Beklerim kuzum her zaman, Bursa'ya yolunuz düşeceği zaman bir haber edin ben size ne sofralar hazırlarım.
Ayy canım inan ki keyif alıyorum ya, misafir geleceği zaman beni günler önce heyecanı sarıyor. Listemi hazırladığım zaman, ona göre alışverişimi yapıyorum, tam son anda "aa şu eksik, haydi markete" durumu olmuyor. İşlerimi planlayarak yaptığım zamanda telaşem olmuyor. Off umarım bir gün benim de kendime ait ufak bir lokantam yada pastanem olur, en büyük hayalim bu.
Daha önceden alışık olmayanlar evlilikten sonra bir kaç ay sudan çıkmış balık gibi oluyorlar, normaldir. Zamanla neler yaparsın sen bile şaşırırsın. Belli bir düzen oturduğu zaman zaten, öyle gidiyor. Tabi bir de hevesli olup olmamak önemli. Benim arkadaşım var, 2 senelik evli evde yedikleri tek yemek hazır mantı. kilolarca alıyor atıyor buzluğa, başı sıkışınca at suya haşla, dök yoğurdu ye. İçinden gelmiyor kızın, hai yapayım, öğreneyim, evimi temizliyim falan. Ben yine bayılıyorum, eşime yemekler yapayım, tertemiz bir evim olsun ne bileyim, içinden gelmeyenleri anlamıyorum sahiden.
Benımde cok ıcımden gelıyo dun esım gec gelıcem dedı tatlı yapıyım o gelene kadar suprız olsun dedım ama ısı erken bıtmıs aynı anda geldık eve tatlıyı yaptım ama yemek yaparken cok yoruldugum ıcın tatlıyı cıkarmayı unuttum garıbım tabaga koymus getırmıs sonra