• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Özgem kusuruma bakma ağlamaktan duygusal moddan senin yıldönümünü kutlayamadım

Ömür boyu mutluluklar tatlım :54::54::54::54::54::54::54: nice nice 2-3- 20-30 yıllara :10::10::10::10::10::10::10:

:38::38::38::38::38::38::38::38:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

yine evde yemek mi yapcan enişteye :23::23::23::23::23::23::21::21::21::21::21::21::21::21:

söylerim canım:16:

başkasının düğününe gidecek gibi şu anda :1: herşey bitince anlaşılıyor sanırım:31:

bende kendi nişanımda öyle olmuştum kuaföre gittik gelin hanımı alalım ilk dediler ben etrafıma bakınıyom herkes de bana bakıyor niye geçmiyo diye :60: :60: :60:

ne bilim ben hiç gelin mi oldum :9::9:

o andan itibaren anlamşıtım yalnız bu gecenin yıldızı benim moduna girmiştim :12::12:
Ben çok komiktim bir köşeye oturmuştum.
Kalk diyorlardı kalkıyorumdum gelin ayaktamı gezer geç otur diyorlardı oturuyordum.
Sonra başka biri geliyordu gelin kısmı otururmu kalk hemen deniliyordu. O elbiseyle kaç kez kalkıp oturduğumu bilemiyorum.:9:

Ömür boyu mutluluklar tatlım :54::54::54::54::54::54::54: nice nice 2-3- 20-30 yıllara :10::10::10::10::10::10::10:

yine evde yemek mi yapcan enişteye :23::23::23::23::23::23::21::21::21::21::21::21::21::21:
Anam evde yemek yapmak özgem :23:

Her şey çok güzel olacak inşallah

Canım 30lu yıllarıda görmen nasip olur inşalalh
Gerçi o zaman sex layd dansı yapamazsın ama :nazar: Allah hep böyle birlikte musmutlu etsin sizi inşallah

ben o yaşta da yaparım haticem :9:

canım sende benim gibi şanslısın benimki üniversi,tedyeken beni yemekle kandırırdı yapar çağırdı bide ben çok iştahlı yerim benimki yemediği halde göbekli :)))))offf beğenmemem mevzusu bizdede var malesef

candy crustan sonra farklı gbir oyun daha damı türedi özgeeeee

evet kuzummm
dedektif oluyoz, cinayet vakası çözüyoz :27:

bu arada pınarrrr
elife çok selam söle benden deee
keşke onu görebilsek, kına yakılırken yanıbaşında olabilsekkkk
onla beraber kurtlarımız döksek :69:
ahh kınalı kuzu olcak elifimiz :14:

ben o yaşta da yaparım haticem :9:

evet kuzummm
dedektif oluyoz, cinayet vakası çözüyoz :27:

bu arada pınarrrr

Özgem bir seni düşündüm o yaşta oynarken birde beni düşündüm anam kahkaha attım Adam geldi Hatice hanım ne oldu diye.
Neden geldin diye tersledim. Dosya getirmiş sesimi duyunca çok şaşırmış:52::9::9:

pınarrr elife çok ama çok selam söle canım benim herşey çok ama çok güzel olucak onun için inşalllah

Bizimki bazen ukalalık yapıyor onu böyle yapsan daha iyi şu şekilde daha güzel olur.:47:
Bazen saçını başını yolasım geliyor sonra diyor "evlenince sen yaparsın bende arkandan sarılıp yardım ederim.
Öğretirim yemek yapmayı bende salatayı hazırlarım birlikte soframızı kurup yeriz" diyor bende eriyip bitiyorum. :69:
Erkeğin çok bilmesi kötü ama kendini bir şekilde kötü hissetmeni sağlıyor bazen ve bazende bu şekilde hemen seni toparlayacak bir yol buluyor.

ahhh ahhh benimkide ukeladır şunda şu olmalı bunda bu olmalı bid ebenimki tuzlu sever ben tuzsuz tuz yerine bol baharat acı kullanırım o konuda anlaşamıyoruz evlenince tuzsuz yemeğe alışıcakmı aceba genelde sağlıklı yaşam olayına takığım tatlılarım bile diet model oluyor 4 bardak şekerse 1,5 kullanırım ben ölçüye göre dökmem şekeri o yüsden evlenince çekecekler bisden şaka bir yana inşalllah evlerimzide çok mutlu olacağız

