• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zehroş o kadar heyecan yaptım ki anlatamamm
dolabın kapağında kılıfında asılıı
duvağım, kesem anaaaa çok güzell yaaaaaa :69::69:
mayıs başında prova istedimm zayıflarsam fln diee
bide foto çekimi için uzun duvak istedim provada konuşcaz yinee :15:

Ayyy ne güzel bir duygudur o eminim :69:

Günaydın kızlar

Ayşenur gelinliğin hayırlı olsun canım :16:

Diloşuumm dün gördüm ig'de resmi ve hemen anladım aldığını gelinliğiniii, artık gelinliğinle aşk yaşayabilirsin doya doya :16:

Zehroşum size de kocaman maşallah kuzum
:nazar::nazar:

Tubişiim sizede maşallah maçlara gidilmiiş :16:
Benimki de bjk li :24:

Bütün gözyaşların mutluluktan olur ınsaallah canım :16:
bizde evimizi tuttuk :32: mutlu ask yuvamızı dosemeye baslayabılırız artık :16::16:

Amiiin canım inşallah :16:
Hayırlısı olsun eviniiiz :16:
ayy ben yeni gördümm bunu :26::26:
noldu zehroşş sürpriz mii :15::15::15:
Süpriz dilooş :69:

Günaydın herkese, iyi haftalar şimdiden.

Dila'cım uzun duvak kesinlikle taktır.Ben çift duvak taktırdım, uzun duvağımı ilk dans sonrası çıkardım. Kısa duvak kaldı düğün boyunca. Hem fotoğraf çekimlerinde çok güzel pozlar çıkıyor ortaya hemde salona ilk girişte o duvağın arkandan uzunca gelmesi harika. Herkes uzun duvak seçmemin sebebini o gün anladı. kameraman bile salona giriş anında dayanamamış bir de arkadan çekmiş.gerçekten çok güzel görünüyordu. Zaten sonra çıkartıcam dediğinde uzun duvağı emaneten takıyorlar, bir çekiyorsun çıkıyor :9:

Nil canım merhaba. Bende foto çekimleri için uzun duvak istedim. 3 mt lik uzun duvağım olucak. Düğünde kısa duvak kullanıcam :16:

günaydın kızlar
iyi haftalar herkesee, inşallah çabucak geçen bi hafta olur :31:

ayşenur , dilaa hayırlı olsun gelinlikleriniz, bi an önce gelsin o günler:16::16:

ben de bakmaya başlayacağım günleri bekliyorum:31::31:

günaydın kızlar

ayşenur , dilaa hayırlı olsun gelinlikleriniz, bi an önce gelsin o günler:16::16:

saoll canım benimm darısı sana olsun inşallahh :16::16:

Nil canım merhaba. Bende foto çekimleri için uzun duvak istedim. 3 mt lik uzun duvağım olucak. Düğünde kısa duvak kullanıcam :16:

Benim kaç metreydi bilmiyorum ama baya uzundu. Ben fotoğraf çekiminde bir de ilk dans esnasında kullandım, sonra çıkardım. Düğün boyunca kısa duvak vardı. Güzel seçim tebrik ederim canım :16:
nilll benim gelinliğin arkası detaylı zatenn o yüzden tam belimde biten bi duvak istedimm
ve aynen senin düşüncen gibi foto çekiminde afilli duracağını düşünüyorumm :9::9::9::9:
ayy kameraman salon diince heyecan yaptım yineeeee:32::32::32::32::32::32:

Hemde çok afilli duruyor, hiç düşünme, sırt detayın illa ki fotoğraflarda vurgulanır, ama uzun duvakla harika kareler çıkacaktır ortaya. Ben daha albümümü almadım, henüz hazır değilmiş. herhalde 1-2 haftaya hazır olur. Sadece albüm fotoğraflarını seçmeye gittiğimizde gördüm çekilen resimleri gerçekten çok güzeldi. O yüzden fotoğraf çekiminde uzun duvağı tek geçerim.
benim fotoğraf çekimlerimde yere oturdum çimlere, duvağımı yaydılar, duvağımın üzerine de eşim oturdu elinde gitar bana şarkı söyledi
:9:

yapıyorumm vallahii :1::1:
sabah evden çıkarken utanmasam ayakkabımı çıkarıp bi daha bakmaya gidecektimm
aklına kiş de dedim çıktım evden :9::9::9::9:

:9::9:

Ayy ne güzel Diloşum yaa :16:

Tubişiim sizede maşallah maçlara gidilmiiş :16:
Benimki de bjk li :24:

Seninkinin resimleri görüyoruz arada Face'ten :1:

Benim Sevdicek öyle çok koyu bi taraftar diildi ama son zamanlarda öyle olduk nedense :1:

Dün totem yaptık gol için tuttu :1::1:

günaydın kızlar

Sağol cnm darısı sana ve diğer alcak herkese olsun.
Allah herkesin içine sindirsin.
Çk güzel bir duygu çk özel.Herkesin sana hayran hayran bakması süper oluyor:1:

Benim kaç metreydi bilmiyorum ama baya uzundu. Ben fotoğraf çekiminde bir de ilk dans esnasında kullandım, sonra çıkardım. Düğün boyunca kısa duvak vardı. Güzel seçim tebrik ederim canım :16:
Hemde çok afilli duruyor, hiç düşünme, sırt detayın illa ki fotoğraflarda vurgulanır, ama uzun duvakla harika kareler çıkacaktır ortaya. Ben daha albümümü almadım, henüz hazır değilmiş. herhalde 1-2 haftaya hazır olur. Sadece albüm fotoğraflarını seçmeye gittiğimizde gördüm çekilen resimleri gerçekten çok güzeldi. O yüzden fotoğraf çekiminde uzun duvağı tek geçerim.
benim fotoğraf çekimlerimde yere oturdum çimlere, duvağımı yaydılar, duvağımın üzerine de eşim oturdu elinde gitar bana şarkı söyledi
:9:

Nil tatlım uzun duvağı saça yine aşağıdan mı tutturdun :26: Ben ense topuzlarından istiyorum ama uzun duvak ne şekilde takılmalı acaba :26:

Günaydın herkese.
Hayırlı haftalar olsun...
Bende bu haftasonu baya iş hallettim herşey çok ani gelişti valla şaşkınım.
Bu kadar çabuk karar verceğimi tahmin etmiyordum:9:
Dün gelinliğimi aldık.Ben hazır aldım dikim stresi fln yaşamak istemiyorum.Nişandan biliyorum o hissi çnkü çk germişti beni.
Zaten tam bnm üstüme dikilmiş gibi oldu 2 provada üstüme göre ayarlanacak.
Ben gelinliği kirik beyaz ve az kabarık bir model aldım heyecandan çekmeyi unutmuşum.Baya danteli var ama göz yormuyor.Bel kısmında 3 sıra drapesi var arkası düğmeli istiyordum ama ipli aldım çnkü gelinlikçi iplinin daha sıkı tuttuğunu düğmelinin zamanla kendini saldığını söyledi.Arkasında ilk çıkarken kullancam bir kuyruğu var sonradan çıkarılabiliyor.
Ön kısmında ne çok açık ne çok kapalı.
Nette tam modelin aynısını bulamasamda bundan daha kırık beyaz ve daha dantelli gösterişli bişy.

Eki Görüntüle 980395
Kına abiyemide fuşya rengi aldım ön kısım bele kadar payetli.Arkası pencereli uzun.
Kaftanımıda yine abiyeme göre aldım üstüne giyicem sadece kına yakılırken.

