• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben bölge müdürünün yanında çalışıyorum :) ama bizimki Garanti bankası cumartesi falanda açık değil en geç (maaş ödemeleri olmazsa falan) 7de çıkıyorum maaş ödemesi olunca sarkıo bi tek..Kasa konusundada aslında en kolay Gişe çok kolay hemde admlar daha erken çıkıo..Her bankada öylemi bilemem ama ben 6dan sonra gişeci görmem genelde mis,sty ler müdürler bireysel ve ticari pörtföyler çalışıo 7ye kadar.. Ya ben yinede tam oalrak karar veremedim ama sevdm bankacılığı bilemem yined eokul bi bisinde :)

cnm yaa :50: çok sinr oldum..Ama canını sıkma herşeyde bir hayır vardır..ne diyelm..

Doğrudur canım garantiyi bilmiyorum. Annem yapı kredide Allah kolaylık versin canım :)

Adet bilmem canım ben pekte takılmam :9::9::9::9: şuan ikimizde bi ortak hesap açtık para biriktiriyoruz. Her ayda bi cumhuriyet veya ata altın almayı planladık. 2 sene içinde ne yaptıysak ne biriktrdiysek o olucak cnm. Herşeyi kendimiz almak istiyoruz. Ondan yavas yavas bi kenardan başlıyım istiyorum bende canım.
Nevresim ve bornoz takımı evet olabilir tatlım bornoz takımları satan yerleri araştırmam lazım güzel alim bi tane dursun kenarda bozulmaz ya :16::16::16: havlu çok kullanılan bişey 2-3 ayda birde 1 tane havlu alıp koysam kenara yeterli :16::16: Teşekkür ederim kızlar listemin ilk 3ünde bunlar olsun aaa birde iç çamaşırları var :92::92::92::92:
Karacanın bu sene kampanyası vardı canım ordan aldım çokta beğendim.. Fikrimi değiştirmem ben genelde hemen aldım. Bari onlar çıksın aradan diye bide günlüklerimi alıcam kahvaltı takımı falan o kadar cnm şimdilik.
Yemek takımım
Eki Görüntüle 248242

ÇAtal bıçak setim :)

Eki Görüntüle 248243

Tencere setim

Eki Görüntüle 248246

ortak para biriktirmeniz çok güzel şimdiden bizde o işi evlenince yapcaz ikimizde memur ve doğuda olcaz çok eşya almıcaz küçük sevimli olcak herşeyimiz evlenirken kredimizi çekcez örneğin: 20bin onu 2bin 2bin ödeyebiliriz geriye bakalım Allah yardımcımız olsunn bide para biriktirmek için beklemicez beraber yapcaz ,zaten tecrübeli arkadaşlar doğu görevini yaparken borç ödemenin rahat oldğunu söylüyor :34:

takımlarına bayıldımm karacanın websitesi beni mahvediyo zaten :9: çelik tencerede karaca pek iyi çıkmıyomuş ama evli arkadaşlardan biliyorum emsan ve korkmaz diyorlar hep :28: websitelerine bakın emsanın güzel şeyleri var çelikler ordan teflonları karacadan alcam kardeşim benden önce evlendi onun tecrübeleri bunlar :9::9::9:

Bizim de 3 yıl bitti 4. yılımıza girdik hayatımla.Ben 22 o 25 yaşında. Mezuniyet törenimde babam ve bütün ailemle tanıştı ben daha önce tanışmıştım onun ailesiyle. Bir ara askere gitmeden söz filan yapmayı düşündük ondan bir yıl sonra nişan bir yıl sonrada düğün ama sonra askere gidicek devamlı ailesine gitmeler gelmeler olması lazım o yok bende tek başıma bir süre sonra bunlardan yorulabilirim ilişkimiz daha da gerginleşebilir hem de ben kpssye hazırlanıcam kafam bölünmesin diye önceliği işimize verdik o da kısa dönem mi uzun dönem mi yapcak belli değil ona göre bir planlarımıza yön vericez uzun süre nişanlı veya sözlü kalmak istemedik 2013'ün mart-nisanı gibi siteme söz nişan filan düşündük en geç eylül gibi de düğün. Şu an işimiz yok çünkü kime desek herkes önce bir iş dedi zaten biz de iş olmadan evlenmeyecektik ki sadece söz nişan düşünüyorduk ama şimdi 2 yıl boyunca o süreci işsiz filan kaldıramaycağımızı anladık.Şimdiki değişen planlarımız bunlar ama elbette hayat bu ne olacağı belli olmaz.

