'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlar bizim de bugün televizyonumuz geliyor bir de mutfak için küçük raflı bir dolap yaptırmıştık marangoza o da geldi mi evimiz tam anlamıyla bitiyor çok şükür.

Günaydın kızlar bizim de bugün televizyonumuz geliyor bir de mutfak için küçük raflı bir dolap yaptırmıştık marangoza o da geldi mi evimiz tam anlamıyla bitiyor çok şükür.

oh ne güzel canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

ben de bi ev tutaydım da yerleştireydim

evet millet tatil moduna girdi heralde canım ya da herkes çok yorgun ve yoğun. ikinci ihtimal daha yüksek gibi
ohh ohh önümüzde ki hafta da 1 mayıs tatili var

eveeettt, bu tatiller iyi oluyor da, perşembe tatil olup cuma işe gelinirmi yahu, 2 mayısa tatil olaydı iyiyidi

havalar sıcakladı iyice ya, işyerinde durmak istemiyorummmmm

eveeettt, bu tatiller iyi oluyor da, perşembe tatil olup cuma işe gelinirmi yahu, 2 mayısa tatil olaydı iyiyidi

havalar sıcakladı iyice ya, işyerinde durmak istemiyorummmmm

aynen valla o cuma bitmek bilmicek bi ara bağlasam mı dedim ama yok daha izin günlerine ihtiyacım olacak şimdiden bol kullanmayım. çok pintiyim bu konuda evlilik iznim hariç daha 32 günüm duruyo

aynen valla o cuma bitmek bilmicek bi ara bağlasam mı dedim ama yok daha izin günlerine ihtiyacım olacak şimdiden bol kullanmayım. çok pintiyim bu konuda evlilik iznim hariç daha 32 günüm duruyo

Off 32 günün var ve kullanmıosun
Benim o kadar iznim olmadığı halde acımadan harcıyorum valla.
Bu pazartesi izinliyim ama neyseki taşınma ini kullanıyorum.
Yıllık iznimden gitmicek

Oh oh masallah 32 gun benım olsa bı gun gıder bıgun gıtmem ıse

düğün sürecinde kullan bol bol ki o zamn kimse izne çıkmazsın demez herkes anlayışlı oluyor genelde
ben iş değiştirdiğim için düğün döneminde iznim olmayacak pek, yeni işe başlamış olacağım için iznim olmayacak ama artık yetkili izniyle falan ayarlayacağım.

Off 32 günün var ve kullanmıosun
Benim o kadar iznim olmadığı halde acımadan harcıyorum valla.
Bu pazartesi izinliyim ama neyseki taşınma ini kullanıyorum.
Yıllık iznimden gitmicek

Oh oh masallah 32 gun benım olsa bı gun gıder bıgun gıtmem ıse

valla işe başlayalı iki buçuk sene oldu. ilk sene aday memurduk zaten sadece 10 mazeret vardı. geçen senede çok az kullandım o yüzden böyle oldu ağustosta filan nişanlımın memlekete filan gitcez düğünler çok o yüzden dikkatli kullanıyorum. bakalım eserse önümüzde ki cumayı bağlarım

Kizlarrrr eyeliner tesekkur ederim canim insallah

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

kizlar amerikan hastanesinde calisa hic tanidiginiz oldu mu ? sartlari falan nasil oluo biliomusunuz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…