250 mi aman ALLAH ım ..:))
bi de hep '' ne aldırırsan yaptırırsan kardır derler'' ne ayıp yahu...
her şey karşılıklı bu hayatta...ne ekersen onu biçersin diye düşünüyorum ben...
bn de elimden geldiğince her şey de danışıyorum kayınvalideme felan..haberi olsun arkadan iş çeviriyormuş gibi olmasın :)))
saolsun o ada anlayışlı :))
birazda herşey gelinin elinde...
gelinler aynen dediğin gibi ne aldırrsam kardır diye düşünüyor ama sonra lafını ederler arkandan yoldu falan derler kötü olursun ne gerek war..
gelinler kv.ye hoşgörülü yaklaşırsa annecim babacım der saygı gösterirse inanki çok sewiyorlaar o zman kendileri de hewesleniyor...
şimdiye kadar hiç kırmadım onları, onlarda beni... o yüzden oğullarından daha çok sewerler beni =)
aman insanları kırsam huzursuz olan ben olcam biliyorum...
benm arkadaşım 250 tl ye ayakkabı aldrdı da ne oldu sanki kv.le birbirine grdi düğünde ortalık karıştı... =)
huzur olsun yeterki eşyaymış, kıyafetmiş her zaman alınır...
birazda herşey gelinin elinde...
gelinler aynen dediğin gibi ne aldırrsam kardır diye düşünüyor ama sonra lafını ederler arkandan yoldu falan derler kötü olursun ne gerek war..
gelinler kv.ye hoşgörülü yaklaşırsa annecim babacım der saygı gösterirse inanki çok sewiyorlaar o zman kendileri de hewesleniyor...
şimdiye kadar hiç kırmadım onları, onlarda beni... o yüzden oğullarından daha çok sewerler beni =)
aman insanları kırsam huzursuz olan ben olcam biliyorum...
benm arkadaşım 250 tl ye ayakkabı aldrdı da ne oldu sanki kv.le birbirine grdi düğünde ortalık karıştı... =)
huzur olsun yeterki eşyaymış, kıyafetmiş her zaman alınır...
neyse eve geldik abim ve eşinin surat beş karış ..neymiş de onlara haber vermemeişiz...planlanan bişi olsa anlicam ama planlı değildi..çıktık baktık karar verdik ki erkek tarafı tutar evi biliosun... '' kafamıza göre iş yaptığımızı söylemiş abim falan ''anneme ve nişanlım ile berbaerken ...ki ben duymadım yanlarında yoktum..ben yokken sölemiş...
kafamı taktım üzüldüm ama nişanşlım boşver biz işimize bakalım diyerek beni rahataltıo..yani benm abi ve yenge sıkıntı çıkarıo..oınun ailesi bişi demioken
bu gbi durumlarda napmalıyız sence?
Ailen ile yaşadığın sorunu nişanlına mı anlatıyorsun???
Bu gibi durumlarda ne yapmalıyım diye sormuşsun ya, ailenle olan sorunu nişanlına; nişanlınla yaşadığın sorunu ailene anlatmayacaksın.
Cok haklısın canım gercı benım ıkı tane gelın ayakkabım var ama bırını kendım aldım gelın cıcegımıde provaya gıttıgımde kendım aldım benım kv dem yok halıyle ne aldınız ne yaptınız dıyen kımsede yok ama yınede ortak bı yasama gırıcez sen ben yapmadım hıc
canım anlatma durumu söz konusu değil..
orda belirttim ben yokken abim '' nişanlım ve anneme'' söylemiş....
bana söylenen bişi yok ...benm nişanlıma anlattaığım bişi yok...onlara söyleniyor durum
"kafamı taktım üzüldüm ama nişanşlım boşver biz işimize bakalım diyerek beni rahataltıo" diye yazmışsında o yüzden bende anlattığını düşündüm. Kesinlikle bu hataya düşme, benden sana tavsiye.
Evlilik hazırlığı aşamasında, bazen böyle gerginlikler oluyor aile içinde. Fazla takılma, hatta hiç duyma, boşver gitsin. Kimseyi kırmadan, üzmeden tatlılıkla çık evinden, sonra bu yaşananlara hissettiklerine güleceksin.
****onlarda insan belli gelirleri var...maddi durumu olmayanı zaten zorlayamazsın..amddi durumu iyi olan da her denileni almak yapmak zorunda değğil ki ...
biz abimin düğününde çok yorulduk karşı taraftan dolayı...bi sürü borç harç..zararı benim aileme ve bana oldu maalesef
bi de düğünde milleti de karıştırmicaksın her şeye..herkesin fikrini de sormican aileler dışında..yok ona yok buna..bu kez akıl daha da karışıp çok sesslilik ortaya çıkıyor
***buarada sana ne dicem....
ev bakmaya nişanlım ve benm annem ile gittik amaç tutmak değildi sadece bakmaktı onun için kimseye demedik ailemden...neyse baktık beğendik ve nişanlım tutalım dedi hooop tutuk evi...k.valideme söyledik tamam dedi...
neyse farklı şehirlerdeyiz ya onlar gelemedi maalesef...
neyse eve geldik abim ve eşinin surat beş karış ..neymiş de onlara haber vermemeişiz...planlanan bişi olsa anlicam ama planlı değildi..çıktık baktık karar verdik ki erkek tarafı tutar evi biliosun... '' kafamıza göre iş yaptığımızı söylemiş abim falan ''anneme ve nişanlım ile berbaerken ...ki ben duymadım yanlarında yoktum..ben yokken sölemiş...
