• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben evgörde 1. alternatifi beğendim cnm.
Bu arada bu evgörün mobilyaları nasıl bilgin varmı

canım evgördende iderden de mobilya alan arkadaşlarım memnunlar ben evi,mi country döşeyeceğim için koltuklaırm bu tarz sade olmak zorunda krem ve çiçekli berjerler tercih edeceğim kısmetse kafamda fikrim net nereden alacağımı biliyorum :1::1::1::1:

sen naptın modellere karar verdin mi

Nasıl beğendinmi cnm.
Ben bu aralar hiç kitap okuyamıyorum yaaa o yüzden kendime çok kızıyorum:17:
Bu aralar konsantrasyon sorunum var Elif Şafak Bit Palas'a başlamıştım yarım kaldı

çok beğendim ayşenur eğer okuyacaksan hiç bişe söylemiim:31::31:
dün akşam dışarı çıktık arabada bile telefonun flaşını açıp okudum vallahi bırakamadımm:26::26:
*
ayrıca benim boleyn de yarım duruyo :27:

canım evgördende iderden de mobilya alan arkadaşlarım memnunlar ben evi,mi country döşeyeceğim için koltuklaırm bu tarz sade olmak zorunda krem ve çiçekli berjerler tercih edeceğim kısmetse kafamda fikrim net nereden alacağımı biliyorum :1::1::1::1:

sen naptın modellere karar verdin mi

Berjer ve yastıkta desenli bende beğeniyorum cnm.
Bende koltuklarımı sade alıp odamızın bir duvarını duvar kağıdı yapim diye düşünüyorum
Bende şu modeli beğendim netten bakalım bu haftasonu bakıcaz.
Bende bu tarz istiyorum.
Özellikle bu modelin berjerinin şekli çok hoşuma gitti:16:
$1_1_10_1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende koltuklarımı sade alıp odamızın bir duvarını duvar kağıdı yapim diye düşünüyorum
Bende bu tarz istiyorum.
Özellikle bu modelin berjerinin şekli çok hoşuma gitti:16:Eki Görüntüle 906858

canım görüntüyü göremiyoruım ben

çok beğendim ayşenur eğer okuyacaksan hiç bişe söylemiim:31::31:
dün akşam dışarı çıktık arabada bile telefonun flaşını açıp okudum vallahi bırakamadımm:26::26:
*
ayrıca benim boleyn de yarım duruyo :27:

Tmm cnm tavsiyeni dinleyip bir ara alıp okurum inş.
Boleyn kızının bn filmini izledim valla hiç okumadım kitabını:1:

herkese günaydın gelincikler :16:

nil napıyordur acaba? umarım herşey yolunda gitmiştir yaaa aklım onda cumartesinden beri :8: :8: :8:

canlarım cicilerim desenli berjer fikrine bende bayılırdım ama sonra tek renk halı seçmek zorunda bıraktığını görünce fikrimden vazgeçtim.. halıyı da düşünün derim :34:

nil napıyordur acaba? umarım herşey yolunda gitmiştir yaaa aklım onda cumartesinden beri :8: :8: :8:

canlarım cicilerim desenli berjer fikrine bende bayılırdım ama sonra tek renk halı seçmek zorunda bıraktığını görünce fikrimden vazgeçtim.. halıyı da düşünün derim :34:

yaa arzu ne güzel bi konuya değindin sen öylee :54:
*
ben salona nasıl halı alacağımı bilmiyorumm:44::44::44:
kanepelerim düz ama berjerlerimm rengarenkk :27::27::27:

canım esasen ben halıya karar verdşm hem nette benim istediğim tarza kombinler vardı halı modellerini not aldım hemde bir arkadaşımda istediğim tarz yaptı çiçekli berjerler o tek renk kullandı soft bir renk onunkide çok güzeldi

mutfak yatak odası hallılarım kesin kaamda belirlendi hatta hol halısıda hiç halıcı gezmek istemiyorum kod numaralrı ile gidip bana bunu verin diyeceğim:1::1::1::1:

Bende bu tarz istiyorum.
Özellikle bu modelin berjerinin şekli çok hoşuma gitti:16:
Eki Görüntüle 906866

ayy bişe itiraf etcemm berjerle ilgilii :27::27:
ben berjere yan oturmaya bayılırımm
bi koluna sırtımı diğer kolundan bacaklarımı sarkıtırımm :27::27:
adam bize modelleri gösterirken utanmadım ve o şekli aldım hepsinde hangisi rahatsa onu tercih ettimm :60::60::60::60:
ve bence bu berjer modeli çok rahatsızdır bana göree tabii:9::9::9:

Son düzenleme:
yaa arzu ne güzel bi konuya değindin sen öylee :54:
*
ben salona nasıl halı alacağımı bilmiyorumm:44::44::44:
kanepelerim düz ama berjerlerimm rengarenkk :27::27::27:

dila valla şu an şu şekilde salonum..