Ohhh be valla rahatladım:51:

hayırlı olsun cicilerin tatlım :16:
ben daha hiç ama hiç gelinlikçi gezmedim, hep başka bişi çıkıyo haftasonları, Allah nasip ederse bu cumartesi bakmayı planlıyorum, ç,nk, zaman azaldıkça tırsmaya başladım ya yetişmezse diye :18:

Selam kızlar ıkı gunumun ozetını gecıyım nıhayet evımızı bulduk tuttuk üsküdarlı oldum artık varmı komsum buralarda bıraz fazladan kıra verıcez ama esyları sıkısmadan alma vaktımız olucak camasır makınemı almıstım zaten bulasık makınamı fırımı ocagımı da aldım beyaz esyadan bız buzdalabımız kaldı evıde tuttuk ama hala baskasının hayatını ızlıyomusum gıbı gelıyo cok tuaf bı duyguymus

ohh ohhhh :21::21::21::21:

büyük sıkıntı atlatılmış.. gözün aydın canım çok sevindim.. darısı ev arayıpta bulamayan tüm gelinciklere..

Nil tatlım uzun duvağı saça yine aşağıdan mı tutturdun :26: Ben ense topuzlarından istiyorum ama uzun duvak ne şekilde takılmalı acaba :26:

Benimde beğendiğim topuz ense topuzuydu canım, ancak ense topuzunda genelde duvağı üstten takıyorlar onu da ben istemediğim için topuzumu biraz yukarı aldık böylece her ikisini de topuzun altına tutturdu kuaförüm. Çift duvak zor olur falan demişti ama, kolaylıkla takıldı. Zaten uzun duvağı sonra çıkacağı için öylesine tutturuyor, sonra çekince çıkıyor hemen. Benim albümde dan ederken çekilmiş bir resmimiz var 4. Resim bak orada çift duvakta takılı durumda. Danstan sonra çektim çıktı.

hayırlı olsun cicilerin tatlım :16:
ben daha hiç ama hiç gelinlikçi gezmedim, hep başka bişi çıkıyo haftasonları, Allah nasip ederse bu cumartesi bakmayı planlıyorum, ç,nk, zaman azaldıkça tırsmaya başladım ya yetişmezse diye :18:

Tşkler düğündaş.Darısı sana olsun:34:Canım eğer hazır alcaksan geç kalmış sayılmazsın fakat dikim yaptırcaksan en kısa zamanda bakmanı tavsiye ederim.
Ben nişanlığımı diktirdiğim yerede gittim.Fakat ordaki modeller bnm gelinliği aldığım yerden daha basit geldi ve nişanlığıma yakın modellerdi bn farklı istediğim için orayı tercih etmedim.
Ama nişanlıkçım bn mayıs ayını kapadım senin için dikerim demişti fakat gerek kalmadı:1::1:
Bende uzun zamandır bakmayı planlıyordum aynen bnmde senin gibi her hafta bişy çıkıyordu.
Ama cumartesi gittim denedim annemler ile.Sonrada pazar günü kayınvalidem ve nişanlım geldi aldık.
Beklediğimdende basit oldu:34:
Şimdi mart ayında kına kıyafetimin altına ve gelinliğin altına ayakkabı bakmayı planlıyorum.
Çiçeğimide canlı istiyorum.
Gelinlikçim kese ve yapma çiçek veriyor onu hatıra olarak saklarım fakat.Ben canlı çiçek düşünüyorum.
Bu şekilde olması favorim
$552716_537202892963757_2122110721_n.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın herkese.
Hayırlı haftalar olsun...
Bende bu haftasonu baya iş hallettim herşey çok ani gelişti valla şaşkınım.
Bu kadar çabuk karar verceğimi tahmin etmiyordum:9:
Dün gelinliğimi aldık.Ben hazır aldım dikim stresi fln yaşamak istemiyorum.Nişandan biliyorum o hissi çnkü çk germişti beni.
Zaten tam bnm üstüme dikilmiş gibi oldu 2 provada üstüme göre ayarlanacak.
Ben gelinliği kirik beyaz ve az kabarık bir model aldım heyecandan çekmeyi unutmuşum.Baya danteli var ama göz yormuyor.Bel kısmında 3 sıra drapesi var arkası düğmeli istiyordum ama ipli aldım çnkü gelinlikçi iplinin daha sıkı tuttuğunu düğmelinin zamanla kendini saldığını söyledi.Arkasında ilk çıkarken kullancam bir kuyruğu var sonradan çıkarılabiliyor.
Ön kısmında ne çok açık ne çok kapalı.
Nette tam modelin aynısını bulamasamda bundan daha kırık beyaz ve daha dantelli gösterişli bişy.

