Hüm senin mürvedini görecek bir baban var ne mutlu sana birde bana bak
Her şeyimle kendim ilgilenmeye çalışıyorum. Evli abim eşinden dolayı ilgilenemiyor annemle kız kardeşim elinden geldiğince yanında bekar abimse işlerinin yoğunluğunu bahane ediyor. Babanın gölgesi bile çok değerli bu zamanda emin ol. Ben bunu yaşayarak öğreniyorum. Hep biri laf ederse ne yaparım aman nişanlıma fazla yaklaşmayayım adım çıkıp abimler huzursuz olmasın vs. diye o kadar çok şey düşünüyorum bunca sıkıntının arasında
Babam olsaydı belki bugün her şey daha farklı olacaktı.Gelinliğimin içinde beni ona verirken nasihatleri olacaktı.Beni hep koruyacaktı.Düşünsene en önemlisi kvdem ve kpderim bana bu şekilde baskı kurmaya çalışmayacaktı.Bu şekilde davranıp canımı sıkamayacaktı.Şimdi aileler arası huzursuzluk olmasın diye sineye çekiyorum bazı şeyleri görmezden geliyorum.
Ne güzel telinle duvağınla gelin oluyorsun.Hemde seni dünyada en çok seven erkeğin himayesinde olarak.Ben böyle çok korkmazdım belki arkamda güçlü bir duvarın olduğunu bildiğimden şimdiyse bir kanadım kırık uçacağım yuvadan sen kıymetini bil ve ağlama mutluluğunun tadını çıkar. Allah başınızdan eksik etmesin ve sizi tüm kem gözlerden korusun inşallah
Çok güçlü olduğumdan değil sadece çok güçlü durmak zorunda olduğumdan böyleyim.
Annemin daha fazla üzülmemesi, kız kardeşimin kendini bırakmaması gibi düşünmeme gereken faktörler vardı. Bu yüzden de duygularımı hep gizlemeyi öğrendim. Göz yaşını içine akıtırsın bir süre sonrada bakarsın kurumuşlar.Ben aşkımın ailesini annem babam olarak görüp sevmek istiyordum kısmet değilmiş. Şimdi yuva kuruyorum herkese mesafeli ve dikkatli olarak yaşamak zorundayım. Zorunluluk, ve şartlar herkesi değiştiriyor. Ay neyse bu kadar kasvet yeter
Süperim yarın gelinliğimi alacağım yuppiiiiiii

Ya sne nasılsın kuzum