dualarımız seninlede artık tatlım hoşgeldiinnn:70:

Hoşgeldin tatlım nasısıınnnn

İyiyim Minnakcım sen nasılsın. Bir üstte son gelişmeleri yazdım.:70: Bu arada kızlar gçen ay ben de çeyizlere başladım daha 2 sene olmasına rağmen. Mutfak için büyük parçaları aldım daha doğru annem ve babam aldı. Geri kalanları da ben işe girince kendim alıcam inşallah. Fotolarını bulursam eklicem pcden. :8:

ortak para biriktirmeniz çok güzel şimdiden bizde o işi evlenince yapcaz ikimizde memur ve doğuda olcaz çok eşya almıcaz küçük sevimli olcak herşeyimiz evlenirken kredimizi çekcez örneğin: 20bin onu 2bin 2bin ödeyebiliriz geriye bakalım Allah yardımcımız olsunn bide para biriktirmek için beklemicez beraber yapcaz ,zaten tecrübeli arkadaşlar doğu görevini yaparken borç ödemenin rahat oldğunu söylüyor :34:

takımlarına bayıldımm karacanın websitesi beni mahvediyo zaten :9: çelik tencerede karaca pek iyi çıkmıyomuş ama evli arkadaşlardan biliyorum emsan ve korkmaz diyorlar hep :28: websitelerine bakın emsanın güzel şeyleri var çelikler ordan teflonları karacadan alcam kardeşim benden önce evlendi onun tecrübeleri bunlar :9::9::9:

Bende emsan istedim canım ama okadar pahalıki 6 parça 550 lira :53::53::53::53::53: ben bi tencereye o kadar vermeem canım korkmaz falan olabilir yani 1 kere alınıyo ama maddi durumum el vermez ona içim gider vitrinde saklarım :52::52::52::52:
Bizdew birlikte yapıyoruz canım benim krediyle aram iyi değil hayatta çektirmem de çekmemde çünkü ben borcum olunca rahat edemiyorum elimde para varsa yaparım alırım ama yoksa almam. Benimki 5 ay önce kredi kartı almış 500 tllik kapattırdım sen ne yapmaya çalışıyosun diye. Hesap açar banka kartını kullanır içinde para varsa yoksa yok. Biraz cimri tutumlu olabilirim ama böyleyim :52::52::52:

selam kızlar atansaydım eğer 2012 gelini olacaktım allahın izniyle ama olmadı :59::59::59:

çok zor geliyo kızlar 4 yıl oldu birlikteyiz artık ondan ayrı uyumak istemiyom ben ama yaaaaa:4::4::4::4::4:

o da istemiyo ama maddi durum elvermiyo ki nasıl geçiniriz evlensek

inşallah ben de 2013 gelini olurum dua edin benim için de

hoşgeldin canımm bende yeniyim ama olsun hoşgeldin diyimm:9: kpss zor uğraş çeken bilirr :59: Allah gönlünüze göre versin inşallah bakalım bizde bekliyoruz ben atandım sırada can yoldaşım var :69:

Merhaba canım ben de iyiyim. Bir ara baya uğruyordum bu topiğe görünce yazayım dedim. Biz de 2013'ü bekleyenlerdeniz hayatımla bu sene yeni mezun olduk erkek arkdaşım da aralıkta askere gidecek ben de kpss kursuna başlıcam 2012 A kadro için . İş güç derken anca 2013 de evlenebiliez en yakın tarih olarak. Siz de durumlar nasıl?

hep bu kpss derdi herkesi bekletiyo ben mağdur olduğum için onun yüzünden bekleyen görünce ekstra üzülüyorumm:59:

Bizim de 3 yıl bitti 4. yılımıza girdik hayatımla.Ben 22 o 25 yaşında. Mezuniyet törenimde babam ve bütün ailemle tanıştı ben daha önce tanışmıştım onun ailesiyle. Bir ara askere gitmeden söz filan yapmayı düşündük ondan bir yıl sonra nişan bir yıl sonrada düğün ama sonra askere gidicek devamlı ailesine gitmeler gelmeler olması lazım o yok bende tek başıma bir süre sonra bunlardan yorulabilirim ilişkimiz daha da gerginleşebilir hem de ben kpssye hazırlanıcam kafam bölünmesin diye önceliği işimize verdik o da kısa dönem mi uzun dönem mi yapcak belli değil ona göre bir planlarımıza yön vericez uzun süre nişanlı veya sözlü kalmak istemedik 2013'ün mart-nisanı gibi siteme söz nişan filan düşündük en geç eylül gibi de düğün. Şu an işimiz yok çünkü kime desek herkes önce bir iş dedi zaten biz de iş olmadan evlenmeyecektik ki sadece söz nişan düşünüyorduk ama şimdi 2 yıl boyunca o süreci işsiz filan kaldıramaycağımızı anladık.Şimdiki değişen planlarımız bunlar ama elbette hayat bu ne olacağı belli olmaz.

