• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

rica ederimmm tatlımm :70:
canım yaa ocak hiçbişey degil hemencik donecek bak gorursun nasıl gectigini bile anlamayacaksın :)

dondukten sonraki programınız ne? hiç konustunuz mu tatlım

konuştuk canım, askerden gelince iş için eğitimi olacak 1 ay. ardından işe başlıycak kısmetse. sonra o yaz isteme-(babam verirse :)) nişan..öbür sene de düğün :16:
inşallah gönlümüze göre olur

Benim hayalim hep kızkulesiydi ama tabi ne kadardır fiyatları hiç bilmiyorum:50:

benim hayalim de kız kulesinde evlilik teklifi almak :1:

askerine rabbim sabır versn sanada tabiki..sağ salim dönsün inşallah :72:
hayırlı tezkereler tekrardan :)
inşallah canım teşekkür ederim :71:

selam kızlaaarrrr:71: galiba ben de 2013 gelini olacağımmmmmm:69::69::69:

seni tanıyorum canım 341.dönem topiğinden :)
hoşgeldin:71:

yok tatlı Ben stajyerim ama normal bankacı gibi çalıştırıyorlar.Herkesle konuştum çalışan şikayetçi olan kimse yok okadar rahat ki oturduğun yerden işlem yap para kazan..Yükselmekte çok kolay ve yükseldikçe maaşın çok artıyo gişede 900 gibi filan az bi parayla başlıosun yokseldikçe 5.000e kadar çıkıyo zamanla..müdürler 7.000 alıyo.Yani çok güzel kazancı var tabiki zorluğuda var ama hakkını verip çalıştıktan sonra bişey olmaz her güzelliğin bir zorluğu vardr..Kesinlkle memuriyetten daha iyi çünkü sürekli eğitimlere gidiosun ve yükselme şansın çok yüksek..

hoşgeldn canm :66:

Canm benm annem bir bankada müdür yardımcısı küçük şubelerde yogun olmaz. Ama ticari şubelere tahinin çıkarsa veya merkez şubelerde ana baba günü olur. Benim tercihim ben tercih etmem asla. Eve geldiğin saat belli değil kasa tutmayınca biliyosundur. Kimi bankalar cumartesi günüde çalıştırır. Allah kolaylık versin cnm :)

Merhaba kızlar günaydın anca kesildi telefonlar :9::9::9:

günaydın mı?
aah ah ne güzel..
ben sabah 7 de kalktım :50: evde misafir var, misafirin küçük çocuğu.. hiç bırakmıyo sağolsun. çığlık çığlığa evde. peşimden de ayrılmıyo. annesi banyo yaptırıyo şimdi de 5 dk giriyim dedim kk ya.
sevgilim evci çıktı. msn den görüşebilicez diye sevinirken onların yüzünden 5 dk zor gördüm :( sürekli dibimdeler :58:

konuştuk canım, askerden gelince iş için eğitimi olacak 1 ay. ardından işe başlıycak kısmetse. sonra o yaz isteme-(babam verirse :)) nişan..öbür sene de düğün :16:
inşallah gönlümüze göre olur

amin canımmm inşallah hepmizin :1:

verir bebişim baban ya neden vermesin ki katı birimi

benim eniştem kadar katı biri yoktur valla o bile kızını verdiyse ve dugununde agladıysa senin babacıgında sevdiginle mutlu oldugunu gormek isteyecektir :)

benim babişkom cok tatlı yaa :1: hiç bişeycik demez... hatta annem birara istememişti oturup babamla dertleşmiştim, o da eger benim kızım seviyosa istiyosa babası evlendirir onu sen annene bakma demişti

ay canım babam cok da duygusaldır dugunumde napcak acaaba :36:

o zaman bende katılayım aranızaa:52::52:

benimde 2013 gelini olma ihtimalim yüksekk:21:

2-3 hafta içersinde isteme ve sözüm olacak

sonrasında nişanımız olacak sonrasında sevdiceğimi askere göndericem

döndükten sonra da kısmetse yuvamızı kurcazzz:69::69:

Hoşgeldinnn canımm Allah mutlulugunuzu bozmassınnn:16: Askerime kavusalı az oldu bian evvel gönderip bulusursunuz inşallah:61:

benim hayalim de kız kulesinde evlilik teklifi almak :1:

ahhh o teklıf nası olcak heycandan ölüceeemmm:9: Ben bıraz sembolık ıstıorum kızkulesını cunku bız kavusabılmek ıcın ılıskımız boyunca hep o bogaz koprusunu asmak zorunda kaldıkkk ben avrupa yakasındaım o asya. kızkulesı bızım kavusma yerımız olsunn ıstıyorummm hep o denızı astık denızın ortasında kavusalım :69:

günaydın mı?
aah ah ne güzel..
ben sabah 7 de kalktım :50: evde misafir var, misafirin küçük çocuğu.. hiç bırakmıyo sağolsun. çığlık çığlığa evde. peşimden de ayrılmıyo. annesi banyo yaptırıyo şimdi de 5 dk giriyim dedim kk ya.
sevgilim evci çıktı. msn den görüşebilicez diye sevinirken onların yüzünden 5 dk zor gördüm :( sürekli dibimdeler :58:

