Günaydın kızlar bizim de bugün televizyonumuz geliyor bir de mutfak için küçük raflı bir dolap yaptırmıştık marangoza o da geldi mi evimiz tam anlamıyla bitiyor çok şükür.
oh ne güzel canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
ben de bi ev tutaydım da yerleştireydim
hu huuukımse bakmıyo buraya artık topıgımız aşagıya duşüyoo
evet millet tatil moduna girdi heralde canım ya da herkes çok yorgun ve yoğun. ikinci ihtimal daha yüksek gibi
ohh ohh önümüzde ki hafta da 1 mayıs tatili var
eveeettt, bu tatiller iyi oluyor da, perşembe tatil olup cuma işe gelinirmi yahu, 2 mayısa tatil olaydı iyiyidi
havalar sıcakladı iyice ya, işyerinde durmak istemiyorummmmm
aynen valla o cuma bitmek bilmicekbi ara bağlasam mı dedim ama yok daha izin günlerine ihtiyacım olacak şimdiden bol kullanmayım. çok pintiyim bu konuda evlilik iznim hariç daha 32 günüm duruyo
Oh oh masallah 32 gun benım olsa bı gun gıder bıgun gıtmem ıseaynen valla o cuma bitmek bilmicekbi ara bağlasam mı dedim ama yok daha izin günlerine ihtiyacım olacak şimdiden bol kullanmayım. çok pintiyim bu konuda evlilik iznim hariç daha 32 günüm duruyo
aynen valla o cuma bitmek bilmicekbi ara bağlasam mı dedim ama yok daha izin günlerine ihtiyacım olacak şimdiden bol kullanmayım. çok pintiyim bu konuda evlilik iznim hariç daha 32 günüm duruyo
Önümüzdeki ay tamda bugün bu saatlerde Bodruma yeni varmış olacağız inş
Tatilin bir an önce gelmesini istiyorum
Bizde bodruma gıdıcez canım otelınız hangısı?
Off 32 günün var ve kullanmıosun
Benim o kadar iznim olmadığı halde acımadan harcıyorum valla.
Bu pazartesi izinliyim ama neyseki taşınma ini kullanıyorum.
Yıllık iznimden gitmicek
Oh oh masallah 32 gun benım olsa bı gun gıder bıgun gıtmem ıse
düğün sürecinde kullan bol bol ki o zamn kimse izne çıkmazsın demez herkes anlayışlı oluyor genelde
ben iş değiştirdiğim için düğün döneminde iznim olmayacak pek, yeni işe başlamış olacağım için iznim olmayacak ama artık yetkili izniyle falan ayarlayacağım.
Voyage Türkbükü gamzecim
Sizinki nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?