kafamı taktım üzüldüm ama nişanşlım boşver biz işimize bakalım diyerek beni rahataltıo..yani benm abi ve yenge sıkıntı çıkarıo..oınun ailesi bişi demioken
bu gbi durumlarda napmalıyız sence?
bende çalıştığım için bazı şeylerimi kendim alıyorum...
mesla kuaför için saç gerekiyor hepsini nişanlıma yükleyeiyorum haliyle yarısını o yarısını ben wercem...
balayına gidicez alışweriş yapmamız lazım.. aileleler eşyalara ödüyorlar.. nişanlımda kirayı ödüyor para kalmıyor bende bu ay bşy almıcazm zaten eksiğim kalmadı ikimiz için alışweriş yapcaz...
ben sana almam diyemem weya orda aman ne giyerse gysin onu ben mi düşüncem diyemem o yüzden bnm maaşımla tatil alışwerişri yapcaz mecbr herşey ortak bundan snra napalım....
karşılıklı anlayış göstermek lazım..
yengende ailesi de terbiyesizlermiş gerçekten... borç yaptrmak, erkek tarafı almak zornda die bşy yok....
insanların durumu da olmayabilir... benm nişanlımın durumları iyi değil ama kp kredi çekti adam 60 yaşında hala çalışıyor bizim için ben neden yorayımki...
durumu iyi die de yolmaya gerek yok.. Allahtan korkar insan yaptırrken..
** siz ew bakmaya çıkmışsınız yannda anen we nişnlın war ee kv de de bşy dememiş tutmuşsunuz.. insanın karşısına kısmet ne zman çıkar belli olmaz işte bulmşsuzn tutmşsunz... hem abnle yengene ne oluyor? ew bakmaya gidiyoruz diyip haber salmana gerek yok bi de cümbür cemaat gidilmez öyle...
o bşy der öteki bşy der kafa karışır...
sen takma onları.. beğenmişsin tutmuşsun oturacak olan sizsiniz...
bişey yaparkende kmseye haber werme boşwer takma kafana cnm...
Almor senin gelinliğine bayılmıştım ben
Harika bi gelin olacağını düşünüyorum
Nasip olursa bende dikim yaptırcam gelinliği bakalım benim ki nasıl olur
Düğün sonrası fotolarını 4 gözle beklio olacağım
Seninle bir ara gelinlik mevzusunuda özellikle konuşmak istiyorum canım
kesinlikle böyle :))
senin paran benim param ayrımı olmadığı için aile olunuyor ya zaten :))
ama anlaşma bile yapanlar var...şu kadarını ben aldım sen şunu aldın düğünden sonra paralr paylaşılıyormuş felan ...ne acı..
senin yaptığın karakterli insanlar için geçerli
kesinlikle böyle :))
senin paran benim param ayrımı olmadığı için aile olunuyor ya zaten :))
ama anlaşma bile yapanlar var...şu kadarını ben aldım sen şunu aldın düğünden sonra paralr paylaşılıyormuş felan ...ne acı..
senin yaptığın karakterli insanlar için geçerli
benimde anlayamadığım neden böyle tepki veriolar....ay hadi tepki gösteriyorsun ama bunu nişanlıma niye söylüyorsun ya da neden ben varken konuşmuyorsun da ben yokken konuyu açıyorsun...
** her şeyi sormamı danışamamı istiyorar gerektiği yerde danışıyorum ki ben...
düğün tarihimde bile surat yapmışlardı...önemli olan gelin damata uygun tarihtir ..ki ikimizde çalışıyoruz ..izinler tarih çok öenmli...
***en iyisi takmamaya çalışmak ama işte görmezden gelemiyor insannn
Oooo o çok kötü bşy yaaa para paylaşımı falan... güzenmiyormuş gibi...
yapıılmaması erekiyor.. insanlar ne zorluyklarla yapıyor o masrafları bi dearalarında paylaşıyorlar ben çok şaşırıyorm...
hatta takı yüzünden kawga edenler war...
kv.ler benm altınları bana bırakcaklar ama paradan belki alabilirzz demişlerdi o da ewin tapusu çıkacak diye... tapu masrafını karşılayıp ewi de satıp bize ew alcaklar o yüzden zaten sewe sewe weririm... bşy de demedim açıkcası demem de zaten...
ben kendimizi ne kadar düşünüyorsam onlar bizi daha çok düşünyor...
Hep böyle oluruz inşallah
herkesi mutlu etmeye çalışırsan sonunda sen mutsuz olursun cnmm...
o yüzden kmseyi mutlu etmeye çalışma önemli olan sizin ne istediğiniz.... kim ne derse desin boşwer gül geç ..
Merhaba kızlar,
Katılamıyorum aranıza artık ama sizi unuttuğumu düşünmeyin sakın. Evimiz yerleşti çok şükürGelinlik, smokin hepsi hazır.. Çarşamba günü fotoğraf çekimimiz var, dua bekliyorum sizden hava güzel olsuun
Allah hepimize kolaylıklar versin kızlar
Albümüme evin son halini eklemeye çalışıyorum. Umarım biter yükleme, sizlerle paylaşmayı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?