benimde tektaşım olsun :84:
benimde tektaşım olsun :84:
darısı başımıza bebeğimüzülme tatlışım benim de yok tektaşım:97:
nolcak canım biri benle eğleniyoslm bayanlar ohhh kopuyoruz galiba noluoo
kızlar alyanslarını çıkarıyor bir bir sergiliyor..Gülüyorlar şakalaşıyorlar..Bizimki düşünüyor benimde bir tektaşım olsa benimde bir pırlantam olsa SEVGİLİ BANA NİYE ALMIYORSUN BİZDE NİYE YOOOOK !! :)
darısı başımıza bebeğim
nolcak canım biri benle eğleniyo
hayırrr senle eğlenmiyorum yaa şaka yapayım dedim sadece..bi de beni dövmüş dil çıkarmışsın..şu an kalbimden çatırt çatırt sesler geldi yani
üzülme tatlışım benim de yok tektaşım:97:
supersınız kızlar sabah sabah guldurdunuz benı
Tektas olmadan evlenmezdım :76: O da bunu bıldıgı ıcın almak zorunda kaldı hehe
sımdı ıstedıgımızı yaptırabılecegımız zamanlar kızlar evlendıkten sonra zor :89:
O yuzden ne desem alıo
kızlar kpss açıklanmışşşşşşş
sevgilim sabah 10 dk önce falan aradı bak diye.
ayyy zaten bugün Ankara'ya gidiyo.
puanı da beklediğimizden düşük geldi.
ne olur dua edin kontenjanı yüksek olsunnnn
canım hakkınızda hayılısı gönlünüze göre olanı olsun
canım benim hayırlısı için dua edelim hepimiz.. gönlünü ferah tutu vardr bunda da bir hayır
hakkınızda hayırlısı kuzum. bızım de kpss hedefımız var ama bos da beklemıyoruz calısıyoruz aynı zamanda. bence sadece kpssye bel baglayıp 6 sene bos gezmesı hos deıl kuzum.
ben biraz alınganım bugün
özür özür özür
çok teşekkür ederim yavrular...
İnşallah kontenjanları yüksek olur,inşallah atanır,yoksa ömr-ü billah bizimkiler evlenmemize izn vermezler
inşallah atanır canım benim hep beraber dua ederiz rabbim elbet en hayırlısını verir. sizinkilerin tepkisini şuan düşünüp kendini üzme bitanem bu işler beli olmaz biliyorsun. dua edelim sabredelimçok teşekkür ederim yavrular...
İnşallah kontenjanları yüksek olur,inşallah atanır,yoksa ömr-ü billah bizimkiler evlenmemize izn vermezler
:80::80::80::80::80::80:maşallah sanahakkınızda hayırlısı kuzum. bızım de kpss hedefımız var ama bos da beklemıyoruz calısıyoruz aynı zamanda. bence sadece kpssye bel baglayıp 6 sene bos gezmesı hos deıl kuzum.
gıcıkcadı valla dıorum yanıgecen sen neden kupe takmıosun dedı dedım allerjım var gumus veya sahte takamıorum altın takabılıorum sadece onu da henuz alamadım dedım alırız merak etme secelım dedı yanı bıraz ayak yapıorum erkeklere kalsa ac gezdırırler :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?