bende bebek kıyafeti beşiği oto koltuğuna kadar herseyelere bakıodum valla:) simdi işte gelinlikti düğün hazırlığıydı onlara takmıs durumdayım :) ceyiz içinde ben kahvaltı takımı yemek takım catal bıcak tencere teflon caydanlık bikaç nevresim filan aldım aradada annem koyuyo ıvır zıvır seyler bardak canak. :) biz gecen sene nişanlımla camasır mak almayı düşünmüştük taksitle aradan cıksın diye ama kimse alma dedi yani o zmna alırsınız diolar ama sorada hepsi üstüste gelcek
ewet canım üstüste geliyor ama neredeyse her ay yeni bir model çıkıyor. Bencede alma. Ben hem mobilya hem beyaz eşya sektörünün şuan çok iyi biliyorum. Aşkım beyaz eşya mağazasında bende mobilya. Mobilya 6 ayda bir beyaz eşya 2 ayda bir yeni model çıkarıyor diğer modeller çok ucuza satılıyor o zaman böyle indirimli ürünlerden al bence. şimdi aşkım aradı annesi beni ilk defa kapalı gördü bugün yüzük alırken bana hediye alıcakmış gelsin beğensin alalım beraber demiş bende hiç sevmem böyle hediye şeyleri ya çok utanıyorum. Nasıl gidecem bilemiyorum.