canım bende 6 da kalktım :52::52: ve gece 3,5 du yattım :52::52::52::52::52: çalışıyorum canım anca fırsat bulup girebildim.. Ondan günaydın dedim :9::9::9::9::9: Ay kıyamam canım odaya girsen işim var desen olmaz mı :59::59::59::59:

canım bende 6 da kalktım :52::52: ve gece 3,5 du yattım :52::52::52::52::52: çalışıyorum canım anca fırsat bulup girebildim.. Ondan günaydın dedim :9::9::9::9::9: Ay kıyamam canım odaya girsen işim var desen olmaz mı :59::59::59::59:
odamı istila ettiler canım :50:

ahhh o teklıf nası olcak heycandan ölüceeemmm:9: Ben bıraz sembolık ıstıorum kızkulesını cunku bız kavusabılmek ıcın ılıskımız boyunca hep o bogaz koprusunu asmak zorunda kaldıkkk ben avrupa yakasındaım o asya. kızkulesı bızım kavusma yerımız olsunn ıstıyorummm hep o denızı astık denızın ortasında kavusalım :69:
canıım, inşallah gönlünüze göre olur :16:

moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa :43::43::43::43::43::43::43:

nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde :43::43::43:

hepinize merhaba kızlaaarr:3:

aslında kk yı çok yeni keşfettim ve kendimi hemen 2012 gelin adayları topiklerinde buldum :9: ama 2013 olma ihtimalide var tabi bide bu topiği çok beğendim muhabbetleri falan :9: ingilizceciler varmış baya sanırım meslektaşlarımm:34:

kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşındayım ,sevgilim 27 yaşında ingilizce öğretmeniyim daha yeni atandım çok şükür çok uzaklara gidiyorum ama olsun atandım nihayet .bizde atama bekliyoruz askerlik falan yok Allaha şükür ama :59: atama olmazsa polis oluyo netleşti kazanmıştı zaten

gelelim resmi olarak halledilen işlere :1:
mayıs ayında doğumgünümde sürpriz tek taş pırlantam geldi aşkımdan
temmuzda ailesi bizimkilerle tanışmaya geldi ( farklı şehirlerdeyiz )
geçen hafta ramazan içinde bizde onlara gittik

keyifleri yerinde çok iyi anlaştılar kasımda kurban bayramında isteme-söz-nişan hepsi bir arada olcak
aralıkta polis okuluna giderse haziranda mezun oluyo :14:

tek derdimiz ve çabamız 2012 yazına yetişmek geç kalıyoruz yaşlar gidiyo:9: ama yetişmezse hazırlıklarımız istemeden de olsa 2013 olcak :59:

ayy ne çok yazmışım umarım sıkmamıştır bu uzun yazı :69:

moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa :43::43::43::43::43::43::43:

nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde :43::43::43:

Her işte hayır vardır derler canım olsun üzülme, geç olsun güç olmasın tatlım onunda canını sıkma üzüntünü belli etmeki o askerde bunalıma girmesin iyice. Valla benimkine diorum sakın izin alma askerde git erkenden gel diye. Öylede olucak inş. zaten kısa dönem onun ki ama olsun ne kadar az okadar iyi :16::16::16:

Her işte hayır vardır derler canım olsun üzülme, geç olsun güç olmasın tatlım onunda canını sıkma üzüntünü belli etmeki o askerde bunalıma girmesin iyice. Valla benimkine diorum sakın izin alma askerde git erkenden gel diye. Öylede olucak inş. zaten kısa dönem onun ki ama olsun ne kadar az okadar iyi :16::16::16:

benimki uzun dönem cnm alt tarafı 9-5 arası çıkcaklar niye imzalamıyorsa!!! :47::47:

Nişanlımın morali çok bozukk :(:(

Son düzenleme:

aslında kk yı çok yeni keşfettim ve kendimi hemen 2012 gelin adayları topiklerinde buldum :9: ama 2013 olma ihtimalide var tabi bide bu topiği çok beğendim muhabbetleri falan :9: ingilizceciler varmış baya sanırım meslektaşlarımm:34:

kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşındayım ,sevgilim 27 yaşında ingilizce öğretmeniyim daha yeni atandım çok şükür çok uzaklara gidiyorum ama olsun atandım nihayet .bizde atama bekliyoruz askerlik falan yok Allaha şükür ama :59: atama olmazsa polis oluyo netleşti kazanmıştı zaten

keyifleri yerinde çok iyi anlaştılar kasımda kurban bayramında isteme-söz-nişan hepsi bir arada olcak

tek derdimiz ve çabamız 2012 yazına yetişmek geç kalıyoruz yaşlar gidiyo:9: ama yetişmezse hazırlıklarımız istemeden de olsa 2013 olcak :59:

Hoşgeldin aramıza tatlım sende, Hayılısı olsun herşeyin :16::16::16::16::16: benmde 5-6 enelik bir ilşkim var bugün itibariyle evlilik tarihimiz 2014 oldu ama isteme söz nişan 2013 de olucak canm:16::16::16::16::16: beklemeye devam yaşım 20 benimkide 25 yaşında :16::16::16:

merhaba cnm hoşgeldin aramıza..

Bizde askerliği bekliyoruz işte iş falan hazır askerde şuan.Bizde farklı şehirlerdeyiz nişanlımla.

Back
X