- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 342
- 148
Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar. Sonunda beklenen yağmura kavuştuk, ıslak bir Bursa'dan sevgiler
Bizde haftasonu albümüzü aldık, düğün hikayesi için çekilen kamera kayıtlarının henüz montajı bitmemiş onu da bu hafta sonu alacağım inşallah. Albüm sayfalarının düzenlemelerini ve çekilen bazı fotoğraflara http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=34071 buradan bakabilirsiniz
Canım günaydın, annen için tekrardan geçmiş olsun, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur. hafta sonu kaftanlarla ilgili konuşmaya gittim. O gün Ayşenur'u da aradım, görüştünüz mü bilmiyorum ama sana da söyliyim. Senin beğendiğin kaftanı orada gördüm, gerçekten güzel. Ancak istediğin tarihe maalesef rezerve edilmiş. Bir de şehir dışı olduğu için, sıkıntı biraz. Kınan cumartesi ise kaftanı cuma gönderecekler.Cumartesi sende olacak, pazar kargo şirketleri kapalı sen pazartesi yollayacaksın, onların eline salı ulaşacak en iyi ihtimal, ortalama olarak kaftanı 5 gün kiraya veremeyecekler. Ama yine de şehir dışına vermeyiz demediler. İnternet sitelerinde var olan başka kaftan modellerinden beğenirsen yardımcı olacaklar. Ben orada yine senin istediğin gibi beyaz-kırmızı gördüm bir tane çok hoştu. Yeniymiş galiba o. Yeter ki siz beğenin yardımcı olacaklar.
çok teşekkür ederim nill
hadii yaaa ben o kaftana vurulmuştum resmen
internet sitesinde var mı canım diğer gördüğün ??
ne derece yardımcı olacaklarmış o da çok önemli benim içinn:26::26:
Geçmiş olsun
Allah hepimiz kazalardan belalardan korusun
Düğün hazırlıklarında böyle şeyler çok üzücü hakikatten
Bende farkında olmadan geçenlerde beni de listeye ekleyin demiştim
Zaten sizin durumunuz hiç müsait değilmiş
Çok mahçup oldum gerçekten
teşekkür ederimm :26:
estağfurullah önemli diill bu ince düşünceniz yeter:26:
düğün tarihiyle ilgili mesajları mesaj olarak atabilirseniz sevinirim
çünkü sayfada gözden kaçabiliyo
ve lütfen topiği ziyaret etmeyi unutmayın olur muu
canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm umarım daha iyi olur anneciğin..
günaydın herkeseecuma günü gelinliğimi aldııııık
12 martta ilk provama gidicem nisan ayında da teslim edicekler inşallah
![]()
saoll harmecim
şükür daha iyi olacak inşallah:26: