'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hadi hayırlısı bebişim benimde gözüm kulağım senin için ilanlarda.. :34:

niloooşş bu arada gümüş ayakkabı bulamadım diye vizon giydim olmuş muuu?
Eki Görüntüle 1166448

Çok güzel olmuşsun kız :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arzucannn bu saatte ne isin var senin forumdaaaaaaaa :27:

✨✨ 🎀 ✨✨
ahaa!! bir canını yediğim gadasını aldığım daha :9: :9: yavrucum sosyal paylaşım sitesinde dolanıyordum azıcık nilocanın cevabını görünce uğramadan edemedim.. sen napıyorsun bakiimm?

ahaa!! bir canını yediğim gadasını aldığım daha :9: :9: yavrucum sosyal paylaşım sitesinde dolanıyordum azıcık nilocanın cevabını görünce uğramadan edemedim.. sen napıyorsun bakiimm?

Hitaplaraa gell yaaa yiriimmm :9: napim yatcam vallahii arzucanimm sabah is varr :/

✨✨ 🎀 ✨✨

Herkese keyifli bir gün diliyorum, günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:21::21:

akşamda olsa girer de yanıtsız bırakmaz yerim kız seniiiiiiiii :16::16: cücü yerime öpüver şu kızçeyi sana zahmet.. :9:

Oyyyy yazmam mı fıstık:34: Dün tam işten çıkarken gördüm mesajını, servisi kaçırmamak için çıktım hemen, o yüzden içimde kaldı :9:

Günaydın lokumlaar :16: Güzel salılaar :52:

Günaydınnnnnnnnnnnn canımmmmmm:16:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:3: Herkese iyi mesailerrrr:32:
Bugün biz evleneli tam 1 ay oldu nice aylara senelere inş:16:
Dün waffle yapacaktım ama yemekten sonra koltukta uyuyakalmışım kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum:1:
Bugün annemlere gidiyoruz kardeşimin doğum günü var.orada kalacağız.
Bu arada Arzu wowwww:46::46: bnce çk hoş olmuşsun kuzumm:23:

günaydın kızlar :3:
bugün bizim de tam 1.ayımıııızzz :8:
dün eşimin teyzesine davetliydik kayınvalidem gündüzden gitmiş bende kocamı bekledim beraber gidelim diye beklerken de boş durmadım bugün için yemek yapıp kocişimin en sevdiği tatlıyı yapıverdim :1::1: bazen kendime şaşmıyor değilim içimden hamarat bir ev kadını çıktı :9::9: kardeşim geçen diyo bütün derdin bizemiydi abla diye :9::9:

Dün waffle yapacaktım ama yemekten sonra koltukta uyuyakalmışım kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum:1:

Mutluluklar hayatım 1 ay ne çabuk geçti di mi. Bizim de yakında kırkımız çıkacak. :27:

dün eşimin teyzesine davetliydik kayınvalidem gündüzden gitmiş bende kocamı bekledim beraber gidelim diye beklerken de boş durmadım bugün için yemek yapıp kocişimin en sevdiği tatlıyı yapıverdim :1::1: bazen kendime şaşmıyor değilim içimden hamarat bir ev kadını çıktı :9::9: kardeşim geçen diyo bütün derdin bizemiydi abla diye :9::9:

Sizin de 1. ayınız hayırlı olsun canım. :16:

maşallah maşallah topikte 1. ay patlamasıı :27::27::27::27:
cümleten kutlu olsun kızlarrr :16::16::16:
*
biz de dün eşimle konuşuyoruz telefonda
ne zaman gelceksin die soruyo bana
cuma ya da cumartesi gelcem dedimm
cumartesiye kalma cumadan gel die diretiyo banaa :9::9::9::9::9:
1 gün geç geleyim die takılıyorum
hayır karımsın sen benim evin burasıı gel dioo :1::1::1::1::1:

Mutluluklar hayatım 1 ay ne çabuk geçti di mi. Bizim de yakında kırkımız çıkacak. :27:

Aynen komşucum yaa zaman nası geçiyor anlamıyorum valla:9:
Ooo bu kırk çıkmasıda biraz komik oldu heee:1:
Bu arada yeni gelin mevlüdü düşünen varmı aranızda kızlar.
Ben ramazan gelsin geçsin istiyorum evimde bir kuran okunsun güzel hazırlıklar yapim topluca en yakınlarımı çağırim bulunsunlar:16:

Günaydın lokumlaar :16: Güzel salılaar :52:

Herkese keyifli bir gün diliyorum, günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:21::21:

Oyyyy yazmam mı fıstık:34: Dün tam işten çıkarken gördüm mesajını, servisi kaçırmamak için çıktım hemen, o yüzden içimde kaldı :9:

Günaydınnnnnnnnnnnn canımmmmmm:16:

günaydınn kızlarrrrr
mutlu, huzurlu bi gün olsun inşallah :16::16:

günaydınn zehroşşş:16:
nasılsınn, nasıl gidiyo iş :31:
*
ayşenurcumm nice güzel aylara yıllara inşallah canımmm :16:

Günaydın herkese keyifli günler

Kaç gündür iyileşemedim ben hala ya:2: kocacım yazık karımı ozledım ben ıyıles artık dıye debelenıyo :5:

Back
X