Kalk diyorlardı kalkıyorumdum gelin ayaktamı gezer geç otur diyorlardı oturuyordum.
Sonra başka biri geliyordu gelin kısmı otururmu kalk hemen deniliyordu. O elbiseyle kaç kez kalkıp oturduğumu bilemiyorum.:9:

Anam evde yemek yapmak özgem :23:

hehehe yok kuzular güzel bi yere yemeğe götürcek beni yiğidim :17:
hem hastayım zaten kaç gündür yemek yapmaya hiç halim yok :23: :9:
her yöne çekebilirsiniz bu yazdığımı :27:

hüzün bulutları dağılmış biraz :16::16:

aklıma geldi gene ya fenerbahçe elendi dün akşam yaa :5::5:

hem kızdım hem üzüldüm hem de bu da bi başarıydı dedim :37: ilk yarıyı izleyemedim gezmedeydik ama 2 yarı hakem yüzünden oldu hep :47: bu kadar faul görmedim ben bi maçta :47:

maç muhabbeti seven varmıydı yaa:44:

anlattıklarım saçma gelmiş olabilir ama gazeteye baktıkça aklıma geliyo da :19:

aslimuu elifle 10 dk önceye kadar mesajlaşıyoduk:21:

kendini gelin gibi hissedemiyormuş hiç heyecanlı değilmiş :27: ama çok mutluymuş :16::16::16:

kuaföre gitmiyon mu daha dedim hani hazırlanınca hisseder diye öğlen gidecekmiş kuaföre de :12:

moda girememiş yani daha :1::1:

bence ben bile ondan daha heyecanlıyım :52::52::52:

idrak edememiş henüz olayı :30:

pazar gecesi eder heralde :23::23::17::17:

ben ben bayılırımm futbol muhabbetineee:3::3::3:
mustakbel eşkitomla da Fenerbahçe sayesinde tanıştıkk zatii :8::8::8::8:
ayy hakem durduk yere çaldı düdük soğuttu oyundan,
hele benfica ne şirret bi takımmışş öleee:22::22::22::22:

ay çalışıyorum aklım burda yahu

özgee nice 3,30,300 lü senelere inşallaaahhh :9::9::nazar:
canım hediyeni cok begendim ben cok severim anı yaşatmayı o anı ölümsüz kılmayı evinizin her kösesinde birbirinize aşkla baktığınız fotolar olsun kiiii hemde başbaşa kutlamış olursunuz daha güzeel :16::16::16:
bende istedim şuan o çercevedenn :17:
özgeeee ne oyunu o bende indiriyim candy de bir bölümden sonra face paylasımı istemişşti benimde olmadıgı için silmiştim ama ne zevkliydi o oyun beee :9::9:
bu arada ben nişanda cok dağıtmıştım oynarken düğünde daha uslu olmayı düşünüyorum kii :69::69:

pınarrr elife çok ama çok selam söle canım benim herşey çok ama çok güzel olucak onun için inşalllah

ahhh ahhh benimkide ukeladır şunda şu olmalı bunda bu olmalı bid ebenimki tuzlu sever ben tuzsuz tuz yerine bol baharat acı kullanırım o konuda anlaşamıyoruz evlenince tuzsuz yemeğe alışıcakmı aceba genelde sağlıklı yaşam olayına takığım tatlılarım bile diet model oluyor 4 bardak şekerse 1,5 kullanırım ben ölçüye göre dökmem şekeri o yüsden evlenince çekecekler bisden şaka bir yana inşalllah evlerimzide çok mutlu olacağız
Elifim ben acıyı, ekşiyi, tuzluyu çok severim.
Aşk acıdan nefret ederdi acı biber turşusu yemeye başladı. (bembeyaz bir teni olduğu için çok acı yediyse kıpkırmızı oluyor kulaklarına varıncaya kadar yüzü ve ben sarılmak istiyorum çok tatlı oluyor.)
Ekşiden hiç hoşlanmaz ve tatlıya bayılır bizim karşılıklı çekeceğimiz var anlaşılan birde ben çok seçiciyim.
Bana hep söylenir "Onuda yemen bunu da yemen diyorsun ilerde çocuğumuz olduğunda ben çocuklara nasıl yedireceğim.Anneleri gibi olurlarsa naparız?" bende diyorum "beni kandıracak bir yol buldun çocuklarıda kandırırsın" diey dudağını büküyor:9:
hehehe yok kuzular güzel bi yere yemeğe götürcek beni yiğidim :17:
hem hastayım zaten kaç gündür yemek yapmaya hiç halim yok :23: :9:
her yöne çekebilirsiniz bu yazdığımı :27:
Özgem afiyet olsun bol bol aşklan da hemencecik iyileş inşallah

