Kızlar size birşey sorucam.
Eve eşyalar gelmeden önce kaba temizliğini erkek tarafımı yaptırıyor.
İncesinimi kız tarafı yapıyor.
canım benim annem vtemizletti ama kv anneme temizlikçi tutalım demişti annem öyle talep etmiyor, birde nişanlım annemi aradı hani ücret vs diye ama annem lafını etmeiyn kız erkek tarafımı var bizde dedi nikah ücretini bile biz imzaları attık vapura geç kalıyorduk makbuzu ücreti vs babam ödedi zaten pek bir ücret tutmamış annem babam meur diye bedavaya gelmiş oda
böyle böyle şeyleri paslaşarak yapıyorlar evi kayınbabam boyatırdı mesela öyle öyle birşeyleri herkes elindengeldiğince yapıyor
ben bu süreçte şunu gördüm ben olmadan ben yönlendirmeden bile insanlar üstüne düşen her görevi yapıyor nişanda yırttım kendimi resmen ama düğünde asla stres olmuyorum belki aillerde için işinde ve meraklı diye rahatım benim ailem daha üstümüze düşüyor çünkü bir evin bir kızı ve ilk mürvetleriyim kuzenlerim 10 20 yıl önce evlendi herşeyi unuttu aile büyüklerim kız erkek tarafı lafıı geçirmiyor
bide babam bize ev verdi o yüzden erkek tarafı üstüne düşenden daha fazlasını yapıyor paslaşıyoruz nişanlımın yetmediği zamanda ben yetiyorum ama şükür ki tek başına bile herşeyi yaparken sağolsun kayınpederde desteğini gösterdi