'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nasıl canım peki sorunlu bi ürün oldu mu bende yapacağım beğendiğim ürünler varda

kızlar evlilik fuarına gidecek olan var mı?

canım ben ordan 4 tane nevresim takımı 2 battaniye 10 tane havlu ve mutfak ıvır zıvırını aldım gayet kaliteli ve güzel çıktı sorunlu ürün gelmedi canım ben memnunum dahada alışveriş yapacam yani

fiyatları da baya uygun bende havlu,bornoz,mutfak eşyalarının eksik kalan kısmını,yatak örtüsü (istediğim gibi tek renk hemde 30 tl buldum çift yüzlü bi tarafı siyah bi tarafı kırmızı) sipariş vericem mobilya kısmında da beğendiklerim var ben eşyalarımı öyle marka falan ne bilim çok dayanıklı olsun gibi kriterlerim yok şark görevimiz var o yüzden o şarktayken yaşycağımız ilde ev alıp kredisine başlycaz artık kendi evimdeyken istediğim gibi alırım şimdi çok masraf yapmak istemiyorum koltuk takımı bile düşünmüyorum zaten çok eşya sevmem olabildiğince az eşya

haklısın canım bende çok markaymış kaliteymiş önemsemedim 2 yıl geçici olarak kirada ve başka yerde oturacaz sonra ev alacaz memlekette inş.daha o siteden alacağım çok şeyler var.hem ucuz hem kaliteliler.yalnız tek sorun sipariş biraz geç geliyor ona göre ayarlamalısın siparişlerini canım

hmm anladım canım kaç günde geldi siparişin? ben ordan herşeye bakarak bi maliyet oluşturdum varmı senin eşyaların için falan düşündüğün falan bi rakam baktın mı hiç ? en iyisi canım zaten kirada taşın et gidicek kendi evin olsa evine göre alırsn eşyanı

rakam olarak hiç düşünmedim canım lazım oldukça lazım olanı sipariş ediyorum.benim siparişlerim 1 ayda geldi geciktirdiler baya

rakam olarak hiç düşünmedim canım lazım oldukça lazım olanı sipariş ediyorum.benim siparişlerim 1 ayda geldi geciktirdiler baya

baktığım iki ürün var stoktan hızlı gönderi yazıyor yanında herhalde bunlar hemen gelir kargo ücreti limiti kadar almak lazım en iyisi 7 tl kargo ucretı var

ben çizelgeyi görüp stres yapıyorum sen ne yapıyorsun canım :)

herhalde canım şimdi benimkine gönderdimde cafcaflı şey olsun istiyor herhalde sade olmasın dio paşam

ay benimkide öyle ya ben sadeliği seviyorum o sevmiyo ne alsam beğenmiyo sonra gidip beraber alıyoruz allahtan renk uyumunu falan biliyo

ay benimkide öyle ya ben sadeliği seviyorum o sevmiyo ne alsam beğenmiyo sonra gidip beraber alıyoruz allahtan renk uyumunu falan biliyo

ay valla benimkide öyle yandık :))

kız hani stres yoktu aman boşver yaa herşey olcağına varır. :)

ay valla daha yeni şimdi sakinleştirdi hallederiz sıkıntı yapma :) bbi an evvel geçsede kurtulsak valla dıyor paşam ya yazık :) nıye oyle dıyorsun dıyorum ne yapalım hep stresimi yaşayalım diyor :)

senin yaş kaç canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…