Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim yaa böyle bulmana
bu süreçte normalin altında tutan şeyler öyle mutlu ediyokii
*
bu arada provadan sonra kına için bindallı bakmaya çıktıkk
hiç beğenmedim yaaa
aklımda o bursadan beğendiklerim var ya o standartta aradım cıkss çok leş modeller buldumm![]()
kızlar şarkhana giderken -Eminönü- cadde var ya orda aksesuar mağazaları var taç,çiçek vs netten bakıyordum ucuz geliyordu orda bi baktım şok oldum resmen bedava :) aklınızda olsun. Taç beğendik ama almadık sonra giderken taçı niye almdık ya olduk :d bir daha eminönü yolu gözüküyor bana hayırlısı
bende taç almayı düşünüyorum 50 tane falanne kadardı Eminönünde fiyatları
![]()
Eki Görüntüle 960425 evett kızlar işte gelinliğim yorumlarınızı alıyım![]()
Günaydın kızlar
Herkese güzel haftalar...
Gizemciğim hayırlı olsun.Baya erkencisiniz ev yerleştirmede valla
Eminim çk güzel bir duygudur darısı bizlere artık
Almor hayırlı olsun davetiyen ve nikah şekerlerin cnm
Anabelgüneş benimde çk beğendiğim bir gelinlik bu.
Dremmoon'da indirim vardı bu haftasonu oranın gelinliği çnkü
Güle güle giyin cnm![]()
günaydın kızçeleer, hayırlı haftalar diliyorummm..
bu hafta sonu da perdelerimizi hallettik seçtik bütün modelleri düğüne yakın dikilecek tanıdık olduğu için kesip kenarda bekleticek
halı alan var mı? bu kabartmalı halılar ne kadar kullanışlı kızlar ya kolidor ve mutfak için beğendim ama temizlemesi zor olur diye düşünüyorum :44:
kızlar selamlar nasılsınız çok yoğunum ve hal böyle olunca günler çabuk geçiyor
canım mobilyalar yapılınca eve gelsin dedik evimizi dask ve yangın sigortasıda yaptırdım herşeyi cuma helletim garanti altına aldım allahım korusun bizleri
çok heyecanlı ve güzel bir duyguydu şimdi önce perde sonra ahize en son halı bakıcaz ahizeler hazır beğendik perdelerde belli perdecimiz var tanıdık oraya gideceğiz
anneciimde evdeki çeyizlerimi bavullara koyup taşıyor her gittiğinde yerleştircek olcak biticek hızlıca evimiz mis gibi oldu
dilacım dualarım seninle inşallah
zehracım fiyat gerçekten çok güzel ben hiç anlamıyorum valla perde işinden gidicez perdecimize o yapsın fiyatlarda bişiler
Çokk hoşş gözüküyor canımmm hayırlı uğurlu olsunnn![]()
![]()
Cok teşekkur ederım canım doğru tercıh yaptıgımı umuyorum zıra o kadar cok gelınlık gordum ve denedımkı ıkı haftadır kafam corba oldu:26:
kızlar selamlar nasılsınız çok yoğunum ve hal böyle olunca günler çabuk geçiyor
canım mobilyalar yapılınca eve gelsin dedik evimizi dask ve yangın sigortasıda yaptırdım herşeyi cuma helletim garanti altına aldım allahım korusun bizleri
çok heyecanlı ve güzel bir duyguydu şimdi önce perde sonra ahize en son halı bakıcaz ahizeler hazır beğendik perdelerde belli perdecimiz var tanıdık oraya gideceğiz
anneciimde evdeki çeyizlerimi bavullara koyup taşıyor her gittiğinde yerleştircek olcak biticek hızlıca evimiz mis gibi oldu
dilacım dualarım seninle inşallah
zehracım fiyat gerçekten çok güzel ben hiç anlamıyorum valla perde işinden gidicez perdecimize o yapsın fiyatlarda bişiler
Buyrunuzzzz![]()
sabahtan beri iş yüklendim ya huu
*
napıyonuz bakalımmmmm![]()
Ben uykulu uykulu çalışmaya çalışıyorum.
Gece kayınvalidemlerden geç geldik ondan sonrada yatağın içinde 3'e kadar döndüm durdummesai bitsinde eve gidim yatim diye gözüm saatte
![]()