'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgemmmmmmm balllım çok çokkk çooook sevindimmmm ayyy çok iyi haber buuu canım her haftasonu evciye bile çıkarırsınız

özgem balım benimki acemide ustada ankara sistemde her ikiside çıkmıştı sizin usta birlik belli değilmiydi

benimki türkiyenin en büyük kışlasında 9 km lik alan valla çok yoruluyor ama güvenlik önmleri hat safhada benden herkesten daha güvenli bir yerde ama disiplinde baya baya varr:1::1::1::1:

14 gün sonra yanındayım onun hemde ailesiyle beraber gidicem çok değişik duygular içindeyim ne çabuk oldu şu aileye girme olayım çok uzaktı bana böle şeler

ezgim gidiyormuş sanırım başka kim gidiyor kızlar kazasız belasız geri dönün aman dikkat sizi çok seviyorum yola çıkanlara dua edicem güzel vakitler geçirin inşalllah

doğru diyon nurayım üşeniyorum saf gibi
bi ara bi sürü yağ aldım karıştırdım 2 kere sürdüm ama yine unuttum
ben iyisi mi ihmal etmiyeyim çalı gibi oldular iyice..kestiremiyorum da düğünde uzun olsun istiyorum
yeni yeni uzadı biraz
evet evet bebeğim ihmal etme..
arada bir de olsa yapıver bakımını

ay gecmısı okuyup gelım dıye ugrasıorum uykum gelıoo yazamadan uyuyorum sonraa:9: okuyamadım vallaa napoosunuz kuzularımmm :54:
ayyy nazlimuuu, fıstıklı lokumum benim.. iyiyim ben aşklanmak için gün sayıyorm bıraktığın gibiyim :9:
benim adım şafakçı gelin olsun :10:

ay gecmısı okuyup gelım dıye ugrasıorum uykum gelıoo yazamadan uyuyorum sonraa:9: okuyamadım vallaa napoosunuz kuzularımmm :54:

inanmıyore minniğim geçmişi okumaymıcak kadar kötü durumda ise 2 insan gibi çalışıyor anlamınamı geliyor bu kaç kişinin işini yapıyon beynin yoruluyor haaaa kızcam bir çalışmaya başladın gittin nasıl bir şey seni yoran benim miniği baklava yanındada mantıyı yapcak alt yapıda yine yorulmazsın ama bu iş seni yordu yoldamı yoruyor ne oluyoo getirtmesinler beni oralara:kkk::kkk::kkk:

özgemmmmmmm balllım çok çokkk çooook sevindimmmm ayyy çok iyi haber buuu canım her haftasonu evciye bile çıkarırsınız

özgem balım benimki acemide ustada ankara sistemde her ikiside çıkmıştı sizin usta birlik belli değilmiydi

benimki türkiyenin en büyük kışlasında 9 km lik alan valla çok yoruluyor ama güvenlik önmleri hat safhada benden herkesten daha güvenli bir yerde ama disiplinde baya baya varr:1::1::1::1:

14 gün sonra yanındayım onun hemde ailesiyle beraber gidicem çok değişik duygular içindeyim ne çabuk oldu şu aileye girme olayım çok uzaktı bana böle şeler

ezgim gidiyormuş sanırım başka kim gidiyor kızlar kazasız belasız geri dönün aman dikkat sizi çok seviyorum yola çıkanlara dua edicem güzel vakitler geçirin inşalllah

giiiizzzzz, biliyosun benim sevdicekte ankarada yaptı acemiliği de ustayı da..
ankara merkezdi sonradan ankara gölbaşına gitti. jandarmaydı..
ay o günler geldi aklıma..
geçen sene bu zamanlar
bana askerdeyken defter tutmuş ya, kurban olurum ben onun ellerine.. gece nöbetlerinde bile yazmış..
okurken nasıl ağlamıştım.
:31:
asker yakını, hele ki asker sevgilisi olmak bambaşka.. gurur, korku, sevinç, hüzün, hasret hepsi bir arada..
ve askerlik hem onu hem beni olgunlaştırmıştı.
ben daha şefkat dolu oldum ona karşı..

zaman göz açıp kapanyıncaya kadar geçsin..