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bu arada pınarrrr

söylerim canım herkesten söylüyorum zaten :16:

gidebilmek yanında olmak o kadar çok istedim ki:5::5:

nasip olmadı :50:

inşallah mutluluk haberlerini almak bile yetecek bize :29::29::29:

ay çalışıyorum aklım burda yahu

özgee nice 3,30,300 lü senelere inşallaaahhh :9::9::nazar:
canım hediyeni cok begendim ben cok severim anı yaşatmayı o anı ölümsüz kılmayı evinizin her kösesinde birbirinize aşkla baktığınız fotolar olsun kiiii hemde başbaşa kutlamış olursunuz daha güzeel :16::16::16:
bende istedim şuan o çercevedenn :17:
özgeeee ne oyunu o bende indiriyim candy de bir bölümden sonra face paylasımı istemişşti benimde olmadıgı için silmiştim ama ne zevkliydi o oyun beee :9::9:
bu arada ben nişanda cok dağıtmıştım oynarken düğünde daha uslu olmayı düşünüyorum kii :69::69:
Sinem maşallahın var ben kendimi sirk m... gibi düşünüyordum.
Tüm gözler sende hareket edemiyorsun zaten kıyafetim biliyorsun çok ağırdı.
Topukları da ekleyince baya baya yorulmuştum o gün hatta merdivenlerden yuvarlanacaktım aşkım bileğimden ve belimde sıkıca kavramıştı. O gün gelin bendim ama yengemi almaya 2 defa kuaföre saçım başım makyajım kılık kıyafetim yapılmış halde gittim. 3.sünde de kızdım gitmedim.O yüzden sanki ben misafir gelin arası birşey düşünüyordum kendimi
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

söylerim canım herkesten söylüyorum zaten :16:

gidebilmek yanında olmak o kadar çok istedim ki:5::5:

nasip olmadı :50:

inşallah mutluluk haberlerini almak bile yetecek bize :29::29::29:
Ne güzel olurdu hep birlikte kıvırırdık beee:21:

Sinem maşallahın var ben kendimi sirk m... gibi düşünüyordum.
Tüm gözler sende hareket edemiyorsun zaten kıyafetim biliyorsun çok ağırdı.
Topukları da ekleyince baya baya yorulmuştum o gün hatta merdivenlerden yuvarlanacaktım aşkım bileğimden ve belimde sıkıca kavramıştı. O gün gelin bendim ama yengemi almaya 2 defa kuaföre saçım başım makyajım kılık kıyafetim yapılmış halde gittim. 3.sünde de kızdım gitmedim.O yüzden sanki ben misafir gelin arası birşey düşünüyordum kendimi

niye gittin ki yengeni almaya ?
iyi yapmışsın ben olsam 2 kere bile gitmezdim, bende sabır sorunu var sanırım ya :9:

ben ben bayılırımm futbol muhabbetineee:3::3::3:
mustakbel eşkitomla da Fenerbahçe sayesinde tanıştıkk zatii :8::8::8::8:
ayy hakem durduk yere çaldı düdük soğuttu oyundan,
hele benfica ne şirret bi takımmışş öleee:22::22::22::22:

bizimde en büyük ortak noktamız fenerbahçe :1::1:

tam bir holigan olabiliyoruz birlikte :27::27::27:

ilk yarıyı izleyemedim ben ya akşama plan yaparken maç çıkmış aklımdan sonrada dönemedim sözümden koşa koşa geldim eve :10::10:

2 yarı çok kötüydü yaa :47: hakem zaten sorunluydu ama bizimkilerde koşmadılar yani ileride kimse yok bi sow var yani o da yetersizdi gol gelmedi yoksa baya iyi pozisyonlar vardı

bide gökhan çok fena oldu yaa :14::14: bilincini kaybetmiş kısa süreli hafıza kaybı yaşamış çok üzüldüm ona da :14::14:

facede foto vardı bugün oglum olursa gökhan kızım olursa gönül diye :9::9::9: bende o moddayım:9:

