nasıl canım peki sorunlu bi ürün oldu mu bende yapacağım beğendiğim ürünler varda
kızlar evlilik fuarına gidecek olan var mı?
canım ben ordan 4 tane nevresim takımı 2 battaniye 10 tane havlu ve mutfak ıvır zıvırını aldım gayet kaliteli ve güzel çıktı sorunlu ürün gelmedi canım ben memnunum dahada alışveriş yapacam yani
haklısın canım bende çok markaymış kaliteymiş önemsemedim 2 yıl geçici olarak kirada ve başka yerde oturacaz sonra ev alacaz memlekette inş.daha o siteden alacağım çok şeyler var.hem ucuz hem kaliteliler.yalnız tek sorun sipariş biraz geç geliyor ona göre ayarlamalısın siparişlerini canım
hmm anladım canım kaç günde geldi siparişin? ben ordan herşeye bakarak bi maliyet oluşturdum varmı senin eşyaların için falan düşündüğün falan bi rakam baktın mı hiç ? en iyisi canım zaten kirada taşın et gidicek kendi evin olsa evine göre alırsn eşyanı
rakam olarak hiç düşünmedim canım lazım oldukça lazım olanı sipariş ediyorum.benim siparişlerim 1 ayda geldi geciktirdiler baya
baktığım iki ürün var stoktan hızlı gönderi yazıyor yanında herhalde bunlar hemen gelir kargo ücreti limiti kadar almak lazım en iyisi 7 tl kargo ucretı var
merhaba yeniyim ben
Selam kızlar.
ne yapıyorsunuz?
hmmm onlar hemen gelebilir canım.alacakların limiti bulur zaten büyük ihtimal
Hoşgeldin canım
Nasıl gidiyor hayat? :)
Nerden katılıyorsun ve kaç yaşındasın?
ben çizelgeyi görüp stres yapıyorum sen ne yapıyorsun canım :)
herhalde canım şimdi benimkine gönderdimde cafcaflı şey olsun istiyor herhalde sade olmasın dio paşam
ben çizelgeyi görüp stres yapıyorum sen ne yapıyorsun canım :)
herhalde canım şimdi benimkine gönderdimde cafcaflı şey olsun istiyor herhalde sade olmasın dio paşam
hoşbulduk canımhayat koşturmalarla çeyiz işleriyle gidiyor.21 yaşındayım :)
Ay canım benim daha genceciksin. :)
en küçük gelin benmiyim burda yoksa
ay benimkide öyle ya ben sadeliği seviyorum o sevmiyo ne alsam beğenmiyo sonra gidip beraber alıyoruz allahtan renk uyumunu falan biliyo
kız hani stres yoktu aman boşver yaa herşey olcağına varır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?