• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok sevindim yaa böyle bulmana
bu süreçte normalin altında tutan şeyler öyle mutlu ediyokii :32::32::32:
*
bu arada provadan sonra kına için bindallı bakmaya çıktıkk
hiç beğenmedim yaaa :50:
aklımda o bursadan beğendiklerim var ya o standartta aradım cıkss çok leş modeller buldumm :52::52::52::52:

Aynen tatlım perdeler ciddi derecede pahalı çünkü.
Ben daha hiç bindallı bakmadım. İnşallah gönlüme göre bulurum bişi :18:

kızlar şarkhana giderken -Eminönü- cadde var ya orda aksesuar mağazaları var taç,çiçek vs netten bakıyordum ucuz geliyordu orda bi baktım şok oldum resmen bedava :) aklınızda olsun. Taç beğendik ama almadık sonra giderken taçı niye almdık ya olduk :d bir daha eminönü yolu gözüküyor bana hayırlısı

bende taç almayı düşünüyorum 50 tane falan :34: ne kadardı Eminönünde fiyatları:34:

günaydın kızçeleer, hayırlı haftalar diliyorummm..
bu hafta sonu da perdelerimizi hallettik seçtik bütün modelleri düğüne yakın dikilecek tanıdık olduğu için kesip kenarda bekleticek :1:
halı alan var mı? bu kabartmalı halılar ne kadar kullanışlı kızlar ya kolidor ve mutfak için beğendim ama temizlemesi zor olur diye düşünüyorum :44:

Selamlar kızlar naber nasıl gidiyor hazırlıklarınız :34:

Benim nişanlım öğretmen oldugu ve farklı şehirlerde yaşadığımız için şubat tatilini iyi degerlendirdik :16:

Mobilyalarımızı beyaz eşyalarımızı kınalıklarımızı aldık:34::16:

Şuan tek eksiğimiz halı ve perdelerimiz onlarıda yavaş yavaş halletcez hayırlısıyla :34:

Bide henüz gelinliğimi almadım bakmaya başladım ama tam olarak içime sinen bişey yok henüz aklımda biyer vargelinlim için oraya bakcam kısmet olursa bu hafta içi :16:

Halı ve perde konusunda çok kararsızım şuara her halıyı ve perdeyi begeniyorum :9:

Perdelerim için mutfaga ip perde yaptırmayı düşünüyorum diğer odalara ne yaptırcam bilmiyorum buarada perdeler ne pahalıymış :31:

Buarada nikah şekeri olarak lavanta keselerim bunlar olacak düğünde kişi başı masalara koyucam:16:

Kendim bu işle ilgilendiğim için kendim yapıyorum ilgilenen arkadaşlarım içinde özelden mesajlaşabiliriz :34:

yüksek ihtimal düğün salonumuzun süslemeleride bu renk olacakmış öyle olursa süper olur :16:

$nur tel 001.webp
$nur tel 001.webp

Kına gecem içinde hediyelik olarak keçeden kaftan yapıyorum :34:

Son düzenleme:
kızlar selamlar nasılsınız çok yoğunum ve hal böyle olunca günler çabuk geçiyor

Günaydın kızlar
Herkese güzel haftalar...
Gizemciğim hayırlı olsun.Baya erkencisiniz ev yerleştirmede valla:34:
Eminim çk güzel bir duygudur darısı bizlere artık:31:
Almor hayırlı olsun davetiyen ve nikah şekerlerin cnm:16:
Anabelgüneş benimde çk beğendiğim bir gelinlik bu.
Dremmoon'da indirim vardı bu haftasonu oranın gelinliği çnkü
Güle güle giyin cnm:46:

canım mobilyalar yapılınca eve gelsin dedik evimizi dask ve yangın sigortasıda yaptırdım herşeyi cuma helletim garanti altına aldım allahım korusun bizleri