çok mu konuştum :30::30:

he yaaaa :52::52::52:

elife selamınızı söyledim canlar

hepinize kocamanından öpücüklerini gönderdi bide :onaltı :anladı onlar yazmış

:16: bu oluyor :40::40::40:

:1::1::1::1:

ilk yarıyı izleyemedim ben ya akşama plan yaparken maç çıkmış aklımdan sonrada dönemedim sözümden koşa koşa geldim eve :10::10:

2 yarı çok kötüydü yaa :47: hakem zaten sorunluydu ama bizimkilerde koşmadılar yani ileride kimse yok bi sow var yani o da yetersizdi gol gelmedi yoksa baya iyi pozisyonlar vardı

bide gökhan çok fena oldu yaa :14::14: bilincini kaybetmiş kısa süreli hafıza kaybı yaşamış çok üzüldüm ona da :14::14:

facede foto vardı bugün oglum olursa gökhan kızım olursa gönül diye :9::9::9: bende o moddayım:9:

:1::1::1::1:[/B]

ayy yazık bende çok üzüldümm yaa, maçın sonunu izleyemedimm bende:9::9::9:
tam ilk yarı bitti yatim bari demiştim kii sinoşla ve özgişle sohbete başlayıncaa uyuyamadımm :32::32::32::32:

ama volkan nasıl ağlamış bugün hep gazeteden okudum, gördümm..
yaşattıkları gurur yeterr :72::72::72::72:

niye gittin ki yengeni almaya ?
iyi yapmışsın ben olsam 2 kere bile gitmezdim, bende sabır sorunu var sanırım ya :9:
Yok kız sabır sorunu değil anne sorunu var.
"Aman kimse duymasın, tatsızlık çıkmasın ağzımızın tadı kaçmasın" vs. diye uzayıp giden bir listesi var annemin

he yaaaa :52::52::52:

elife selamınızı söyledim canlar

hepinize kocamanından öpücüklerini gönderdi bide :onaltı :anladı onlar yazmış

:16: bu oluyor :40::40::40:

:1::1::1::1:
Geçen gün videosunu seyrettim bayıldım bayıldım keşke canlı canlı izleseydik oynamalarını:16:
allah daim etsin mutluluğunu kem gözlerden korusun inşallah:nazar:

Yok kız sabır sorunu değil anne sorunu var.
"Aman kimse duymasın, tatsızlık çıkmasın ağzımızın tadı kaçmasın" vs. diye uzayıp giden bir listesi var annemin

Geçen gün videosunu seyrettim bayıldım bayıldım keşke canlı canlı izleseydik oynamalarını:16:
allah daim etsin mutluluğunu kem gözlerden korusun inşallah:nazar:

aa o bizimkinde de var
yemek yiyip geliyorum canlar öpüldünüz :54::54:

ayy yazık bende çok üzüldümm yaa, maçın sonunu izleyemedimm bende:9::9::9:
tam ilk yarı bitti yatim bari demiştim kii sinoşla ve özgişle sohbete başlayıncaa uyuyamadımm :32::32::32::32:

ama volkan nasıl ağlamış bugün hep gazeteden okudum, gördümm..
yaşattıkları gurur yeterr :72::72::72::72:

herkes çok korktu zaten tekme geldi yüzüne çocuk kendinden geçti uçtu yani resmen yere :18:

ayıltamadılar bi süre sahada müdahale ettiler sonra hastaneye kaldırdılar volkan ağladı işte o ara :14::14:

dudağı patlamış 8 tane dikiş atmışlar iyimiş şimdi Allah'tan:16:

ilk yarı da selçuk sakatlanmış :5: onu görmedim ben ama onunda yan bağları yırtılmış:14:

takımımızda nazar mı vardır nedir :nazar::nazar::nazar:

ama dediğin gibi gururu yeter :72:

Kızlarrr ben geldim. çok işim var. bi yandan izinsiz çalışıyorum. bi yandan da çok çalışıyorum :14: toparliim şööylece bi güzel. Akşama doğru geçmişi okurum sonnra :16: öpüyorum hepinizii :16:

Back
X