıyorlar beledıyenın web sayfasından ınceleme yapabılırsın eger bılgıler yoksa orda beledıyeyı arayıp ogrenebılırsın

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar :16::16::16:

tuğçe nerelerdesin uzun zamandır göremedim seni. gelinliğinde hayırlı olsun inşALLAH:16:

zehroş sen istanbula taşıncan dımı. inşALLAH ordada iş bulursun :50::50:

giz gelinlikler çok iyi. ben açık olsaydım bende üstü danel düşünürdüm herhalde:16:

nil çok az kaldı:21::21: bize dua etmeyi unutma emi:18::18::18:

Sağol canım yoğunum bu aralar ya işte pek yazamıyorum eve gelince de anca böyle iki arada bir derede yazabiliyorum.

herkese günaydın hanımlarrr kokulu kokulu öpücükler :3: :3: :3:
bugün bir heyecan aman bir enerji.. hayırdır diyeyim :1: :1:

en önemlisi senin içine sinmesi başaracaksın şüphesiz :34:

giz gelinliğimi paylaştım canım gözünden kaçtı sanırım..

niiiilll 4 mü diyelim artık balım?

İçime sindi çok şükür bu sefer ya. :16:

Gelinlik meselesi de hallolduysa tamamdır bu iş :) Allah içine sine sine aşkla mutlulukla giymeyi nasip etsin İnşallah. Hayırlısı olsun bakalım:16:

Az kaldı hemde çok azzz:18: Acayip heyecanlıyım hemde çok acayip. Gerginim birazda, olup olmadık şeye alınıp, sinirleniyorum.neyse geçecek.

Dua etmeyi tabi ki unutmam, konuşmuştuk zaten aklımdasın :34:

Çok şükür karar verdik ve içime sindi canım.

Canıım hayırlısı olsun gelinliğin :16:

Evet kuzucuum İstanbulda oturucam. İnşallah tatlım :16:

Oy kuzucuum çok özletme kendiini :16:

Teşekkür ederim canım.

canım hayırlı olsun dikimmi yaptıracaksın sende :)))))))))

arzu canım görüdm şimdi çok güzel gelinliğini mini mini inciler var sanırsam çok şık yaaa sende çok güzelsin

Sağol gizcim. Evet dikim olacak ama hazırı da vardı denedim en azından ortada bir gelinlik var hayali şu model istiyorum ne olacağı belli değil gibi olmayacak içime en çok sinen de o oldu.

2013*2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

nlyvz : 19 Aralık 2013 Kına :64: :58:
:123: 21 Aralık 2013 Düğün .........................3.... :123:

BizimdeBebisimizOlsun : 1 Şubat 2014 Kına :64: :58:

:123: 2 Şubat 2014 Düğün ...........................46.... :123:

erz24 : 1 Mart 2014 Kına :64: :58:
:123: 2 Mart 2014 Düğün ............................74.... :123:

dimple91 : 5 Nisan 2014 Kına :64: :58:
:123: 6 Nisan 2014 Düğün ..........................109.... :123:

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına :64: :58:
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................130.... :123:

pambukprenses :
9 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 10 Mayıs 2014 Düğün .........................143.... :123:

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün .........................144.... :123:

nes_li : 16 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 17 Mayıs 2014 Düğün .........................150.... :123:

almor : 15 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................151.... :123:

giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................151.... :123:

erdemaysenur31 : 23 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................157.... :123:

harme : 22 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................157.... :123:

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 7
Haziran 2014 Düğün ........................171.... :123:

gulibik : 7 Haziran 2014 Kına :64: :58:
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................172.... :123:

topograf : 12 Haziran 2014 Kına :64: :58:
:123: 14 Haziran 2014 Düğün .......................178​.... :123:

mutluluknerdesinbenibul : 14 Haziran 2014 Kına :64: :58:
:123: 15 Haziran 2014 Düğün .......................179​.... :123:

günaydınn gelincanlarrr :16::16::16:
yoğun olmadığım günün ilk saatlerinde rahatça girdim forumaa :12::12:
**
nill çanlar şuanda senin için çalıyoo :52::52::52::52:
yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan hoooopppp evlendinnn :123::123::123::52::52::52::52::52::52:

Günaydın güzelliklerrr :16:

Bende çok yoğunum bu aralar :19: Özledim sizleriii :16:Günaydın güzelliklerrr :16:

Bende çok yoğunum bu aralar :19: Özledim sizleriii :16:

günaydınn gelincanlarrr :16::16::16:
yoğun olmadığım günün ilk saatlerinde rahatça girdim forumaa :12::12:
**
nill çanlar şuanda senin için çalıyoo :52::52::52::52:
yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan hoooopppp evlendinnn :123::123::123::52::52::52::52::52::52:

Dila sorma gerçekten, çanlar çalıyor midemde, kalbimde, kulaklarımda ayyy acayip mi acayip duygular.

Bende seni bekliyordum. Bugün benim iş yerimde son günüm.30 Aralık'a kadar buralarda olamayacağım.Şafak listesini kime devredeyim diye soracaktım.

Dila sorma gerçekten, çanlar çalıyor midemde, kalbimde, kulaklarımda ayyy acayip mi acayip duygular.

Bende seni bekliyordum. Bugün benim iş yerimde son günüm.30 Aralık'a kadar buralarda olamayacağım.Şafak listesini kime devredeyim diye soracaktım.

:52::52::52::52::52:
çok güzel olacak inşallah canımm :16::16:
*
topikte devralmak isteyen olursa ona devredelim yoksa ben devam ederim canımm :34::34:

Merhaba bu benim ilk mesajım :) nişanlım askerde inşallah 22nisanda gelicek.düğün tarihi olarak 1-7 haziran düşünüyoruz. Sİzce yetişirmi? ufak tefek seyler aldık. mobilya ve teknolojik eşyalarımızı almadık. tesettürlüyüm,gelinlik için şubat gibi model bakmaya başlıcam. yetişirmi bilmiyorum ama bu sürecin daha fazla uzamasını istemiyorum.Fikirlerinizi alabilir miyim?

Selam kızlar

bi konuda fikrinizi almak istiyorum
ben kına düğün malzemeleri nikah şekeri ve ufaktan organizasyon işine girmek istiyorum
sizce internetten yaparak başarabilir miyim ?

çok sermaye gerektirir mi :26:

Back
X