'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

CANIM SELAM
sanırım ben daha önce sana bu konuda yazdığım bir yazının linkini vermiştim vermediysem yine yardımcı olurum...
tavsiyem 3 lü çekçekli bavul seti al ve şu süslü ufak sandıklara boşuna 100-150 lira verme
3 lü set al süsle hem balayına götür hemde haftasonu ufak tatillerinizdede küçük boyunu kullanısınız...

bizde kv hiçbirşeye karışmadı herşeyi ben ve nişanlım yaptık herşeyi gerekli şekilde en kullanışlısını aldım süslü püslü şeylerden uzak durdum hani sonra kullanamayacağım şeylerden...

ve şöyle oldu bana 3 valizde dolu geldi..
bende nişanlıma giderken 2 tanesini doldurdum ... 1 i bende kaldı 2 sini ona giderken ben süsleyip götürdüm...

bu arada pijama seti alma bence şu röbdaşambrlı artık herne karın ağrısıysa.. :D:1:

biz pijamalarımızı normal giyelebilecek hatta haftasonları gaz. bayiine giderken bile giyilebilecek şık şeyler aldım daha doğrusu benimkileri öyle değilde nişanlımınliker öyle çok güzel takımlar aldım ona dagi den tavsiyem sende o tarz ürünler al..

canımm bende öle rödaşambr falan gereksiz diye düşünüyorm öle ıvır zıvır şeyler istemem:32: bohça konusund takip ettiğim bi blog var ondan örnekler aldım kendime.. kız az ama öz yapmış çok güzel olmuş. canım 3 lü valiz fala olur diye düşünüyorum ben 1 er adet yetli olcuaktır bence :16:

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına :64: :58:
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 35 ... :123:

ameliee : 26 Ocak 2013 Kına :64: :58:
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 37 ... :123:

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına :64: :58:
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 93... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına :64: :58:
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................120... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına:64: :58:
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................142... :123:

2007hu: 18 Mayıs 2013 Kına :64::58:
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................143 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına :64::58:
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................147... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına :64::58:
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................157 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına :64::58:
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................171... :123:

Telomer : 8 Haziran 2013 Kına :64: :58:
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................171 ... :123:

aLLeGRia : 21 Haziran 2013 Kına :64: :58:
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................177... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına :64::58:
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................177 ... :123:

meltemma : 21 Haziran 2013 Kına :64: :58:
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................177... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına :64::58:
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................178... :123:

gaydirigubbak : 10 Ağustos 2013 Kına :64: :58:
:123:12 Ağustos 2013 Düğün .....................228 ... :123:

Ece: 31 Ağustos 2013 Kına :64: :58:
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................248. :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına :64: :58:
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................269. :123:

günaydın kızlaar yine sessiziz bugün:44:
kardelencim inci otelin fotoğraflarına baktım ama diğer otelin fotoğraflarını göremedim.bence gidip baktığında için hangisine ısınıyorsa onu seç. düzeni bir şekilde ayarlarlar istediğin gibi diye düşünüyorum

Günaydın canım akşam sevdiceğim beni alacak gidip bakacaz foto çekip akşam eve gelince atacam size dün akşamdan beri onu düşünüyorum ya kafam allak bullak ya hayırlısıyla şu salon işini halledelim biraz rahatlicam 1 hafta opsiyon var her iki yer içinde akşam fikir verirsiniz değil mi:18::18::18:

Oyaa akşam sana soru sordumdu :1: ya da yazdım ama geldi mi emin değilim şimdi :9: :9:

şu dolunay olayı ne
bana bi desene
işe yarıyor mu
nasıl hesaplıyorsun

ahhh ahhh bende keşke öyle bir yol olsa diyorum ececim ama benim patron internet bankacılığı kullanmıyor biz direk şubeye talimat gönderiyoruz :(:(:(
o yüzden şimdi ben bunu ödemeyi unutmuşum kasadan para alıp vergi dairesine göndericem demem gerekiyor ::(:(:( çok canım sıkkın çokkkkkkkk ama ssk pirimi olmadığı için dua ediyorum çünkü onun erken ödeme indirimi var o da 2000 lira civarında allahtan onu atlamış değilim 31 inde inşalllah atlamadan yatırıcam...

bu arada KARENİMMO arkaşa çok teşekkürlerimi iletiyoum ...
bahsettiği BTK üzerinden vodafone şikayetimi ilettim ve cevap aşağıdaki gibi..

faturam 341 tl kesilmişti aylık kullandığım ortalama miktar olarak 77 lira belirlemişler gerisini hattıma alacak kaydetmişler.. ortalama 4 ay fatura ödemeyeceğim

ayrıca görüş bilfiren tüm arkadaşlarımada sevgiler yardımlarınız tartışılmaz ...

Sayın Özlem xcxxxx

İlgi yazı üzerine,adınıza kayıtlı olan 0 5xxxx Gsm numaralı hattın 07.12.2011 tarihinden itibaren Cep Avantaj Midi tarifesinden kullanıldığı, tarifeye ek olarak 07.12.2011 tarihinde 12 ay taahhütlü 5TL’ye Avantaj kampanyasına katılım sağlandığı görülmüştür.

0 54xxxxxx nolu hattın fatura hesap kesim tarihi her ayın 15 günü olup, 12 aylık kampayanız 15.11.2012 tarihinde sona ermiştir. Kampanya bitiminden önce abonelerimize kampanya bitiş sms’i gönderilmekte olup,yoğunluk kaynaklı hatta ulaşmamış olabileceği düşünülerek memnuniyet açısından fatura hesabına 264,03 TL alacak girişi sağlanmıştır. Alacak tutarı çıkacak olan dönem faturalarından mahsup edilecektir.

Bilgilerinize Sunarız,
Saygılarımızla.
26/12/2012 17:38:08

Son düzenleme:
canım niye sıkkın keşke süpriz yapmasaydım.

eşek hoşaftan ne anlar.:47::47::47: olayına döndü.

ben ne güzel nasıl sevinir diye hayal kuruyordum. saat 16.00 gibi bana iletildi alıcıya diye mesaj geldi bonnyfood'dan.:31: sevdicek dısardaymıs o zaman.
16:35 gibi aradı.

dedikleri su : " naptın sen ,ne gerek vardı. tesekkür ederim ama burda benim ayrı odam yok(muhasebeci kendileri),diğer 20 calısan görmüş..kutuda değil seffaf posete sarıp gelmişler,yazdıgın notta ortadaydı. şirkete bir girdim herkes bana bakıyor. bir de patron da gelmiş benim masama oturmus:18: biriyle konusuyordu. soka uğradım masada görünce onu dedi.:5::5::5: o kadar sinir oldum ki kızlar anlatamam.

ben kargonun seffaf posette gitceni nerden bileyim ya:ssz::ssz: kendimi onu yerine koydum tamam haklı o kısımda ama ben nerden bilebilirdim ki.
tüm hevesim kursagımda kaldı. aksam görüstük kavga ettim,üstüne sinirden agladım.(regl olsam da kurtulsam gözüm cesme gibi):84::84::84::84:

kuşkafalı işte !!!!:22:(oya bence de topiğinin adı bu olsun)

sonra yemekte :bak askım mutlu oldum ama sen de beni anla , bir erkege yapılabilcek en büyük jestş yaptın .teşekkür ederim. ama yıl dönümü değildi ne gerek vardı ,sağol .." dedi. ben de adı üstünde süpriz dedim. salak kafam keske göndermeseydim,bundan sonra bitti artık ,benden birsey bekleme dedim.

aksam eve gelince de mesaj atmıs: inancını kaybetme ,hersey güzel olcak.seni seviyorum diye.

bende yazdım: bilmiyorum bazen yılgınlığa düsüyorum. iyi geceler dedim.
ben seni cok mu yoruyorum artık dedi. birsey yazmadım.:ssz::ssz:

içim şişti kızlar ya dünden beri ben bir tuhafım.:50: o da haklı diyorum kendime ama yine de üzülüyorum.

Oyaa akşam sana soru sordumdu :1: ya da yazdım ama geldi mi emin değilim şimdi :9: :9:

şu dolunay olayı ne
bana bi desene
işe yarıyor mu
nasıl hesaplıyorsun

ayyy bebeemmm unutmuşummmmmm, yazıyordum sabah, patron fırçası yedim de :60:

hemen açıklayayım, bir topik vardı görmüşsündür belki ''tüy sorununa birde bu yönden bakın'' gibi birşeydi.
aycangül diye bir üye paylaşımlar yapıyordu, şu tarihler arası ağda zamanı diye.(taki ben oraya gidip yorum yazana kadar, o kısmı sonra anlatırım :ssz:).
eskiden ananemler hep derdi ki; dolunayı görmeden ağda yapma..
neyse işte bu tarihlerde ağda yapınca kıllar geç uzuyor. ve azaldığı söyleniyor. şimdi blogunda tarhileri bildiriyor.(kozmikbakım).
ben denedim, memnun kaldım. hala devam ediyorum elimden geldiğince. kıllarda azalma olmasa da geç çıkıyor. o bile iyi bence :34:

hee bir de ben dolunay zamanları kurt adama dönüşüyorum o da ayrı bir durum :82:

bu arada KARENİMMO arkaşa çok teşekkürlerimi iletiyoum ...
bahsettiği BTK üzerinden vodafone şikayetimi ilettim ve cevap aşağıdaki gibi..

faturam 341 tl kesilmişti aylık kullandığım ortalama miktar olarak 77 lira belirlemişler gerisini hattıma alacak kaydetmişler.. ortalama 4 ay fatura ödemeyeceğim

ayrıca görüş bilfiren tüm arkadaşlarımada sevgiler yardımlarınız tartışılmaz ...

Sayın Özlem xcxxxx

İlgi yazı üzerine,adınıza kayıtlı olan 0 5xxxx Gsm numaralı hattın 07.12.2011 tarihinden itibaren Cep Avantaj Midi tarifesinden kullanıldığı, tarifeye ek olarak 07.12.2011 tarihinde 12 ay taahhütlü 5TL’ye Avantaj kampanyasına katılım sağlandığı görülmüştür.

0 54xxxxxx nolu hattın fatura hesap kesim tarihi her ayın 15 günü olup, 12 aylık kampayanız 15.11.2012 tarihinde sona ermiştir. Kampanya bitiminden önce abonelerimize kampanya bitiş sms’i gönderilmekte olup,yoğunluk kaynaklı hatta ulaşmamış olabileceği düşünülerek memnuniyet açısından fatura hesabına 264,03 TL alacak girişi sağlanmıştır. Alacak tutarı çıkacak olan dönem faturalarından mahsup edilecektir.

Bilgilerinize Sunarız,
Saygılarımızla.
26/12/2012 17:38:08

ay nolmuş nolmuşşşş, galiba işin görülmüş :46::46::46::46: karenimo sen çok yaşa emiiiii :52:

donuk pudracım üzülme nışanlılıkta oluyor öyle şeyler.sen ince düşünüp nışanlına sürpriz hazırlamışın ama paketleyen kışıde kabahat sıkma canını:68:

ayy pudracım üzüldüm ama şuanda diyecek birşey bulamıyorum sadece çok haklısın diyorum ....
bonny gönder diyede ben demiştim bak şimdi kötü hissetim kendimi :(:(:(:(:(:(:( zaten bendede moral sıfır işyerinde hata yapmışım iyice çöktüm heee :(:(:(:(:(:(

ayrıca o bonnylerin hepsi şeffaf poşete sarılı oluyor poşet üstünde bonnyfood yazıyor ..

hangi yazıyı yazmıştın meyvelerin üstüne ? yani notun neydi

ay bu işyerindekilerde ne hanzoymuş niye notunu okumuşlarki gerizekalılar

Son düzenleme:
canım niye sıkkın keşke süpriz yapmasaydım.

eşek hoşaftan ne anlar.:47::47::47: olayına döndü.

ben ne güzel nasıl sevinir diye hayal kuruyordum. saat 16.00 gibi bana iletildi alıcıya diye mesaj geldi bonnyfood'dan.:31: sevdicek dısardaymıs o zaman.
16:35 gibi aradı.

dedikleri su : " naptın sen ,ne gerek vardı. tesekkür ederim ama burda benim ayrı odam yok(muhasebeci kendileri),diğer 20 calısan görmüş..kutuda değil seffaf posete sarıp gelmişler,yazdıgın notta ortadaydı. şirkete bir girdim herkes bana bakıyor. bir de patron da gelmiş benim masama oturmus:18: biriyle konusuyordu. soka uğradım masada görünce onu dedi.:5::5::5: o kadar sinir oldum ki kızlar anlatamam.

ben kargonun seffaf posette gitceni nerden bileyim ya:ssz::ssz: kendimi onu yerine koydum tamam haklı o kısımda ama ben nerden bilebilirdim ki.
tüm hevesim kursagımda kaldı. aksam görüstük kavga ettim,üstüne sinirden agladım.(regl olsam da kurtulsam gözüm cesme gibi):84::84::84::84:

kuşkafalı işte !!!!:22:(oya bence de topiğinin adı bu olsun)

sonra yemekte :bak askım mutlu oldum ama sen de beni anla , bir erkege yapılabilcek en büyük jestş yaptın .teşekkür ederim. ama yıl dönümü değildi ne gerek vardı ,sağol .." dedi. ben de adı üstünde süpriz dedim. salak kafam keske göndermeseydim,bundan sonra bitti artık ,benden birsey bekleme dedim.

aksam eve gelince de mesaj atmıs: inancını kaybetme ,hersey güzel olcak.seni seviyorum diye.

bende yazdım: bilmiyorum bazen yılgınlığa düsüyorum. iyi geceler dedim.
ben seni cok mu yoruyorum artık dedi. birsey yazmadım.:ssz::ssz:

içim şişti kızlar ya dünden beri ben bir tuhafım.:50: o da haklı diyorum kendime ama yine de üzülüyorum.

üzülme canım ya , erkek işte bizim gibi ince düşünemiyolar bazen :19:
bende benimkine doğumgününde göndermiştim akıllım gidip bütün ofise dağıtmıştı bi tane bile ayırıp bana getirmemişti :53:
sinir olmuştum :20:

Back
X