- 18 Ocak 2013
- 670
- 22
- 68
yok kuzumm 30 gün değil 40 gün falan uzatmam lazım öyle
çünkü 14 haziranda son hapımı iççem bennn
22 haziranda 3. kutuya başlıcam.. o ara da adet olcam inşallahuzarsa ne halt ederim bilmiyom ama
olmadı uzatırız hapı yaaa iyice mahfettik hormonları benim adetim hep düzenliydi o nedenle vicdan azabı çekiyom
uzun siredir reglimi düzene sokamamıştım düzene girince havalara uçmuştum şimdi yine mahvediyorum aslında bi iki ay sonra oturacak hep 28 gün sonra gelecek yine ama yine de vicdan azabı çekiyorum bende

kızdırdı mı sevdiğin seniii
 kızdırdı mı sevdiğin seniii 

ben bi aciliyet olmazsa eğer 9unda çıkmayı düşünüyorum ama yok çok yorulursam ve sıkılırsam
 ben bi aciliyet olmazsa eğer 9unda çıkmayı düşünüyorum ama yok çok yorulursam ve sıkılırsam  çarşamba evimde rahatça uyanmış olurum nasıl geçer evde vakit onu bilmiyorum ki ben iznimi düğünden sonra kullanmak istiyorum
çarşamba evimde rahatça uyanmış olurum nasıl geçer evde vakit onu bilmiyorum ki ben iznimi düğünden sonra kullanmak istiyorum bi şirkette personel departmanında çalışıyorum işçiler benden maaş bekler
 bi şirkette personel departmanında çalışıyorum işçiler benden maaş bekler 
 hayırlı olsun ki aşkla gül kokulu kokulu tu inş ellerind o gün ama atmaya kıyama emi
 hayırlı olsun ki aşkla gül kokulu kokulu tu inş ellerind o gün ama atmaya kıyama emi benim düğünümde olacak söz nişanın sanırım
 benim düğünümde olacak söz nişanın sanırım 

ilk gün ben korunulmaz diye biliyorum bu konuda bilgisi olan var mı ki
 ilk gün ben korunulmaz diye biliyorum bu konuda bilgisi olan var mı ki