valla maşallah sirenaycım sana.
ne güzel hiç riske girmeden,ayağını yorganına göre uzatarak yapıyorsun her şeyi.
Valla ideal ev hanımı olacaksın,evi çok güzel çekip çevirirsin.
sevgilin şanslı adammış.
bende aynı şeyi düşünüyorumm plan -organizasyon maşallah ideal eş ev için![]()
Borç altına girmeyi hiç sevmiyorum kızlar. huzurlu mutlu olmak için evleniyorum ben. Demin benimkine attıgım mesaj:
"Senin alıcakların belli hayatım salon ve oturma odası takımı birde tv falan. zaten beyaz esyayı birlikte alıcaz melegim. Ben mutfak yatak odası takıma iincik boncuklar benm. Şimdi yemek takımın catal bıcak setim ve tencere setim var en önemlilerin 3ü gitti.geriye su takımı çay seti kahvaltı seti ve gunluk yemek takımı günlük kullanım için tencere seti kaldı kocişim onlarıda bu sene alıcam allahın iziniyle. muftagın temel büyük eşyaları bitmiş olucak. Sonra yatak odasına geçicek yatak ötrtüsüyorgan battaniye nevresim takımı ne gerekiyosa alıcam onlar btincede sözümüze yakın bornoz takımımız havlu larımız banyodaki ihtiyacları alıcam . Sonra mutfagın incik boncuguna başlıycam saklama kabından tut el rondosuna kadar. 2 3 sene içinde biriktirdiğimiz paraylada yatak odası salon takımı oturma odası beyaz esyalar televizyon falan alıcaz. böylelikle kimseye yük olmamış olucaz kocişim:) Hazır evimize oturucaz :* "
Bunun i,çin çalışıyorum ben canım.. Herkesede öneriyorum isterse 10 sene sürsün ama ben borca girmek istemem uykum kaçar huzursuz mutsuz olurum