Biz de davetiye ve nikah şekerlerimiz aradan çıkarttık kızlar biraz tez canlı bir çift olarak.
Eki Görüntüle 959991 Eki Görüntüle 959990 Eki Görüntüle 959989 Eki Görüntüle 959987 Eki Görüntüle 959988 Eki Görüntüle 959986 Eki Görüntüle 959985 Eki Görüntüle 959993
Eki Görüntüle 959997 Eki Görüntüle 959995 Eki Görüntüle 959996
inşallah canım.
sende paylaş canım.
Biz de davetiye ve nikah şekerlerimiz aradan çıkarttık kızlar biraz tez canlı bir çift olarak.
Eki Görüntüle 959991 Eki Görüntüle 959990 Eki Görüntüle 959989 Eki Görüntüle 959987 Eki Görüntüle 959988 Eki Görüntüle 959986 Eki Görüntüle 959985 Eki Görüntüle 959993
Eki Görüntüle 959997 Eki Görüntüle 959995 Eki Görüntüle 959996
tam değil hepsini bulamadım netten ama bulduklarımı koyym canm
aaa beceremedim ya resim eklemeyi :/ cevap yazılan kutudan ekliyorsunuz dimi ? sağ üstte olan ataç kısmından ama olmadı
evet canım ordan ekleniyor.
göz attan resmi seçip yükle diyorsun.
bir tane de penguen bulman lazım herhalde canım. :)
Hayırlı olsun canım hepsi çok güzel...benim de düşündüğüm bi davetiye modeli bu.hepsi çok güzel olmuş
hayırlı olsun canım en iyisi sakin sakin yapmak atlanmıyor hiç bişey son zamanlar iyice telaşlı ve yoğun olcaz
kızlar herkese selamlar dün mutlu yuvamızı yerleştirdik mobilyalarımız geldi herşeyimiz kuruldu öyle mutluyum ki orası afrtık bize ait bir yuva oldu çok mutluyum çok
almor canım çok beğendim nikah şekelerini nereden yaptırdın yoksa senmi yaptın canım
kızlar herkese selamlar dün mutlu yuvamızı yerleştirdik mobilyalarımız geldi herşeyimiz kuruldu öyle mutluyum ki orası afrtık bize ait bir yuva oldu çok mutluyum çok
almor canım çok beğendim nikah şekelerini nereden yaptırdın yoksa senmi yaptın canım
Çok teşekkür ederim canım ben görür görmez beğendim bu olsun dedim çok şirin geldi gözüme .
Çok sağol canım.Doğru diyorsun giderecek yoğunlaşacağım ben de mart ayı mesela ev bakmakla geçecek benim için hafta içi de işteyim bir hafta sonum var bir de eğitim için nisan ayında il dışında olabilirim o yüzden şubat ayını iyi değerlendirmek ıvır zıvır işleri aradan çıkartmak istiyorum.
Ayyy çok sevindim canım Allah ağız tadıyla mutlulukla sağlıcakla oturmayı nasip etsin.ben de evimi ve eşyalarımın yerleşmiş halini çok merak ediyorum ama 1-1,5 ay daha beklemem lazım bunun için.
Nikah şekerlerimizi ve davetiyelerimizi Bakırköy'de yaptırdık bu sefer. Çok da hesaplı oldu tanesi 1 lira nikah şekerlerinin 500 adet yaptırdık davetiyelerimiz de 350 adet onlar da 295 lira tuttu toplamda 795 lira verdik hepsine.
evet canım benimde ev bakma olayım var daha semti bi türlü kararlaştırmadık bakalım hayırlısı
güle güle aşkla,mutlulukla,sağlıkla yaşayın bir ömür. bi an önce bizde kursak yuvamızı görsek ay geçse şu 3 ay hayırlısıyla güzellikle
güle güle kullanın canım.
eminim çok güzel bir duygudur.
Allah hepimize nasip etsin.
canım çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun mobilyaların canım büyük bir yük kalkmıştır üzerinizden mobilyalar da netleşince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?