Eki Görüntüle 980395
Kına abiyemide fuşya rengi aldım ön kısım bele kadar payetli.Arkası pencereli uzun.
Kaftanımıda yine abiyeme göre aldım üstüne giyicem sadece kına yakılırken.

Ohhh be valla rahatladım:51:

Allahım ağız tadıyla giyinmek nasip etsin Omuzlarından dünyanın yükü kalkmıştır eminim canım :6:

günaydınlarr kızlarr :16::16::16:
gelinliğimii aldıkkkkk :69::69:
artıkk evdeee :69::69:
herşeyi çok güzel olmuş tam istediğim gibii :17::17::17::17:
*
ayşenurcum hayırlı olsun canımm
güle güle giyin hepsinii :16::16:
*
zehroşşş demekk rüyaaaa:16::16::16:
*
harmecim merhabaa :3::3:

ah canım beniimmm ne güzeldir eminim severim seniiiii:29::29::29: her gün daha da güzel daha da özel gözükecek gözüne yaşayan bilir :34::34:

herkese günaydın canlarımmm.. nasıl bakayım moraller??

ayça seni de gelinlik alışverişinden sonra göreceğiz tatlım hayırlısıyla.. :16:

kızlar herkesler iyidir inşallah ayşenur tatlım gelinliğin çok güzelll mutllukla gitin

zehroş yaaa bende ense topuz istiyorum bana anca o yakışıyor yukarda saç kabartan büyük topuzlar bana gitmiyor ama duvak bende düşünüyorum kısa duvak istiyorum krizin gelinliğini hatırlıyormusun bilmiyorum ama gelinliğim o tarz olduğu için duvağıda o tarz kısa duvak istiyorum

uzun duvaklarda çok şık ama işte hiç bilmiyorum saç ensede olursa yukarda taç ve yukardan inen duvak kötümü durur offf kafam çok karışık nasıl olcak duvak saç

Allahım ağız tadıyla giyinmek nasip etsin Omuzlarından dünyanın yükü kalkmıştır eminim canım :6:

Tşkler arzucum.Amin inş cnm.
Valla rahatladım.Ama çk garip hissettim kendimi yaa gelinlik içinde nişanlıkta öyle olmamıştım onun farklı bir büyüsü var.
Heleki ilk herkesin önüne çıkınca biraz mutluluk biraz utanma.
Valla sizdede öyle oldumu bilmiyorum:31:

Tşkler arzucum.Amin inş cnm.
Valla rahatladım.Ama çk garip hissettim kendimi yaa gelinlik içinde nişanlıkta öyle olmamıştım onun farklı bir büyüsü var.
Heleki ilk herkesin önüne çıkınca biraz mutluluk biraz utanma.
Valla sizdede öyle oldumu bilmiyorum:31:

hemde nasılll herkesin sulu sulu gözlerle sana bakışı.. bir terleme bir dizlerin birbirine çarpışı.. öyle normal öyle güzel şeyler ki yaşadıkların.. :16::16:

yemin ederim her bazayı açıp kapatışımda aynı hisleri ilk günkü gibi yaşatıyor hiç bitmeyecek onun büyüsü :12:

Back
X