canım benim küçüklüğümden beri anneannem dantelli havlu, tülbent, patik ve dantel ördüğü için kaç yıldır sandıkta bekliyolardı :)) geçen gün açtık sandığı kardeşim ve benimkileri ayırdık ve hepsini yıkaladık ütüledik tek tek hepsini, havluları saklama poşetlerine koyup kocaman bi renkli saklama kutusu almıştık ona koyduk, patik ve tülbentlerimide orta boy kutulara yerleştirdik. bu şekilde gidicek eşyalar evimize. kıyafetleri zaten yaz kış ayırırdım ben odamda yazlıklarımı kışın başında yıkayıp kutulamıştım.giderkende kışlıklarımı öyle yaparım çünkü yaz başında evlenicez. öyle işte mis mis yerleşcez evimize
mutfak eşyalarını filan evimizde yıkar koyarız yerlerine
bizde dün fotoğraf çekildik. bu sabah belediyeye gidip başvurumuzu yaptık onlar sağlık ocağına ynlendirdiler bir belge vererek sonra orda gidip 3 er tüp kan verdik. pazartesi 3 te gidip alcaz sonra sonuçları belediyeye götürcez vee izin kağıdımız çıkacaaakkk

ama kan verdiğimiz yerde sağlam korkuttular benii

kadın diyoki eğer birinizde bi problem çıkarsa onu özel olarak çağırıp diğerinizden gizli konuşucaz dediler. çıktık odadan yaa ne çıkabilir acaba inşallah bişi çıkmaz niye böyle dediler diye panik oldum

Allahtan nişanlım kendime getirdi beni sakin ol herkese diyolardır bişicik çıkmaz diye..hadi hayırlısı..