• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eysaih resimlerini attı!!! albüme atıyorum !:31: bakın silecegim

Canlar şimdi kınalık için benim üstüme tekrardan dikilecek kınalık kıyafetimi koyacam bakın bakalım küçük ablam kv annem çok beğendi büyük ablam beğenmedi içime sinmeyen bişey var diyo sizinde yorumlarınızı alım rengi kan kırmızı olacak:17::17::17:

ayrıca bacımmmmmmmmmmmmm eysaihhh sosyal şeyleri bilmiyorum forumu bilmiyorum diyorsun ama ayarlarını gayet de yapmışsın.arkadaş listen falan kapalı ama resim eklemeye gelince yok .:ssz:

itiraf et sen eda+bulgari tiplemesinin 3.aşamasısın dimi :44: :9::9::9::9:

eğer gerçekten oysa hiç akıllanmamış :9: hiç gizleyemiyo kendini illa bi yerden açık veriyo valla

Evet canım bi ara dediler lösemili çocuklarda bu morluklar oluyor ben kan tedavisi için gittiğim doktora sordum belki kansızlikla alakalıdır dedi ilgililenmedi bende önemsemedim o zaman sadece bacaklarımdaydi suanda karnım ve kollarımda oluşuyor nadiren ellerimin üzerindede çıkıyor

Hahay aslicim bende fark ettim herkes sanaaa takik ama çok seviliyorsun bence ondan ben dışardan takip ederken öyle düşünüyordum sen ve oya maşallahinız var :))

Slm Bircan ben biz tanışmadık galiba seninle :42: canım doktora git mutlaka ihmal etme böyle şeyleri

hüm bende çok merak ettim gelinliğini ama göremiyorum :26:

aslı taze gelin olduğu için gözde olabilir mi acep :52: bu arada geçmiş olsun

aynı dert bende de var sanırsam dün güzel havayı görünce zibidi gibi gezdik başım şu an başkasının başı gibi :52:

karenimme merhabaaaa:3::16::3:

caniiiiim sen dahiliyeye git önce ordan olmazsa göndeririler seni başka bölüme ama ihmal etme

aralardan okuyup katılabildim anca :14::31:

Canlar ekledim kınalık fotomu bakım bakalım yakışmış mı yakışmamış mı dikilsin mi dikilmesin mi diğer tarafada kol olacak karpuz kol olacak rengide kan kırmızı olacak üstünde taşlar eteğin başladığı yere kadcar devam edecek o mendil mendil ya aşağısı biraz daha yukarıdan başlayacak yorumları bekliyorum:17::17::17:

hüüümmm:52::52::52: elif gelinliğine telden bakmış çok güzel bi gelin olacak Rabbim çok mutlu etsin onu diye yorum yaptı sana canım :29::29:

kendisi dişçiye gitmiş ağzı burnu yamulmuş :5: işten izin almış eve gidiyormuş :10::10:

herkeslere ççokk selamı varr :54::54:

eysaih bak insanlar burdaa bişeler sölüyoo,
çok iyisiniz fln diyodun bizee..
gelip 2 çift açıklama yapsana şurda, bu şekilde kaçarak şüpheleri daha çok üstüne çekiyosun bence..

hüüümmm:52::52::52: elif gelinliğine telden bakmış çok güzel bi gelin olacak Rabbim çok mutlu etsin onu diye yorum yaptı sana canım :29::29:

kendisi dişçiye gitmiş ağzı burnu yamulmuş :5: işten izin almış eve gidiyormuş :10::10:

a.s. sende bizden selam söyle :54: geçmiş olsun :16::16:

*

kızlar bu arada çok yoğunum :ssz:

benim şuan çıkmam gerek. en atraksiyonlu yerde olacak şey değil :47: :9:

hüm bende çok merak ettim gelinliğini ama göremiyorum :26:

Aslı taze gelin olduğu için gözde olabilir mi acep :52: Bu arada geçmiş olsun

aynı dert bende de var sanırsam dün güzel havayı görünce zibidi gibi gezdik başım şu an başkasının başı gibi :52:

Karenimme merhabaaaa:3::16::3:

Caniiiiim sen dahiliyeye git önce ordan olmazsa göndeririler seni başka bölüme ama ihmal etme

aralardan okuyup katılabildim anca :14::31:

arkadaş olduk ya görmen lazım canım

aaaaa canım benim yaaaa çok geçmiş olsun dileklerimi ilet canım :5::5::5::5::5:

eda + bulgari atarlıydı eysaih pek sakin çıktı :9::9::9:

cevap bilem vermeyik bize :27:

aynı kişi ise tarzını değiştirmiş yakalanmim diye ama olmadı başaramadı :51:

aynı kişi değilse bile sorunlu bir bünye olduğu kesin :30:

Back
X