• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınn kızlarr :16::16::16:
nasılsınızzzz:15:
*
meryem gözünüz aydınn :46::46::46:
darısı bize inşallah o işlemler için :9::9:
*
günaydın topograf :3:

çok koşuşturmalı bir gün yaşadım ve topice bu saatte girebildim nikah günü alabildik sonunda ama durun kolay oldu mu hayırr!!!
nişanlımın sağlık raporu olay oldu sabah gitti sistemler yoktu öglenden sonra gitti aldı nihayet bir heves belediyeye gittik evrakları verdik ama oda ne rapora talesemisi yoktur yazılmamış saat:14:00 ve nikah dairesi 16:00'da kapanıyor bahçelievlerden çıkıp bir hışım kasımpaşaya gittik ama tabi yolda hekimleri şikayet ettim :28: sorumsuzluklarından 15 gündür uğraşıyoruz kavga dövüş aldık yazıyı :47::47::47:ama malesef yarım saat kalmıştı kapanmasına kasımpaşadan yetişmemiz imkansız diye üzülmeye başladık. Yılmadım bugun bu iş bitecek dedim atladık ilk gelen otobüse aradım belediyeyi durun gitmeyin geliyoruz biz diye :1: hemen gidip evrakları ve ücreti verdik kağıdımızı aldık çok şükür :16::16::16:

Gözünüz aydın cnm.
İnş bizde böyle aksilikler olmaz.Gerçekten çk dikkatsizler.Bnm doktorda kan tahlili için bna gün ve saat verdi o gün ve saat gittim hemşire sistemden baktı isminiz yok doktora bildirin girsin dedi.Tekrardan doktorun yanına gittim.Hem girmemiş hemde hemşire görmemiştir fln diyo.Neyseki kısa zamanda hallettik.
:20:

Günaydın cancağızım:9:
Ben iiyim çk şükür koşturmacalara devam.Bu hafta gelinlik bakmayı planlıyorum çk heyecanlıyım:18:

ayy ayşenurr acayip heyecanlı ve güzel bişee
her denediğin güzel ama öyle bi tanesi geliyokii
işte bu diyosunn:16::16:
Allah gönlüne göre versin inşallahh :16::16::16::16:

günaydın kızlar nasıl gidiyo :3:

günaydınn eliff :3::3:
çalışıyorumm sen napıyosunn :15::15:

Tahmin edebiliyorum cnm yaaa
Nişanda ztn onun kadar olmasada ona yakın bir his hissetmiştim:16:
İnsanın içine sinmesi benimsemesi çk önmli
Tşkler cnm inş:1:
Bu arada kına mekanları araştırıyorum bir yandanda netten

Tahmin edebiliyorum cnm yaaa
Nişanda ztn onun kadar olmasada ona yakın bir his hissetmiştim:16:
İnsanın içine sinmesi benimsemesi çk önmli
Tşkler cnm inş:1:
Bu arada kına mekanları araştırıyorum bir yandanda netten

yer sorununu hallettim ya çok rahatımm :27::27:
ben de yana yana kaftan arıyorum
şöyle içime sinen bi modell :12::12::12:
*
bide şubat başında gelinlik provam varr :16:

yer sorununu hallettim ya çok rahatımm :27::27:
ben de yana yana kaftan arıyorum
şöyle içime sinen bi modell :12::12::12:
*
bide şubat başında gelinlik provam varr :16:

Hadi yaa kına yerin hazır demek.
Oooo iisin o zaman :46:
Ben daha gelinlik seçicem,kaftan,abiye kına kıyafeti ooooo biri bitse başkası çıkıo yaa evlenip şöle balayında tatil keyfi yaparken ohh be demek istiyorum:44:

Hadi yaa kına yerin hazır demek.
Oooo iisin o zaman :46:
Ben daha gelinlik seçicem,kaftan,abiye kına kıyafeti ooooo biri bitse başkası çıkıo yaa evlenip şöle balayında tatil keyfi yaparken ohh be demek istiyorum:44:

kına düğün bir olcak ya canım
düğün salonunda olcak kınamdaa :21::21::21:
*
abiye almicam ben direk gelinlikten kaftana transfer olcam:12::12:
*
ben de balayına gitmek istiyorum artıkk
ayy bide balayı alışverişi yapcamm :23::23::23:

*
*

Heee anladım.
Bide balayı alışverişi var doğru.
Gerçi bn çok bişy almıcam çnkü bi sürü şeyim var.
Bir kaç yeni parça eklerim yeter:1:

nilllll :3::3::3:
aşağıda görüyorumm seniii
bizi aydınlatsanaaaa
balayında yanımıza almamız gerekenlerii :15:

*
*
İşin en guzel kısmı o olucak heralde :16: masraflar masraflar ama olsun kemer sıkmaya devam

sen yeter ki almak iste bişelerr
varlar yok olurr :27::27::27::27::27:

işte zaten meselede o:1:
o kadar çk masraf olduki çk bişy alıp bide onları masraf yapmak istemiyorum:34:
Tabi şimdi böyle diyorum hiç belli olmaz kendimi dizginlemem gerek
Geçen gün adl'den bir hırka almaya girdim 2 tanede etek alıp çıktım.Neymiş indirim varmış:32:

İşin en guzel kısmı o olucak heralde :16: masraflar masraflar ama olsun kemer sıkmaya devam

aynen öylee yaa :9::9:
*
hemen mod değiştiriyorumm :6::6:
sen nerelerdesinn güneş hanımm :15::15::15:
yüzünü gören cennetlikk

işte zaten meselede o:1:
o kadar çk masraf olduki çk bişy alıp bide onları masraf yapmak istemiyorum:34:
Tabi şimdi böyle diyorum hiç belli olmaz kendimi dizginlemem gerek
Geçen gün adl'den bir hırka almaya girdim 2 tanede etek alıp çıktım.Neymiş indirim varmış:32:

dizgin mii :27::27::27:
*
ben de geçen gün hiç ihtiyacım yokken sadece beğendiğim ve indirime girdiği için ipekyoldan platform ayakkabı aldımm :30::30::30:
ama çok güzeldi tutamadım kendimi :9::9:
kaftanımın altına giyerim die de kendimi avuttumm :37::37::37:

nilllll :3::3::3:
aşağıda görüyorumm seniii
bizi aydınlatsanaaaa
balayında yanımıza almamız gerekenlerii :15:

Gözünden de bir şey kaçmıyor valla :))

Gideceğiniz yere planladığınız balayı konseptine bağlı. Bir kere bol bol iç çamaşırı aldın, bakım ürünleri (şampuan, nemlendirici, oluşabilecek güneş yanıklarına karşı kremler, ağzı kesici ilaç, diş fırçası), güneş gözlüğü, yanınıza deniz ve havuz kenarı için sandalet bir de akşamları çıkarken giyebileceğiniz rahat bir terlik veya ayakkabı almanız yeterli bence. Ben günlük plan yapıp hazırlamıştım kıyafetlerimi. Pazar sabah şu kombin-akşam şu kombin falan diye diye. Giydim mi? Çoğu giyilmeden geri geldi.

Eğlence mekanlarını bol bol ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, o mekanlara uygun yazlık abiyelerde tercih edebilirsiniz. Sakin bir balayı olacaksa, geceleri en rahat edeceğiniz şey elbise ve şortlar :)

Bir de şu, çeyizinize aldığınız gecelikler var ya
:1: onlardan alın yanınıza. Size şuan komik yada utanç verici gibi gelebilir ama eşiniz giymenizi isteyecek benden söylemesi :1:

Gözünden de bir şey kaçmıyor valla :))

Gideceğiniz yere planladığınız balayı konseptine bağlı. Bir kere bol bol iç çamaşırı aldın, bakım ürünleri (şampuan, nemlendirici, oluşabilecek güneş yanıklarına karşı kremler, ağzı kesici ilaç, diş fırçası), güneş gözlüğü, yanınıza deniz ve havuz kenarı için sandalet bir de akşamları çıkarken giyebileceğiniz rahat bir terlik veya ayakkabı almanız yeterli bence. Ben günlük plan yapıp hazırlamıştım kıyafetlerimi. Pazar sabah şu kombin-akşam şu kombin falan diye diye. Giydim mi? Çoğu giyilmeden geri geldi.

Eğlence mekanlarını bol bol ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, o mekanlara uygun yazlık abiyelerde tercih edebilirsiniz. Sakin bir balayı olacaksa, geceleri en rahat edeceğiniz şey elbise ve şortlar :)

Bir de şu, çeyizinize aldığınız gecelikler var ya
:1: onlardan alın yanınıza. Size şuan komik yada utanç verici gibi gelebilir ama eşiniz giymenizi isteyecek benden söylemesi :1:

kaçmazzzz:23::23::23:
*
baya da şey lazımmış ya huu :27::27:
koca valizle gitmek gerek desenee:6::6::6:
liste hazırlamalı bunun için de yaa
o koşuşturmada bişeler unutmamak içnn :30:

Back
X