1-2 seneye herşeyi halledersiniz canım mezuniyet olmuşya gerisi hemen olur askerliği aradan çıkarın yeter :34: algıda seçicilik oldu bende kpss diyeni hemen yakalıyorum :9::9:

Evet canım haklısın bende uzatmak istemiyorum arayı. Hatta aileleri hiç ama hiç sokmak istemiyorum araya ben hiç gelemem öyle şeylere biz evleniyoruz sonucta kimse karışmasın ailelerden. Bide sevmeyince bi krer hiç sevemiyorum o yüzden daha ailesiyle tanışmadım Daha zaman var çünkü :52::52::52::52:

Hayırlısı olsun demekten başka hiç bişi gelmiyo elden Canım.

İyiyim Minnakcım sen nasılsın. Bir üstte son gelişmeleri yazdım.:70: Bu arada kızlar gçen ay ben de çeyizlere başladım daha 2 sene olmasına rağmen. Mutfak için büyük parçaları aldım daha doğru annem ve babam aldı. Geri kalanları da ben işe girince kendim alıcam inşallah. Fotolarını bulursam eklicem pcden. :8:

bende iyiim tatlım kavustum askerime tadını cıkarıyorum şimdilik, okudum gelısmelerı hayırlısı olsunda canım benım hepımız 2013 yazında gelın olalımmm o gunlerı ıple cekıyorummmm artık:69:

Aslında bende düşünüyorum kpssye girmeyi teknik lise pc programlama mezunuyum. Ayrıcada ön lisans pc programlama okudum şimdide sosyoloji okuycam :52::52::52: Hiç bi bilgim yok kpssyle ilgili bende girmek istiyorum. Ama nasıl olur hiç bilmiyorum. Bu sene girsem mi ki acaba ;?

bende iyiim tatlım kavustum askerime tadını cıkarıyorum şimdilik, okudum gelısmelerı hayırlısı olsunda canım benım hepımız 2013 yazında gelın olalımmm o gunlerı ıple cekıyorummmm artık:69:

araya daldımm ama askerime kavuştum diyince bi gözün aydın demek istedim canımm :9::9::9:

hoşgeldin canımm bende yeniyim ama olsun hoşgeldin diyimm:9: kpss zor uğraş çeken bilirr :59: Allah gönlünüze göre versin inşallah bakalım bizde bekliyoruz ben atandım sırada can yoldaşım var :69:

hep bu kpss derdi herkesi bekletiyo ben mağdur olduğum için onun yüzünden bekleyen görünce ekstra üzülüyorumm:59:

1-2 seneye herşeyi halledersiniz canım mezuniyet olmuşya gerisi hemen olur askerliği aradan çıkarın yeter :34: algıda seçicilik oldu bende kpss diyeni hemen yakalıyorum :9::9:

Ben daha ilk kez giricem yeni mezun oldum okulla hazırlanmam diye bu sene pek umursamadım ama bu 1 seneyi ayırıcam inşallah kursa da yazıldım 10 ekimden başlaycak hayatımda aralıkta askere gidicek o yokken ben de dersler gömülürüm artık kafam dağılır diye düşünüyorum. :43: Önce işlerimize yoğunlaşacağız inşallah olur da 2013te planlarımız suya düşmez. Sizin durumlar nasıl canım öğretmen misin sen yoksa A veya B gurubundan mı sınava girdin?

Evet canım haklısın bende uzatmak istemiyorum arayı. Hatta aileleri hiç ama hiç sokmak istemiyorum araya ben hiç gelemem öyle şeylere biz evleniyoruz sonucta kimse karışmasın ailelerden. Bide sevmeyince bi krer hiç sevemiyorum o yüzden daha ailesiyle tanışmadım Daha zaman var çünkü :52::52::52::52:

Hayırlısı olsun demekten başka hiç bişi gelmiyo elden Canım.

