'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben istanbul gibi büyük yerde oturmadıgım için belediye işini açıkcası erken görüyorum mart sonu yada nisan uygun bana gibi geliyor

Ben de İzmirdeyim canım. bir de benim düğün cuma günü kısmetse. genelde cumartesi ve pazar düğünlerinde yoğunluk oluyor.
O yönden sorun yaşamayız diye düşünüyorum aslında.

oo cok güzel bunu sen mi yaptın?
Henüz yapmadım canım yapıcam

zehroşşşş harikalar yaratıyorsun maşallah süphanallah
Arzuum teşekkür ederim ki

Teşekkürler zahracım çk sağol.Bu arada seninde yeni cicişler hayırlı olsun güle güle giy rahatçana kuzucum.Attığın her adım hayır getirsin o ayakkabılar içinde

Ayşenur canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Sevgililer günü için ne hediye alayım ben yaa
Geçen sene şeker hamurlu kurabiye yapmıştım bu sene napsam

Bende kaç gündür aynı şeyi düşünüyorum

Geçen sene bende pasta yapmıştım birde hediye almıştım ama bu sene ne yapsam bilmiyorum hiç, birde bizim yıldönümümüz 1 Mart 14 Ocakta doğum günüydü

en hızlısından bişiler bulmalıı tubiiş

Tünaydın Zehroş bence bacak bacak üstüne at bırak o yapsın

kuzum yok ufacıkta olsa bişi istiom yaaa

Ben de İzmirdeyim canım. bir de benim düğün cuma günü kısmetse. genelde cumartesi ve pazar düğünlerinde yoğunluk oluyor.
O yönden sorun yaşamayız diye düşünüyorum aslında.

cumayıda haftasonundan sayıyorlar bizim burda ama cumartesi pazar kadar yogunluk olmaz tabiki canım bide ramazan erken geliyor miller ramazandan öncesi diye şimdiden heryer doldu sayılır

Tam 71 gündür görmüyorum onu, daha 80 gün var nasipse kavuşmama. Çok özledim. Hazırlıkların arasında yapayalnız boğulmak üzereyim. Günleri saymak ne kelime saatleri dakikaları sayasım var. Geçmiyor... Ne düğün ne gelinlik ne salon hiçbiri umrumda değil. Yanımda olsaydı keşke...

slm kızlar bugun ev ev gezdık kendımıze ev bulcaz dıye Anadolu yakasını altüst ettik gercekten sıfır yada yenı bınalara bakmamıza ragmen cok entresan evler gorduk yamuk yumuk odalar mı dersin çağın gerısınde kalmıs ankastre koyamayacagın mutfaklar camı olmayan odalar bir de ustune annemle ugrastım onun dolabı kucuk bunun banyosu kucuk tam bır sınır harbı ıcındeyım kıralar desen uçmus ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…