• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın Kızlar :3: Nasılsınız?

Çok şükür işleri azalttım artıkın sizlerleyim :9:

BalDE canım üzme kendini her bişeyi yerleştirince eminim güzel duracak bu arada son günler biraz gergin olur düzelirsiniz stres yapma :16:

Günaydın Mavişş dün yazamadım beyaz eşyaların çok güzel güle güle kullan canım benim :16:

Pınarr elbisen çok güzell :16:

Elifimm sıkma canını arada böyle fikir ayrılıkları olur ama düzelir sonrasında sen son 5 günü ve bunda sonraki tüm günleri mutlu mutlu geçir üzme kendini..
Bizim imam nikahımız kıyıldığında da ben senin gibi hissetmiştim eşim ailesinin yanında elini omzuma atıp “hatun” demişti :16: içim nasıl tuhaf olmuştu anlatamam :9:
Şimdi senin bugün son mu canım ne zaman geleceksin ?

Tşkler canım onlar benim gri eşyalarım ki buzdolabımda güzel güzel yemekler yapıp saklıcam fırınımda Aşklı pastalar pişirecem ocağımda güzel yemekler yapacam Aşkla kokan :17::17::17:

Elifimuuuu bende seni çok merak etmiştim. pırlantacığını bulduğunada çok sevindim. düğünde balayında herşey unutulur gider. sen üzülme çok minik kuşum :16:

Ayyy Cerenim çok sağol kuzum benim yaaaa:16::16:
Ben hepinizin enerjilerini hissettim ki dolu doluuuuuu:16::16:
İnşAllah unutulur ya..
Çok korkuyorum birşey olacak diye..:14:

Ben gül istiyorum
Aşk bana "gül kokulum, gülüm" diyorda :69:

İstanbulda olsa kesin isterdim.:52:

Hmmmm:69::17:
O zaman hiç durma al hemen!:69::38::17:

Elif sendeki bu enerjiyi görünce kanım kaynıyor.
Antidepresan gibi geliyorsun enerji içeceği fıçısına düştün anlaşılan :nazar::34:

Aslında enerjinin e si yok kuzum bende yaaa:9::9:
Ahhh ahhhh evlilik çok yordu beniii:60:
Daha olmadan:60::60:

Günaydın gülünim kuzum görüşemiyoruz:26::26::26:

Denk gelemiyoruz saırım mavişccanımmm :5:

Eliffffffffffffffffffffffffffff son 5 miiiiiiiii :52:

Aman Allahım heyecandan uyuyamaz insan yaa :52:

Gelinliğini falan aldın mı kk ya albüm yaptın mı ben mi kaçırdım yeaa :5:

eliffffffffffffffff senin için bekarlığa son günlerrrrrrrrr :21::21::21::21::21::21::21::52::52::52::52::52::52::52::52:vuhuuu liste başımı oldun seni seviyorum bütün üzüntüleri herşeyi at kenara harika bir hayat bkliyor seni süper olucak herşey hızlı gonzalezim

kızlar herkesler iyidir inşallllah

Gülinim senide yerim ben bu aralar kendimi çok aç göryom canım yaa özletiyon kendini çok ösletme ağlarım ama:14::14::14:

eliffffffffffffffff senin için bekarlığa son günlerrrrrrrrr :21::21::21::21::21::21::21::52::52::52::52::52::52::52::52:vuhuuu liste başımı oldun seni seviyorum bütün üzüntüleri herşeyi at kenara harika bir hayat bkliyor seni süper olucak herşey hızlı gonzalezim

Gizim gelmiş ki cancanım biz iyiyiz sen nasılsın haperler sende:52::52::52:

Tşkler canım onlar benim gri eşyalarım ki buzdolabımda güzel güzel yemekler yapıp saklıcam fırınımda Aşklı pastalar pişirecem ocağımda güzel yemekler yapacam Aşkla kokan :17::17::17:

Gri eşyaların hayırlı olsun o zaman :8: İnşallah canım güzel güzel aşk dolu yemekler yap :29: :16:

Eliff senin gelin buketin en zman geldi :26:

Kuzum cumartesi sipariş verdim, aynı gün kargoya verildi..
Pazatesi merkeze gelmiş ama bana salı ulaştı
İnanılmaz memnun kaldım ilgiden de hızdan da
Çünkü zamanım dardı sizde biliyosunuz:9:

Evet Gülinim yaaa:9::9:
Uyuyuorum hemde nasıl:9::9:
Bildiğin fosurdayaraaakkkk:9::9::9:
Yahuuu yatak yüzü göremiyorum da koşturmaktan:9:

Gelinlğimi almadım daha kuzum:9::9:
Acelesi yok, zaman çok ya zaten:9::9:
Şaka bi yana cuma son prova oldu da bugün alacam nasipseee:16:
Resim koyamayacağım büyük ihtimalle
Bende onu diyecektim, faceden fotocumuz paylaşırsa biz balayındayken:23::17::38:
Özel albüm yapın buradan da diğer kızlarda görsün..
Ne yazık ki ben yapamadım hala:9:

O saman kuzum ben seni nasıl uğurlucam ben 17 sinde işbaşı yapacam 16sı pazartesi de izinli olacam gelin mevlüdü yapılacak seni nasıl uğurlucam ben:14::14::14:

kuzum evden girerim ama o hafta beeen merak etmeyin bırakmam sizi :16:

Merhabalar kızlar..!:16:

Vay bee.. Listenin başına gelmişiiizzz:16:
İnanmıyorum!:69:

Dün biraz keyifsizdim, biraz yorgundum, biraz da yoğundum uğrayamadım size..:17:

Ama bugün fevkaladenin fevkindeeeeeyiiimmmmm:16:
Ablanız kurban olsun sizeeee:60:
Yoksa halanız mıydı o:60::60:

Kuzucuklarım ben Cuma akşamı Rabbimin katında 'O'na tamamen ait oldum..:69:
Ne dokunduğumuz, ne baktığımız yasak diil artık bizeee:69:
Öyle huzurlu bişiii ki anlatamam:69:
Tarifi yok!:69:
Bilmiyorum sadece hocanın karşısında üzerimize bir sükut geldi ki anlatamam!:69:

Tabiii sükut dışında bide 'avrat' kelimesi eklendi lügatimizeeee:60::60:
Ayy sinir oluyorum dedikçe 'avrat işte, avraaattt' diyooo:60::60:
Bi atı eksikmiş beyimizin:60:
Dalgacı mucizeemmm beniiimmmm:69::54:

Ailelerimiz arasında sorun oldu, pek de ufak denemeyeck cinsten..
Değinmek istemiyorum, hatırlamak da istemiyorum..

Tek bildiğim zorluklar bile olsa biz birbirimizi seviyoruz:69:
İçim buruk doğru, içim yanıyo adeta bu da doğru..
Ama mutluyum!:69:
Öylesine safça mutluyum!:69:
Mutluyuz!:69:

Her şey olup bittikten sonra; 'Sen benim karımsın, benim yerim senin yanın, senin yerinde benim yanım!' dedi ya:69:
Boş ver sil at tüm olanları..:33:

Bu sebeplerle hafta sonumu ağlayarak geçirdim..
Cumartesi günü her şeyin üstüne birde pırlantamı kaybettim kahroldum..
Ağla ağla helak oldum, kızılayda bi kaldırımın üzerini belki milyon kere dolandık..
Ailem geldi onlarda baktı bulamadık..
Ben hiç tektaşımsız çıkmam, alyansla beraber kullanırım hep..
Parmağıma baktım ağladım baktım ağladım..
Koskoca 24 saat..
Hasta oldum, sürekli uyudum eve gelince..
Ateşlendim..

Ertesi gün nişanlıkoviçle buluştuk, bir geldi elinde pırlantam!:69:
Allahım dünyalar benim oldu, o günde sevinçten ağladım durdum!:60:

Yani anlayacağınız ben gülebilmek için çok göz yaşı döktüm!
Artık ağız dolusu, gönül dolusu gülebilmek istiyorum!
Ben mutlu olabilmek istiyorum!
Mutlu olabilmek!

Son 5! :123:

kuzummmm :52:
bütün olmusuzluklara kış kış diyoruz veee gelmek üzere olan temel reisli günlere de hoşgeldin diyoruzzz :16:
siz çok mutlu olacaksınız, hak ettiğiniz tüm güzellikleri yaşayacaksınız inşallah
bi daha ağlama lütfen sen hep gül olur mu :54:

mavişim söz hazırlıklaırndayız kavanoz yaptım malzemelerimi aldım hattaha babamda çok hevesli oda yapmak istiyor yaptırmıyorum çok komik oluyor kavanozlar için çiçekli sepetler bulmuş dün bana mms yolladı şok oldum mms yollayabililme ihtimali olan biride değildir çok hevesli çok

çok yoruluyorum evde dip köşe yenilenme derdinde felan şu sırada anneler günü indiriminden çeyiz kapmaya çalışcam çok masraflı işmiş bunlar be

ama huzurlu ve çokta mutluyum iş yoğunluğuma rağmen iyim herkesler iyidir inşallah

bu kavanozu yapıcam içinede pembe beyaz şeker koyucam

Eki Görüntüle 699213

kuzum evden girerim ama o hafta beeen merak etmeyin bırakmam sizi :16:

kuzummmm :52:
bütün olmusuzluklara kış kış diyoruz veee gelmek üzere olan temel reisli günlere de hoşgeldin diyoruzzz :16:
siz çok mutlu olacaksınız, hak ettiğiniz tüm güzellikleri yaşayacaksınız inşallah
bi daha ağlama lütfen sen hep gül olur mu :54:

Tamam kuzum yalnız bırakma bisleri ben uğurlucam seni :17::17::17:

Amin inşallah kuzum yaa önce yemek yapmayı öğrenmem lasım ama:52::52::52:
Sonra müstalbel eşim eve gelince yemekte ne var dicek sayıyorum
-İnternet kavurma
-İnternet tava
-İnternet ızgara
-İnternet bayıldı...:1::1::1:

:9::9::9: ayyy çok güldüm canım ya ama hiç düşünme internet sağolsun her bişeyin tarifini veriyor artı biz ne gğne duruyor sorarsın biliyosak yardımcı oluruz :34:
Bu arada hep söylerim ben çorba bile yapmadan evlendim ama şimdi döktürüyorum yani o kadar söylüyorum :1:

Ayyy Cerenim çok sağol kuzum benim yaaaa:16::16:
Ben hepinizin enerjilerini hissettim ki dolu doluuuuuu:16::16:
İnşAllah unutulur ya..
Çok korkuyorum birşey olacak diye..:14:

Hmmmm:69::17:
O zaman hiç durma al hemen!:69::38::17:

Aslında enerjinin e si yok kuzum bende yaaa:9::9:
Ahhh ahhhh evlilik çok yordu beniii:60:
Daha olmadan:60::60:
Almaya çalışıyorum ama paypal şifremi mail adresimi unutmuşum.:14:

Giz hoş geldin

mavişim söz hazırlıklaırndayız kavanoz yaptım malzemelerimi aldım hattaha babamda çok hevesli oda yapmak istiyor yaptırmıyorum çok komik oluyor kavanozlar için çiçekli sepetler bulmuş dün bana mms yolladı şok oldum mms yollayabililme ihtimali olan biride değildir çok hevesli çok

çok yoruluyorum evde dip köşe yenilenme derdinde felan şu sırada anneler günü indiriminden çeyiz kapmaya çalışcam çok masraflı işmiş bunlar be

ama huzurlu ve çokta mutluyum iş yoğunluğuma rağmen iyim herkesler iyidir inşallah

Eki Görüntüle 699213

babaya alkışşş :46::46::46:
kavanozunda çok hoşş gizz :8::8::8:
ben de anneler gününü bekliyorum bi kaç bişe almam lasımdaa :27::27:

Eki Görüntüle 699213

Kuzum kavanozların çok cicik ki Aşkla hazırla ve dağıt kuzum:16::16::16:
Söz ne saman kuzum nişanla bir mi olcek ki babanın heyecanı ne güzel yaa benim babam hayatta le bişi yapmazdı:17::17::17::17:

gizooootttt hoşgeldin kuzum :16:
kavanozlar ne kadar cicik öylee bayıldım valla
babişkoya da helal valla :9:

kızlar teşekkürler haticecim hazırlıklar iyi gidiyordur inşalllah

mavişim biz haftaya onlara gitcez mayısın 2 yada 3 haftası söz nişan bir arada olucak kısmetse

cumarteside ablası nişanlandı bu sabunlu kutulardan yaptırdı fikir olur sizlerede

$sabun.webp

babaya alkışşş :46::46::46:
kavanozunda çok hoşş gizz :8::8::8:
ben de anneler gününü bekliyorum bi kaç bişe almam lasımdaa :27::27:

canım saolasın yaaaa inanmıyorum zaman nasıl geçti biz sizi bekledik 351 dönemler glemişler bile yemin törenleri olucak ve sizinkiler gleiyor vallla zamana şaştım kaldım çok seviniyorum son 22 hade hayırlısı

:9::9::9: ayyy çok güldüm canım ya ama hiç düşünme internet sağolsun her bişeyin tarifini veriyor artı biz ne gğne duruyor sorarsın biliyosak yardımcı oluruz :34:
Bu arada hep söylerim ben çorba bile yapmadan evlendim ama şimdi döktürüyorum yani o kadar söylüyorum :1:

:1::1::1::1:
Olmadı aşağıda kv var ve 2 teyzenin evi var teyzeleri aynı zamanda yengeleri nişanlımın amca eşleri va alıırm 2 kişilik yemek çkmadan ısıtır koyaım eşimin önüne:17::17:
Hem size sorarım gündüz öğrenirim aşkam gider yaparım ay bende senin gibi olabilecek miyim acep olurum yaa o potansiyeli göryom kendimde:52::52::52:

Back
X