Evet canım hayırlısı ne ise o olsun. Bir an düşündüm ha şimdi sözlenmişisiz nişanlanmışız ha düğünden 4-5 ay önce sonuçta biz zaten birbirimizi 3 senedir tanıyoruz o amana 5 olcak sonuç gene 2013 olacak düğün tarihi kısaymayacak. Bir de işin içine aileleri sokmayalım 2 yıl boyunca dedik daha doğrusu ben dedim erkek arkdaşım da onayladı:9:. ŞPimdilik sadece ailelerimizn birlikteliğimizden haberi var onun ailesi beni sevdi benim ailem de onu beğendi bir sorun yok gibi. :69:

Çok sevindim canım ne güzel kavuşmuşsunuz darısı bizim başımıza olacak inşallah. Dün hayatımla askerlik şubesine gittik başvurusunu yaptı pazartesi de muayene için giecek büyük ihtimal aralıkta asker . İçim şimdiden bir tuhaf oldu ya. :14:

Çok sevindim canım ne güzel kavuşmuşsunuz darısı bizim başımıza olacak inşallah. Dün hayatımla askerlik şubesine gittik başvurusunu yaptı pazartesi de muayene için giecek büyük ihtimal aralıkta asker . İçim şimdiden bir tuhaf oldu ya. :14:

inşallah canım ah bıde dusse su askerlık Allah'ın ıznıyle.

ayyy kızlar ne hızlı gidiyorsunuz,yakalayamıyorum amaaaa:69::69::69::69:

bu arada ikinci üniversite okumaya karar verdim,malum bizim memlekette yok benim bölüm,baba gibi 88 ales puanım gümledi elimde.
bari açıktan bi üni daha okuyayım,hayatıma renk gelsin dedim.
iyi demiş miyim???

Kızlar aldığım bir kaç çeyiz ürününü fotolarını kaydettiğim dosayı buldum ekliyorum birazdan. :9:

Son düzenleme:

bu arada ikinci üniversite okumaya karar verdim,malum bizim memlekette yok benim bölüm,baba gibi 88 ales puanım gümledi elimde.
iyi demiş miyim???

Evett canım harika etmişsinnnn Bende başlıycam bu sene açıktan üniversite üniversitedir :62::62::62::62:
Hangi bölüm düşünüyosunn canım :62::62::62::62::62:

Ben daha ilk kez giricem yeni mezun oldum okulla hazırlanmam diye bu sene pek umursamadım ama bu 1 seneyi ayırıcam inşallah kursa da yazıldım 10 ekimden başlaycak hayatımda aralıkta askere gidicek o yokken ben de dersler gömülürüm artık kafam dağılır diye düşünüyorum. :43: Önce işlerimize yoğunlaşacağız inşallah olur da 2013te planlarımız suya düşmez. Sizin durumlar nasıl canım öğretmen misin sen yoksa A veya B gurubundan mı sınava girdin? :14:[/B]

ben öğretmenim canım biz geç girdik sınavlara ben 2008 mezunuyum hayatım 2007. başka işler yaptık o zamanlar 2010 da girdik sınava atanamadık :59: ben haziranda ek atamayla girdim o bekliyo hala :59: çok sıkı ders çalış bu kışını iyice ona hazırla çünkü gerçekten hergeçen yıl yığılma oluyor insanların tek umudu artık özel sektör fos :59:

iyi demiş miyim???

büyük cesaret kularımm:46: ben hayatta istemem bidaha aman uğraşamam zaten hazırlıkla birlikte 5 yıl okudum 3 yıldırda çalışıyorum yok yok kalsın:9:

enaaammm ne kadar çokörtmen varmış burdaaa... ben de ingilizce öğretmeniyim geçen yıl atandım, sevgilimde türkçe öğretmeni rabbime binlerce kez şükür aynı ile atandık ikimizde kayserideyiz... hele bi gelsn askerden bi gelsiiinnnnnnnnnn:43:

Evett canım harika etmişsinnnn Bende başlıycam bu sene açıktan üniversite üniversitedir :62::62::62::62:
Hangi bölüm düşünüyosunn canım :62::62::62::62::62:

aaaaa ben seni açıköğretim başlığında gördümdü yaaa.
ben pdr mezunuyum,alanıma yararlı olsun dedim. ya sosyoloji ya da insan kaynakları diye düşünüyorum.
ikinci üni. başvurularını aradım taradım bulamadım,galiba henü açılmamış.geçen yıl da ekimdeymiş zaten.
bu sefer benim adam da ben de ikinci okuyacağım diyo. kıskandı beni:63::63::63::63::63::9::9::9:

Back
X