'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimde tektaşım olsun :84:

kızlar alyanslarını çıkarıyor bir bir sergiliyor..Gülüyorlar şakalaşıyorlar..Bizimki düşünüyor benimde bir tektaşım olsa benimde bir pırlantam olsa SEVGİLİ BANA NİYE ALMIYORSUN BİZDE NİYE YOOOOK !! :)

üzülme tatlışım benim de yok tektaşım:97:
darısı başımıza bebeğim

slm bayanlar ohhh kopuyoruz galiba noluoo
nolcak canım biri benle eğleniyo

supersınız kızlar sabah sabah guldurdunuz benı
tektas olmadan evlenmezdım :76: o da bunu bıldıgı ıcın almak zorunda kaldı hehe
sımdı ıstedıgımızı yaptırabılecegımız zamanlar kızlar evlendıkten sonra zor :89:
o yuzden ne desem alıo

kızlar kpss açıklanmışşşşşşş
sevgilim sabah 10 dk önce falan aradı bak diye.
ayyy zaten bugün Ankara'ya gidiyo.
puanı da beklediğimizden düşük geldi.
ne olur dua edin kontenjanı yüksek olsunnnn

valla sen daha süpersin kuzu ya taktik versene biraz bize

canım hakkınızda hayılısı gönlünüze göre olanı olsun

canım benim hayırlısı için dua edelim hepimiz.. gönlünü ferah tutu vardr bunda da bir hayır

hakkınızda hayırlısı kuzum. bızım de kpss hedefımız var ama bos da beklemıyoruz calısıyoruz aynı zamanda. bence sadece kpssye bel baglayıp 6 sene bos gezmesı hos deıl kuzum.
gıcıkcadı valla dıorum yanı gecen sen neden kupe takmıosun dedı dedım allerjım var gumus veya sahte takamıorum altın takabılıorum sadece onu da henuz alamadım dedım alırız merak etme secelım dedı yanı bıraz ayak yapıorum erkeklere kalsa ac gezdırırler :82:

hakkınızda hayırlısı kuzum. bızım de kpss hedefımız var ama bos da beklemıyoruz calısıyoruz aynı zamanda. bence sadece kpssye bel baglayıp 6 sene bos gezmesı hos deıl kuzum.

yok cnm çalışıyordu hep,sadece geçen yıl ikinci dönem ücretli öğretmenliği bıraktı.o da kpss çalışmak için. hep garantisi olmayan işlerdi bunlar,öğretmenlikte zaten her zaman en iyisi devlette çalışmak.

ben biraz alınganım bugün
özür özür özür

benden özür esas alınacağını bilemedim öyle güldürme amaçlı yazdım kırdıysam özür

çok teşekkür ederim yavrular...
İnşallah kontenjanları yüksek olur,inşallah atanır,yoksa ömr-ü billah bizimkiler evlenmemize izn vermezler

canım dur bakalım Allah büyük sakin ol olacağına varır herşey..6 seneden sonra kazansın oda yaa artık inşallah Allah gönlünüze göre verir.. Ne deyimki..:44:

çok teşekkür ederim yavrular...
İnşallah kontenjanları yüksek olur,inşallah atanır,yoksa ömr-ü billah bizimkiler evlenmemize izn vermezler

inşallah atanır canım benim hep beraber dua ederiz rabbim elbet en hayırlısını verir. sizinkilerin tepkisini şuan düşünüp kendini üzme bitanem bu işler beli olmaz biliyorsun. dua edelim sabredelim
:80::80::80::80::80::80:maşallah sana ah ahhhhhhhhhhh ben hiç bilmem böle şeyleri yemeğe dahi çıksak ben atlarım kasaya bizimki izin vermez. kendimi kötü hissediyorum ya halbuki hayat arkadaşı olacağı inşallah ömrü paylaşacağız ben küçük hesaplardan rahatsız olurum allah ey ede beni

bana hedıye alması hosuma gıdıyor. yoksa bende yardımcı olurum hr zaman. o yuzden hedıye alırken de ıstedıgım bıseyı alsın ıstıorum yoksa ona bıraksam beceremez

canım calısıyorsa daha onceden de o zaman sorun yok bence. herkes garantılı ıste calısmıyor. calısmanın garantısı olmaz bence. elbettekı devlette calısmayı herkes ıster. ama calısmayana da farklı bakılması hos deıl bence. ınsallah gusel haberlerını duyarıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…