$evv7.webp

berjerler desenli olsaydı halıyı desenli seçemeyecektim.. şimdi seninkini düşünelim şu patchwork tarzından uygun birşeyler çıkartabilirsin diye düşünüyorum canım.. he eğer çingene çalıp arap oynar bir tarz olursa da berjerlerini almadan kumaş değişikliği yapabilirsin canımcım :34:

canım esasen ben halıya karar verdşm hem nette benim istediğim tarza kombinler vardı halı modellerini not aldım hemde bir arkadaşımda istediğim tarz yaptı çiçekli berjerler o tek renk kullandı soft bir renk onunkide çok güzeldi

mutfak yatak odası hallılarım kesin kaamda belirlendi hatta hol halısıda hiç halıcı gezmek istemiyorum kod numaralrı ile gidip bana bunu verin diyeceğim:1::1::1::1:

tamam kuzum o zaman halıdan yana sıkıntı yoksa karmaşıklık yaratmadıysa desenler güle güle yayılın berjerlerinizeee :16:

laf aramızda o berjerlere iki kişi sığılıyor :23: :23: dila yalnız olmayacaksın o şekli aldığında :9: :9: :9:

Eki Görüntüle 906880

berjerler desenli olsaydı halıyı desenli seçemeyecektim.. şimdi seninkini düşünelim şu patchwork tarzından uygun birşeyler çıkartabilirsin diye düşünüyorum canım.. he eğer çingene çalıp arap oynar bir tarz olursa da berjerlerini almadan kumaş değişikliği yapabilirsin canımcım :34:

koltuklaırnı çok beğendim canım güle güle otur kesinlikle doğru tercih yapömışsın benim görümce koltuğu yani berjerleri çiçekli yastılkarı çiçekli seçti halı ve perde ayrıca sandalyelerde sadece krem rengiydi öyle uyumlu oldu ki

bende öyle yapacağım ama halı krem alırsam çabuk kirlencek diyede düşünüyorum :1::1::1::1:

Eki Görüntüle 906880

ama çok renksiz olcak o zaman evimiz arzucumm :31::31:
bilerek desenli aldım berjerleri hatta bütün renkleri kapsayanından aldımm :27::27::27:
şimdi halıda kararsız kalıyorum ve eminim sonrasında perdede de kalcamm :30::30::30:

tamam kuzum o zaman halıdan yana sıkıntı yoksa karmaşıklık yaratmadıysa desenler güle güle yayılın berjerlerinizeee :16:

laf aramızda o berjerlere iki kişi sığılıyor :23: :23: dila yalnız olmayacaksın o şekli aldığında :9: :9: :9:

benim nişanlıcanın boyu 1.90 :nazar::nazar:
emin misin sığacağımızdann :23::23::23:
beni o oturur halimle kucagına alıp yer değişikliği yapmasınn :23::23::23:

ayy bişe itiraf etcemm berjerle ilgilii :27::27:
ben berjere yan oturmaya bayılırımm
bi koluna sırtımı diğer kolundan bacaklarımı sarkıtırımm :27::27:
adam bize modelleri gösterirken utanmadım ve o şekli aldım hepsinde hangisi rahatsa onu tercih ettimm :60::60::60::60:
ve bence bu berjer modeli çok rahatsızdır bana göree tabii:9::9::9:

Valla cnm şuanda sadece resimden beğendim rahatlığını pazar günü test edicem:1:
Banada tersine çok rahat gibi geldi:23:

ama çok renksiz olcak o zaman evimiz arzucumm :31::31:
bilerek desenli aldım berjerleri hatta bütün renkleri kapsayanından aldımm :27::27::27:
şimdi halıda kararsız kalıyorum ve eminim sonrasında perdede de kalcamm :30::30::30:

benim nişanlıcanın boyu 1.90 :nazar::nazar:
emin misin sığacağımızdann :23::23::23:
beni o oturur halimle kucagına alıp yer değişikliği yapmasınn :23::23::23:

Benimkininde boyu 1.89 ama sıkışırız yaa daha samimi olur :37:

koltuklaırnı çok beğendim canım güle güle otur kesinlikle doğru tercih yapömışsın benim görümce koltuğu yani berjerleri çiçekli yastılkarı çiçekli seçti halı ve perde ayrıca sandalyelerde sadece krem rengiydi öyle uyumlu oldu ki

bende öyle yapacağım ama halı krem alırsam çabuk kirlencek diyede düşünüyorum :1::1::1::1:

krem?? yooooooooo??? hele bebek düşüncen varsa sakın diyeyim gizim bak :34:

vizon yapabilirsin ama bak güzel olabilir.. vizon fon perde ve vizon halı? hem az kirlenir :1:

Back
X