• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu bihter için dar kalıp seçin arkadaşlar,iş yerinden bir ablam aldı dar beden alın büyük geliyormuş kalıpları normale göre:45::45:

Diloşum bak ne dicem ben pugün farkettim benim düğünüme enişte gelmiş olacek ki sen enişteyele katılacan değil mi:26::26::26:

maviş enişte geliyo ama yine ayrıyızki bizz:5::5::5:
izmirde olcakk :5::5:

bu bihter için dar kalıp seçin arkadaşlar,iş yerinden bir ablam aldı dar beden alın büyük geliyormuş kalıpları normale göre:45::45:

s/m ve l die seçenekler vardı sadece:31::31:
ben s/m seçtim umarım olurr:44::44:

Canım hiç kafanda büyütme kendinz aşacaksınız bunu belkide hiç sorun yaşamayacaksınz:32: sen çevrendeki insanların görüşlerine çok önem veriyorsun heralde canım çamaşırlarımı görürlerse diye yazmışsın sanırım amannn kız arkadaşınsa görürse görsünn herkesin bildiği şeyy canımm :52::52: benim çamaşırlarımı ablam ve yengem gördü düştüm dillerine ama gülüp geçiyorum bende :16:
Evet ben böyle bir ortamda elimde olmadan hemen kızarıyorum ve sinirleniyorum.
İş yerinde de, evde de görmesinler istiyorum.
eevttttttt :52::52::52::52: evet derken sesim çıkacak mi acaba ya çok bağırırsam :44::44::44: ay hepsi çok heyecanlı şeyler :16::16::16::16::16::16:

Hüm sana artık bir şey demiyorum.:23:

maviş enişte geliyo ama yine ayrıyızki bizz:5::5::5:
izmirde olcakk :5::5:

s/m ve l die seçenekler vardı sadece:31::31:
ben s/m seçtim umarım olurr:44::44:

olur canım bakalım. ben aldıklarımı hiç denemedim :emir_bebek: bir beyaz, pembe, mürdüm , kırmızı aldım siyah almadım daha :54:

ne güzel işteee :23::23::23:

inşallahh :1::1::1:
aman olmasa da üstümüzdeki estetiği yeterr :27::27::27:

kırmızı istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olurlar sanaa :34::34:

heee çok güzel sorma :1::1::1::1::1:

Enişteyle fazla vakit geçirmek iyi gelmiyor anlaşıldı.
20 gün sonrada inşallah böyle olursun canım

Ne sordun ki?

valla haftaiçi onu hiç görmedim ama yalnız kalmak hepsine değdi :9::9::9::9::9::9:

Back
X