inanmıyore minniğim geçmişi okumaymıcak kadar kötü durumda ise 2 insan gibi çalışıyor anlamınamı geliyor bu kaç kişinin işini yapıyon beynin yoruluyor haaaa kızcam bir çalışmaya başladın gittin nasıl bir şey seni yoran benim miniği baklava yanındada mantıyı yapcak alt yapıda yine yorulmazsın ama bu iş seni yordu yoldamı yoruyor ne oluyoo getirtmesinler beni oralara:kkk::kkk::kkk:

mailde dedım ya kusuumm bu yenı gelen makına bızı mahveettıı bıan evel gecelım yenı yeree telef olduk hepımızz valla :61: ay cok ozluyorum sızıı bee valaa kusumm yol yormuyoda işleeer felaket yogunnn eee klasıkk iş hayatında beleşçilerde bolca oldugu ıcıınn ustume kalıyo herseyyy... su bayram ıznınde dınlenıcem bolcanaaa inş, uzuluyorum onlar adınada onlar işten kaytardıgını dusunuyo ama ben daha cok sey ogrenıorum :9::9:

nurayımmm lokumummm yerım senıı kuzuumm yaa az kaldııı baaakk senınde nişanlııı lokum olcaksıııınnn daha bi yenilesi olcaksınnn :9::54:

ay ankara deyınc benımde tuylerım ürperiyooo bende yarimii ankaraya yollamıstımm lokumumun dedıgı gıbı o hıslerr zaten yoruyoo adamıı ona son maılımde yazmısım sankı 15 ay boyunca işkene gormus gibiyiimm diyeee :61:

nazommm kıyamam sana ben
iyiyim ben kendi adımaaa...kardeşimin usta birliği istanbula çıktı o nedenle ailecek parti yapıyoz resmen :9:

sadece acemi belliydi giziimmm
büyük ihtimal ya ankara ya malatya olur deniyodu havacı olduğu için..istanbul aklımızın ucundan bile geçmedi resmen
o evci olayını da öğrenelimmm biz tekirdağdayız ya olur herhalde di mi :26:
resmen her haftasonu bile gidebiliriz yaaa, şaka gibi çok mutluyuzzz

enişte de yoruluyo desene..benim kardeş de yoruluyomuşş
bi de o et yemez hiç..yemek konusunda zorlanıomuş bi de ama iyi çok şükür

2 hafta sonra görcen eniştemizi deseneee..az kaldı gizim değişik bi tecrübe olcak senin için
utancak sıkılcan yanlarında ama enişteyi görünce unutçan hepsiniiii

giiiizzzzz, biliyosun benim sevdicekte ankarada yaptı acemiliği de ustayı da..
ankara merkezdi sonradan ankara gölbaşına gitti. jandarmaydı..
ay o günler geldi aklıma..
geçen sene bu zamanlar
bana askerdeyken defter tutmuş ya, kurban olurum ben onun ellerine.. gece nöbetlerinde bile yazmış..
okurken nasıl ağlamıştım.
:31:
asker yakını, hele ki asker sevgilisi olmak bambaşka.. gurur, korku, sevinç, hüzün, hasret hepsi bir arada..
ve askerlik hem onu hem beni olgunlaştırmıştı.
ben daha şefkat dolu oldum ona karşı..

zaman göz açıp kapanyıncaya kadar geçsin..

o zaman herkese zuhal olcaydan ankarada aşık olmak şarkısını yollucam :1::1::1:

canım yaaa aslında ben 1 haftada olgunlaştım cidden küçük çocuk gibi bişileri ısrar etmemden eser kalmadı öyle bir hal aldı ki herşey onun kıymetini daha iyi anladım oda öyle sadece ordan kurtulmayı istiyor bide askerliği meslek olarak seç diyenlere kızgın bende anneme kızgınım çocuğu resmen ittirdiler meslek iş olarak yapılmaz gizim bu ayrı psikoloji diyor ve bunu 5. gününde anladı ankarada çok şükür terörün t si yok ama disiplin hat safhada zorlanıyoruz

bana gurur veriyor hele yemin törenine allah izin verirde gidersem ayrı gururlancam

ahhh kızlar her akşam iş yerimden almaya gelirdi sıkı sıkı sarılamazdm bugün ona dedim ki ailene kimseye aldırış etmeden öyle büyük sarılcam ki seni görünce kimse bişi diyemicek bırakmıcam onlarca dakika sana sarılıp durabilirim dedim ama öylee yoğun duygular hissediyorum

nurayım zaman çok çabuk geçiyor gerçekten çok ama çok ocaktan haziranı dilemiştim diplomasını alsın die şimdiki hedefim yine ocak :1::1::1:ayyy ne güzel yaaa günlük tutulması bende hergün yazıyorum msjda atıyorum

nazlım doğru makineee aklımdan çıktı kıyamam çalışkan gelinim benim canımsın yaaaa offff sen böyle uzak kalmazdın gerçekten bu derece yoğunsun kuzum

nazlım bu arada şu 155 olayını ben nasıl yapcam sende bir örnek varmıdır bende gün gün çizsem

o zaman herkese zuhal olcaydan ankarada aşık olmak şarkısını yollucam :1::1::1:

canım yaaa aslında ben 1 haftada olgunlaştım cidden küçük çocuk gibi bişileri ısrar etmemden eser kalmadı öyle bir hal aldı ki herşey onun kıymetini daha iyi anladım oda öyle sadece ordan kurtulmayı istiyor bide askerliği meslek olarak seç diyenlere kızgın bende anneme kızgınım çocuğu resmen ittirdiler meslek iş olarak yapılmaz gizim bu ayrı psikoloji diyor ve bunu 5. gününde anladı ankarada çok şükür terörün t si yok ama disiplin hat safhada zorlanıyoruz

bana gurur veriyor hele yemin törenine allah izin verirde gidersem ayrı gururlancam

ahhh kızlar her akşam iş yerimden almaya gelirdi sıkı sıkı sarılamazdm bugün ona dedim ki ailene kimseye aldırış etmeden öyle büyük sarılcam ki seni görünce kimse bişi diyemicek bırakmıcam onlarca dakika sana sarılıp durabilirim dedim ama öylee yoğun duygular hissediyorum

nurayım zaman çok çabuk geçiyor gerçekten çok ama çok ocaktan haziranı dilemiştim diplomasını alsın die şimdiki hedefim yine ocak :1::1::1:ayyy ne güzel yaaa günlük tutulması bende hergün yazıyorum msjda atıyorum

nazlım doğru makineee aklımdan çıktı kıyamam çalışkan gelinim benim canımsın yaaaa offff sen böyle uzak kalmazdın gerçekten bu derece yoğunsun kuzum

nazlım bu arada şu 155 olayını ben nasıl yapcam sende bir örnek varmıdır bende gün gün çizsem

kuzum ben sana sımdı atıorum yapılmısınııı ustune futurafını ekle bıde aşk dolu bısıler yaz :9:

kuzucuklarım çıkıyorum ben.. annem damadına özel baklava açtı da söylemesi ayıp :) şerbetini dökmüş. bii tadına bakıyııımm :1:
her bayram yapar ama bu sefer daha bi özendi yaa , yerim onuu..
baklavayı da yerim , annemi de yerim, aşkımı da yerim, sizi de yeriiimm... ooohhhh :56:
:9:

nazommm kıyamam sana ben
iyiyim ben kendi adımaaa...kardeşimin usta birliği istanbula çıktı o nedenle ailecek parti yapıyoz resmen :9:

sadece acemi belliydi giziimmm
büyük ihtimal ya ankara ya malatya olur deniyodu havacı olduğu için..istanbul aklımızın ucundan bile geçmedi resmen
o evci olayını da öğrenelimmm biz tekirdağdayız ya olur herhalde di mi :26:
resmen her haftasonu bile gidebiliriz yaaa, şaka gibi çok mutluyuzzz

enişte de yoruluyo desene..benim kardeş de yoruluyomuşş
bi de o et yemez hiç..yemek konusunda zorlanıomuş bi de ama iyi çok şükür

2 hafta sonra görcen eniştemizi deseneee..az kaldı gizim değişik bi tecrübe olcak senin için
utancak sıkılcan yanlarında ama enişteyi görünce unutçan hepsiniiii

canım evci için senin gitmen bile yeterli yada enişteyle istanbula haftasonları gelir kardeşini alır mobilyacılara bile bakarsın var ya cidden istnbula bahanen oldu gelmişken buralarıda gezip çeyizi halledicen kuzum gelmiceğin varsa bile geleceniz artık çok iyi oldu çoook çoook sevindim kardeşinde destek görür , yaa benmkde arkadaşlarım şaşırdı ustanının aynı gün belli olmasına o yüzden o kadar sevindik özgem usta ve acemilik orası olunca şoklardaydık ustada barış gücü yurtdışına yollayabilirlermiş ingilizcesi baya iyi benimkinin ama gitmeyende gitmiyor bulunduğu birlik hakkında çeyiz topikinden ankaralı bir arkadaştan bile bilgi aldım uçsuz bucaksız yermiş öyleki aşkımın ayakalrı morardı yahu

bu arada kardeşinin sevgilisi adına çok seviniyorum canım askerdeyken bile söz olayı olabilir bence, sizin gelinin şu andaki yaşadığı şeleri hem yaşıyorum hemde ailesiyle görüşmeye çalışıyorum ablasını annesini arıyorum çok ilginç olcaktı ama böyle olcağnı bilmiyordum

biz benmkinin ablasyla her 2 haftada bir görebiliriz diye konuştuk sırf mutlu olsun ordan soyutlansın die yoksa ayda 1 de görebilirim dayanabilitem yüksek o konuda

hattaha nurayımı çok çok takdir ediyorum benim maksimum sürem 3 ay gerçekten 3 ay sonunda kızgınlık öfke dolu saatler geçiriyorum ben onun kadar dayanamam denemedimde gözden uzak gönülden ırak bende hiç olmadı ama 3 ay görmememnin etkisi bile fazla oluyorken dahasını düşünemem nurayım o yüzden cidden çok takdir ediyorum seni bunu başarmak cesaret ister canım benim helal olsun

kuzum ben sana sımdı atıorum yapılmısınııı ustune futurafını ekle bıde aşk dolu bısıler yaz :9:

ayyyy sana ölürüm benn aşk dolu yazan ellerini öperim yaaaaaaa alllahım romantik iş kadınım bana bu olayları öğrettin yaa cilve yapan kalas odunmsu birşeyken senin sayende resmen öğrendim bu işi ben doğum gününde notlar yazmakla zaten büyük adımlar atmıştım nazlım kocaman öpcem seni kocaman

seviyorum sizleriiiiiii:16::16::16::16:

$avstlg.webp

al bakalım bebiilooppppp :54:

ayyyy sana ölürüm benn aşk dolu yazan ellerini öperim yaaaaaaa alllahım romantik iş kadınım bana bu olayları öğrettin yaa cilve yapan kalas odunmsu birşeyken senin sayende resmen öğrendim bu işi ben doğum gününde notlar yazmakla zaten büyük adımlar atmıştım nazlım kocaman öpcem seni kocaman

seviyorum sizleriiiiiii:16::16::16::16:

ayy giziim coook gulduuumm vallahiii Allah ım hep guldursun senıdeee :9: dur dahaaa yenii başlıyooruuzzz :9::9: senii kutsiye rakip aşk hatunu yapiciiiimmm :9: Bendee çooooooooooooooooooooooooooookk seviyoooruuumm kiiii :16:

canım bunun çıktısınımı alayım bir kağıdamı yazayım burdaki gibi kutucuklar yapmama gerek varmı

bide bunu 347 deki arkadaşlarmın topikinde payaşsam sorun olmaz demi

yok kuzum ne sorunuu herkes faydalansın dıye ekledım buraya zatenn :61: kusum senın kutu yapmana gerek yok ama ıkınızın fotosunu picasada kolaj olarak yukarıya ekle ıstersen benımkı öyleydii :69:

kuzum bak boleydıı bızımkıı şafak doga gunees:69:

ben sıyah beyaz yapmıstım yazıcıdan normal kagıda cıkardım cuzdan boyunda buyuk sayfaya cıkartmadım katladıgımda vesıkalık foto kdr oluodu hala cuzdanımda durur zaten asker kolyesıyle beraber:69: sende kendı fotonuzu sıyah beyaz yaap ekle bole yukarısınaa ıstersen yolla bana bebegım pıcasayı bılmoosan yapım hemencıcıııkkk :54:

Eklentiler

• $askokkk.webp
    $askokkk.webp
    32 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
ben yatooorum bebeklerııımm hepınızıı optum bolcanaaa :54: Gizimm eger yapamassan yarın bana maıl at yada erken gelcem eve haberleselım yapıp atiim sanaaa tımam mıı :16: hepınızıı yeriim kızceleriiim ozleyın benıııı :16:

Back
X