çok heyecanlı ve güzel bir duyguydu şimdi önce perde sonra ahize en son halı bakıcaz ahizeler hazır beğendik perdelerde belli perdecimiz var tanıdık oraya gideceğiz

anneciimde evdeki çeyizlerimi bavullara koyup taşıyor her gittiğinde yerleştircek olcak biticek hızlıca evimiz mis gibi oldu :nazar::nazar::nazar::nazar:

dilacım dualarım seninle inşallah

zehracım fiyat gerçekten çok güzel ben hiç anlamıyorum valla perde işinden gidicez perdecimize o yapsın fiyatlarda bişiler

günaydın kızçeleer, hayırlı haftalar diliyorummm..
bu hafta sonu da perdelerimizi hallettik seçtik bütün modelleri düğüne yakın dikilecek tanıdık olduğu için kesip kenarda bekleticek :1:
halı alan var mı? bu kabartmalı halılar ne kadar kullanışlı kızlar ya kolidor ve mutfak için beğendim ama temizlemesi zor olur diye düşünüyorum :44:

Selam canım,
Kabartmalı halılar çok hoş gözüküyor bencede ama temizliği konusunda zor oldugunu duydum bende :44:
Üstelik mutfak ve koridor sürekli temizlenmesi gereken yerler istersen biraz daha bak derim ben :44:

Ben salonum için kabartmalı değilde açık renk ince uçları ince püsküllü halılardan almayı düşünüyorum çok hoş gözüküyor sadce fiyatları biraz yüksekmiş galiba :44: diğer odalar içinnaparım hiçbi fikrim yok ama yatak odam içinde tüy dökmeyen açık renk postlarda düşünüyorum ama nişanlım o ne öyle diyor :9::44::51::16:

Son düzenleme:

canım mobilyalar yapılınca eve gelsin dedik evimizi dask ve yangın sigortasıda yaptırdım herşeyi cuma helletim garanti altına aldım allahım korusun bizleri

çok heyecanlı ve güzel bir duyguydu şimdi önce perde sonra ahize en son halı bakıcaz ahizeler hazır beğendik perdelerde belli perdecimiz var tanıdık oraya gideceğiz

anneciimde evdeki çeyizlerimi bavullara koyup taşıyor her gittiğinde yerleştircek olcak biticek hızlıca evimiz mis gibi oldu :nazar::nazar::nazar::nazar:

zehracım fiyat gerçekten çok güzel ben hiç anlamıyorum valla perde işinden gidicez perdecimize o yapsın fiyatlarda bişiler

Canım hayırlı olsunn:16:

Baya erken başlamamışsınız ev yerleştirmek için maşallah darısı başımıza gerçekten çok heycanlı işler ya insan her aldığı şeyde heycanlanıyor Rabbim hayırlısıyla düğünlerimizi yapıp kullanmamızı nasip eder inşallah:16:

Halılarını fln aldınız mı :34:

---

Buarada biz balayımızıda aldık :17::17:

Aslında çok begendiğim oteller vardı fakat balayı tarihimiz tam sezon olunca fiyat çok yüksek çıktı :34:

Gene Antalyadan Crystal Tat Beach - Belek aldık inşallah memnun kalırız hiçbi fikrimiz yok otel hakkında fotograflarla anlık karar verdik resmen fiyatta bizim için uygun oldu alıverdik gitti :16:

selam kızlar herkes perde işine eğilmiş :) bende dün sipariş verdim bakalım :16: halı bakcam birde bakalım mobilyaları kararlaştırdık bakmaya gidicez. beyaz eşya ve tv halletik kına alışverişi tamam. bindallı ve gelinlik aksesuarlarımız kaldı he birde damatlık ona bakamadık belki yarın akşam gidip alırız.

Sigorta işini iyi düşünmüşsün cnm.
Amin inş.
Bizde şuanda yatak,perde,avize ve halı aşamasındayız.Başkada birşey kalmıyor sonrasında
Martta yatağımızı alıcaz.Perde ve halıyıda nisan başında ev temizlencek 2. haftası gibi mobilyalar beyaz eşyalar gelicek.O aralar bakarız diye düşündük.
Perdeler gerçekten pahalı yaa :31:
Halılar yine daha iyi galibada fiyat konusunda

Back
X