• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

minnakcımm hosgeldin tatlımm:70:

telomercimm bizde opuyoruzz :16:

freckless maalesef tr sartlarında durum ortada.. eger atanmazsa beklemenin hiç mantıgı yok en dogru karar diye dusunuyorum canım hakkınızda hayırlısıı :34:
benim cevremde bircok arkadasım vardı polisle evlenmek isteyen sebebini bilmiyorum ama ogretmenlerden cok polisleri tercih ediyolardı... vardır bir hikmet hangisi sizi rahat ettircekse o olsun :71:

maddi olarak şartları daha iyi tatlım şuan bakınca yeni mezun bekar bi polis 2200 tl gibi maaş alıyor belki daha fazla ee oda cazip geliyor insanlara :9:
hayırlısı diyoruz bizde canım benim yaa hayırlısıı:69:

geldıgınde ılk oynadıgımızda yendii benii gene hava atıyodu yenıcem yenıcem dıye bende hemen futurrafladım belgem var artık elımde:1: bizde eylulun 9unda gidicez ins sevgilimleee tatilee gecsın gunler hemenciciiiikkk :16:

hoş buldummm balımmmmmm :70:

9 eylül aşkımın doğumgünüsü benimm:16: biz tatile gitmiyoruz aslında benim atandığım yere beni yerleştirmeye götürüyor:9: ama 5-11 eylül arası birlikteyizz sadece ikimiz :69::69:

maddi olarak şartları daha iyi tatlım şuan bakınca yeni mezun bekar bi polis 2200 tl gibi maaş alıyor belki daha fazla ee oda cazip geliyor insanlara :9:
hayırlısı diyoruz bizde canım benim yaa hayırlısıı:69:

yeni mezun polisler o kadar alıyor mu???

canım üstegmen maaşları bile 2500 lira civarı ile baslıyo deniz hava kara olmasına ve gorev yaptıkları yere gore yukselebiliyor polislerin o kadar almasına cidden sasırdım :1: eger oleyse cok iyiymiş bence hiç beklemesin

subaylar kadar agır da degildir sartları kesinlikle...

9 eylül aşkımın doğumgünüsü benimm:16: biz tatile gitmiyoruz aslında benim atandığım yere beni yerleştirmeye götürüyor:9: ama 5-11 eylül arası birlikteyizz sadece ikimiz :69::69:

burda olamassam eger sımdıden dogum gunun kutlu olsun ozaman bebişiimmm:71: olsun mini bi tatil gibi olur sizede:1:

nereye gidiyosunuz tatile minnakcımm :8:

kusum bi aksılık cıkmazsaa ınsallah ılk once olympos ordan tekne turuyla fethıye, daha sonra ya bodrum yada cesmeye gıdıcez bıkac gunlugune bakalım sımdılık planlarımız bole:69:

Selam kızlar bende geldim :16::16::16:
Aşkomel'imle konuştummmm Sokak ortasında bağıra bağıra şarkı söyledi bana telefondaa :16::16::16::16::16:
Romantikleşiyo mu neee???:9::9::9::9::9::9:
var var bi gelişmelerrr :24:
İyi akşamlar kızlar. :71:

iyi aksamlar tatttlıııımmmmm :70:

bende dusa gırcem kızlaar ama aynı sekılde cok usenıyorum:1::1:

cookiem o kadar alıyolar canım polisler :)
benim anne baba polis olunca direk atlıyorum çekiyo cevaplıyorum böyle :1:
bu hükümet bi polislere yaradı zaten.

şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar.
sevgililerinizle birliktesiniz ne güzel .. ben çok özledim ama ya :43:

minnakcım ya plan super kıskandımmm :52: cok eglenin inşş

telomercim yaa sıkma canını gelicek sevdicegin sende gezersin boool bol :17:

sizinkiler gelincede ben beklicem, benimki de ingiltere ye gidicekmiş ama ne zaman daha belli degil ne kadar kalcagıda :14:

yeni mezun polisler o kadar alıyor mu???

canım üstegmen maaşları bile 2500 lira civarı ile baslıyo deniz hava kara olmasına ve gorev yaptıkları yere gore yukselebiliyor polislerin o kadar almasına cidden sasırdım :1: eger oleyse cok iyiymiş bence hiç beklemesin

subaylar kadar agır da degildir sartları kesinlikle...

evet öyle tatlım gerçekten onun için insanlar istiyor bu mesleği .benim babam polis kızkardeşimin eşide komiser ,annem pek memnu değil:9:

İyi akşamlar kızlar. :71:

iyi akşamlar canımmm :3:

bende yarın yapıcam suan acayip usendimm :1:

onceden her arefe mutlaka yapardık... boyunuz uzar diolardı

hey gidi gunler :9:

evet ya arefe suyuyla yıkanmak denir dimi :1: bende yarın yapıcam işte sabahtan bugün zaten hasta oldum gecikti zaten bide üşütmüşüm sanırım sancısı bitmesi gitti ilaç içtimm:17:

cookiem o kadar alıyolar canım polisler :)
benim anne baba polis olunca direk atlıyorum çekiyo cevaplıyorum böyle :1:
bu hükümet bi polislere yaradı zaten.

şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar.
sevgililerinizle birliktesiniz ne güzel .. ben çok özledim ama ya :43:

baba polis aynenn:9: bende çok özledimm yaaa telomer bizim hayat biraz benziyo sanırım canımm:9:
ben seni yalnız bırakmıyorum merak etme kocişsiz bayram :43:
ama 2012 yazında düğünü yapıyoruz sanırım biz onun için az beklicem Allahtan:16:

baba polis aynenn:9: bende çok özledimm yaaa telomer bizim hayat biraz benziyo sanırım canımm:9:
ben seni yalnız bırakmıyorum merak etme kocişsiz bayram :43:
ama 2012 yazında düğünü yapıyoruz sanırım biz onun için az beklicem Allahtan:16:
canııımm :70: çok sevindim. inşallah gönlünüze göre olur. sen bizim topikte kal ama yine de :)

freckless senin adına cok sevindim :) ne guzel erkenden kavusursun sevdigine

benimki bole gitmeye devam ederse adamı 2013 tede bulamıcam galba dugun yapmak icin :2:

Back
X