'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende 3 senedır 53 kıloda sabıttım son 1,5 aydır 3 kılo vermısım son bır aya kısmet 2 kılo daha beklıyoruz annem kıyametı koparıyo gozlerın coktu daha verme yuzucen gelınlıgın ıcınde dıe ama 48 kılo olsam hıc fena olmaz boy yok zaten bende

48 mii
ne yaptınn gamzee yaaaa o kadar verme benceeee
fotğraf çekimlerinizde yüzün çökük durmasınn

kızlar yarın yatak odasını ve yanlıs gelen koltuklarımı getıreceklermıs buzdolabımı dun servıs gelıp kurmus aksam gıdıp bır guzel temızledım şahane oldu pazar gunu ceyızı gotureyım dıyorum artık

Buzdolabını karbonatlı suylamı sıldım canım bana servıs oyle soylemıstı de ben sılmedım hala:26:

Buzdolabını karbonatlı suylamı sıldım canım bana servıs oyle soylemıstı de ben sılmedım hala:26:

Soda demis servis ama ben karbonat ile sildim icinde koku var ilk acildiginda sinerse icine yiyeceklerede bulasir diye hemen temizledim havalandirdim tatil moduna aldim

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

selamlarrr

artık gelemiyorum gün içinde akşam eve geçincede halim kalmıyo, bütün gün bilgisayarda olduğum içşn eve gidince bilgisayara bakmıyorum bile

hazırlıklar hızlanmış herkes ev telaşında ne güzel

öpüyorumm herkesi

Soda demis servis ama ben karbonat ile sildim icinde koku var ilk acildiginda sinerse icine yiyeceklerede bulasir diye hemen temizledim havalandirdim tatil moduna aldim

annemde karbonatla sılıyor canım
misler gibi oluyor.

Bnde özel sektördeyim ama bizim 1 Mayıs 19 Mayıs şuanda hepsi sırada
Böyle günlerin tatil olmaması çok kötü gerçekten

Malesef bize tatil vermiyorlar benim sansim bu turkiyenin en buyuk sinema zincirinde calistim orda bile tatil yoktu

kızlar şimdiden iyi tatiller
Yarın yokum
tatil olmayanlar için üzüldüm hakikaten
Sağlık+huzur yerinde olsun üzülmeyelim evrene pozitif ++++ enerji yollayalım, güzel düşünelim güzel olalım
bu kilo olayıda ayrı bi sıkıntı bi ara yine değincem buna ama bilemiyorum
zayıflarsın yüzün çöker var olan etlerin sallanmaya sarkmaya başlar kilo alırsın göbek basen olur masa başında çalışıp spor yapmayınca saçma sapan bişi olup çıkıyoruz şu an 53 kiloyum bakalım ben nasıl olcam düğüne kadar
yalnız bi arkadaşım 1-2 gün içinde 2 kilo zayıflamıştı düğün günü gelinliğini bile yeniden yaptılar bilginiz olsun çünkü bol kalmıştı
Şu düğün olayları bi bitsin hayırlısıyla sporu düzenli sokucam hayatıma şu an iş+okul vakit kalmıo
Hemen bi salona yazılıyore inş. ve doğa yürüyüşlerine başlıyore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…