'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah
nişanlın haklı pazartesi mutlaka git olur mu ihmal etme.. inş hemen iyileşeceğin bi hastalıktır kuzum :16:

çok yorgunum ya :14: bugün aşırı yoğundum eve ölü şekilde ve de geç geldim ama yine de yaptım sporumu
her an bayılabilirim :30:
yarın tartı günü :18:

Teşekkür ederim canım insaallah gidecegim...
Evet sen bugün nöbetciydin değil mi bayağı yorulmuşsundur neyse artık hafta sonu geldi bol bol aşkla dinlen

topiği gece yazarı geldi:3: bugun yıne okul sonrası yeni bir gün gibi geçti beyaz eşya için fiyat almaya gittik kızlar hepsi bosch dan olacak inşallah 4500 dedi sizce nasıl en fazla bu kadar indirim yaparım dedi bayii..

elifiimm hayırlı olsun tv nizz :16: biz de yaptığımız alışverişlerde araba çekilişi için bilet aldık ben de sen gibi bize çıkmaz diyerek alıyorum biletleri inşallah küçük hediyeler de vardır da bize de bi ütü çıkaaarrr :32:

canıııımm geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz Allah şifa versin kuzucum bizi de haberdar et :31:

aygüül, hande buse maşallah kuzular:nazar: biz çok genç kaldık yanınızda 1 yılımız yeni bitti bizim :17:

bu arada şu testi merak ettim ben de yaptım eksik kalamam yaniiii :6: testin son
ucu iffetli çıktı,
zaten biraz işve cilve bileydiiim hiç tartışmazdık herhalde biz :17:

iştee böyle canlaar aslında perde de baktım gecenlerde ama resimlerini bulamadım size göstermeden almam :)) daha gelinliğimi eklicem vee son bi soru meşhuuur blender arayışımı sonlandırdım homend de karar kıldım kullanan gelincikler varsa yorum alabilirim :)

adını sayamadığım herkese selam ederim Allah işimizi kolaylaştırsın kk dostlarım iyi geceleer:34:

Çok sağol canım ya tabi ederim sağolun düşünceleriniz için....
Ayrıca benimde hepsi bosch oldu bence fiyat iyi canım

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı işler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size:16::54::16::54::16::54::16::54::16::54::16::54:

topiği gece yazarı geldi:3: bugun yıne okul sonrası yeni bir gün gibi geçti beyaz eşya için fiyat almaya gittik kızlar hepsi bosch dan olacak inşallah 4500 dedi sizce nasıl en fazla bu kadar indirim yaparım dedi bayii..

elifiimm hayırlı olsun tv nizz :16: biz de yaptığımız alışverişlerde araba çekilişi için bilet aldık ben de sen gibi bize çıkmaz diyerek alıyorum biletleri inşallah küçük hediyeler de vardır da bize de bi ütü çıkaaarrr :32:

canıııımm geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz Allah şifa versin kuzucum bizi de haberdar et :31:

aygüül, hande buse maşallah kuzular:nazar: biz çok genç kaldık yanınızda 1 yılımız yeni bitti bizim :17:

bu arada şu testi merak ettim ben de yaptım eksik kalamam yaniiii :6: testin sonucu iffetli çıktı,
zaten biraz işve cilve bileydiiim hiç tartışmazdık herhalde biz :17:

iştee böyle canlaar aslında perde de baktım gecenlerde ama resimlerini bulamadım size göstermeden almam :)) daha gelinliğimi eklicem vee son bi soru meşhuuur blender arayışımı sonlandırdım homend de karar kıldım kullanan gelincikler varsa yorum alabilirim :)

adını sayamadığım herkese selam ederim Allah işimizi kolaylaştırsın kk dostlarım iyi geceleer:34:

günaydın kızlar beyaz eşya baktığınızı görünce hemen yazayım dedim biz de uzun araştırmalar ve pazarlıklar sonucu yeni aldık beyaz eşyayı bizim de 4400 tuttu bulaşık mak. buzdolabı çamaşır makinesi tabi modele göre değişebilir bizim buzdolabı kdn30 gibi bişeydi modeli ama en büyük dolap oymuş boyu2m bulaşık mak 6 prog. içi çelik olan bir model 3 çekmeceli çamaşır makinesini hatırlamıyorum:34:

günaydın kızlar ..
çok fenayım..... bugün gelinlik provamda var üstelik .
birkaç gündür tuvalete çıkamıyorum afedersiniz.
dün sabah bekunis içtim genelde birkaç saatte ishal olurdum maalesef olmadım karnım davul gibi şişti ayrıca kayısı falanda yedim tık yok..
sonra gece eve gittim saat 10 gibi 1 tane daha içtim.
sabahta birşey yok sabah aç karnına sıcak su da içtim. allahım karnım balon gibi çok rahatsızım ve tuvalete çıkamıyorum ilaçlar iyice mahvetti birde...
şimdide yağlı yiyimde bağırsaklarım çözülsün dedim börek aldık gelirken .
ama yok ben yollarda rezil olmam inşallah.
bu ilaçlar tuvalete çıkarırken gerçekten fena yapıyor eğer kadıköye giderken gelirse vallahi billahi rezil olurum ..
kafayı yicem yaaaa

günaydın kızlar ..
dün sabah bekunis içtim genelde birkaç saatte ishal olurdum maalesef olmadım karnım davul gibi şişti ayrıca kayısı falanda yedim tık yok..
sabahta birşey yok sabah aç karnına sıcak su da içtim. allahım karnım balon gibi çok rahatsızım ve tuvalete çıkamıyorum ilaçlar iyice mahvetti birde...
bu ilaçlar tuvalete çıkarırken gerçekten fena yapıyor eğer kadıköye giderken gelirse vallahi billahi rezil olurum ..
kafayı yicem yaaaa
özlemim çok geçmiş olsun yaaa inşallah evde hallolur da öyle gidersin

Herkese günaydın kızlar :-):-):-):-)
cumartesi çalışanlara hayırlı işler :-) çarşı.pazar gezeceklere iyi alışverişler :-) evini yerleştirip temizlik yapacaklara kolay gele :-):-):-)

Not: ben eve gitmiyorum adamın ölçü alması var sadece canım gidecek ilgililere duyurulur :-):-):-) işi bitince alışverişe çıkacağız inşallah :-)

özlemim çok geçmiş olsun yaaa inşallah evde hallolur da öyle gidersin

ahhh canım yaaa 11,30 gibi iş yerinden çıkıcam kendi evime geçicem inşallah bu arada olur bişiler allahımmmmm yardım ettttttt:17:

herkese günaydın kızlar :-):-):-):-)
cumartesi çalışanlara hayırlı işler :-) çarşı.pazar gezeceklere iyi alışverişler :-) evini yerleştirip temizlik yapacaklara kolay gele :-):-):-)

not: Ben eve gitmiyorum adamın ölçü alması var sadece canım gidecek ilgililere duyurulur :-):-):-) işi bitince alışverişe çıkacağız inşallah :-)

oohhh ne güzel kuzum ..
Bizimde beyaz eşyalar takılacak ..
Tüller için ölçü almaya gelecekler
sonrada kadıköye geçip provaya gitcez.

Inşallah rezil olmam dua ediyorummm..
Sanada çok kolay gelsin en güzel cicileri al inşallah.

cumartesi gelinleriiiiiii :16::16::16::16::16::16:

uyuyanlaraaaa :33::33::33::33::35::35::35::35::35:

ceren
1 dk lık saygı duruşunu tatil yapan arkideşler yapsın biz yeterince yoruluyoruz çalışırken :27:

nurcum canıııımmmcımm:29: geçmiş olsun :16: inşallah hiç bişicik çıkmayacak ama sen pazartesi git mutlaka :31:

benim de pazartesi kontrolüm var bakalım ben ne durumdayım :18::18: ilaca devam mı tamam mı :26:

özlemcim sanada geçmiş olsun çok zor bu durum ya o ben çok iyi biliyorum sürekli başımda benim çünkü :17:

bende haftada 2 falan çıkabiliyorum da:30: karnımın içen beton dökülmüş gibi hissediyoum çoğu zaman :1:

aygül önyargılısınız deyip takılıp kalma muhabbete dal samimiyetine inandığımız zaman göreceksin zaten :34:

bide size bi haberimm var kiiiiiii:52::52::52::52::52:

yarın sevgilişe gidiyorum bennnn :69::69:

dün akşam aradı görseniz bi iltifatlar :23:nolur gel dayanamıyorum gülüşünü çok özledim dedi :17::17:

tamam uleyn didim bende :17:

beyaz eşya bakıcaz bizde bu arada yani babamdan öyle izin şeyettik :27::27: ama bakıcaz cidden :9::9::9:

bocsh alan 4500 4400 tutan arkideşler modellerini yazsanız ya öğrenip de bende bocsh ya da siemens istiyorum daa:26:

cumartesi gelinleriiiiiii :16::16::16::16::16::16:

Uyuyanlaraaaa :33::33::33::33::35::35::35::35::35:

ceren
1 dk lık saygı duruşunu tatil yapan arkideşler yapsın biz yeterince yoruluyoruz çalışırken :27:

nurcum canıııımmmcımm:29: Geçmiş olsun :16: Inşallah hiç bişicik çıkmayacak ama sen pazartesi git mutlaka :31:

Benim de pazartesi kontrolüm var bakalım ben ne durumdayım :18::18: Ilaca devam mı tamam mı :26:

özlemcim sanada geçmiş olsun çok zor bu durum ya o ben çok iyi biliyorum sürekli başımda benim çünkü :17:

Bende haftada 2 falan çıkabiliyorum da:30: Karnımın içen beton dökülmüş gibi hissediyoum çoğu zaman :1:

aygül önyargılısınız deyip takılıp kalma muhabbete dal samimiyetine inandığımız zaman göreceksin zaten :34:

Bide size bi haberimm var kiiiiiii:52::52::52::52::52:

Yarın sevgilişe gidiyorum bennnn :69::69:

Dün akşam aradı görseniz bi iltifatlar :23:nolur gel dayanamıyorum gülüşünü çok özledim dedi :17::17:

Tamam uleyn didim bende :17:

Beyaz eşya bakıcaz bizde bu arada yani babamdan öyle izin şeyettik :27::27: Ama bakıcaz cidden :9::9::9:

Bocsh alan 4500 4400 tutan arkideşler modellerini yazsanız ya öğrenip de bende bocsh ya da siemens istiyorum daa:26:

sağol canımcım . Kabızlık dert değilde içtiğim ishal yapma ilaçları etkisini yollarda gösterecek diye korkuyorum e tabi birde bugün gelinliğimi giyicem 2 ay önce provam vardı en son ve ben balon gibi olucam allahım revamı buuuu

oohh sevgilişle bol bol öpüşün koklaşın valla en güzeli ...
Mutlu bir haftasonu dilerimmm sanada canım

günaydın kızlar ..
kafayı yicem yaaaa

Kuzum halis zeytinyağı 1-2 kaşık iç oda kabızlığı götürüyor ki rahatlarsın kuzum inşallah gideceğin yere gitmeden:18::18::18:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...nasılsınız?:16::16:

günaydın kızlar ..
kafayı yicem yaaaa

Özlemim geçmiş olsun ya....ıspanak yemeği yap ye eger içtiğin ilaçlar çare olmazsa.ıspanak da iyi geliyor böyle durumlara

Kuzum muzda yeseydin oda kabızlığı götürüyor ki rahatlarsın kuzum inşallah gideceğin yere gitmeden:18::18::18:

yanlısın var canım...muz kabız yapar:20::20:

Back
X