• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hatice bence güzel bir süpriz :34::16: ve anlamlı olur..

sevgili kitabı da güzel oluyor :34: onu da ileride evlenince yaptırırsın düşünürsen :16:

**

özge enişteye :46::46::46:

-*

dilaaaaaaaa:52::52: nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn iş kilitlediler bana yemeği masamda yiyiyom :ssz::26:

Günaydınnnnnnn :16:

Nolmuş burası böylee sabah sabah duygusala bağlamışsınız sel basmış topiğii :27:

Ağlaşmayın yaa şu güzel günlerinizin,heyecanınızın tadını çıkarın :16:

Çağlamm,Mügemm ve sipaydiiii inşallah gönlünüzden geçen zamanlar da hamile olduğunuzun haberini alırsınız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize :16:

Özgemmm nice yıllara bitanemmm çok mutlu ol sen,güldüğünde hep o güzel gamzeni görelim :16:

Eliffkoviçç bugün bol bol ağlıycakkk :5:

oyyy ben bu güzel yoruma cevap yazmamışım :22: bana
kuzum sizinle olduğum her zaman benim gamzeler çıkık ki zaten, sizler benim canımsınızzzz
hele sen :69: zehranın coolluğu tuttuğunda ilaç gibi geliyosun :69: :27:

herkes çok korktu zaten tekme geldi yüzüne çocuk kendinden geçti uçtu yani resmen yere :18:

ayıltamadılar bi süre sahada müdahale ettiler sonra hastaneye kaldırdılar volkan ağladı işte o ara :14::14:

dudağı patlamış 8 tane dikiş atmışlar iyimiş şimdi Allah'tan:16:

ilk yarı da selçuk sakatlanmış :5: onu görmedim ben ama onunda yan bağları yırtılmış:14:

takımımızda nazar mı vardır nedir :nazar::nazar::nazar:

ama dediğin gibi gururu yeter :72:

aman bi damla kanları kupadan değerlii iyi olsunlar daa:26::26::26:

sevgilim bana çiçek yollamıışşşş :52: :69:

enişteyeee kk dan kocamann alkışşşş:46::46::46::46::46:

dilaaaaaaaa:52::52: nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn iş kilitlediler bana yemeği masamda yiyiyom :ssz::26:

yaa kıyamamm :86::86::86:
ben hiç yiyemedim ve acıkıyorumm ve öğle aramm bittii :18::18::18::18::18:

Merhaba kızlarr
Çok gevezesiniz yahuuu :27:

3ü 1 aradanın diğer karısımı da geldi :16::16:

zehraaaaaaamm ,özge ne didi biliyon mu zehranın coolluğu tutuyo bazen didi :33::33::9::9::9:

ayy ilkokul günlerim geldi aklıma..örttmmenniimm silgimi aldı bi de dedi ki kalemini de alcam :60:

**

dilaaa :41::41: bari bisküvitttt ye :29::29::29: ya da ben seni yiyim :16::16:

oyyy ben bu güzel yoruma cevap yazmamışım :22: bana
kuzum sizinle olduğum her zaman benim gamzeler çıkık ki zaten, sizler benim canımsınızzzz
hele sen :69: zehranın coolluğu tuttuğunda ilaç gibi geliyosun :69: :27:

Bitanem benimmm :16:

Sen de benim ilacımsınnn kiiii :16:

3ü 1 aradanın diğer karısımı da geldi :16::16:

zehraaaaaaamm ,özge ne didi biliyon mu zehranın coolluğu tutuyo bazen didi :33::33::9::9::9:

ayy ilkokul günlerim geldi aklıma..örttmmenniimm silgimi aldı bi de dedi ki kalemini de alcam :60:

**

dilaaa :41::41: bari bisküvitttt ye :29::29::29: ya da ben seni yiyim :16::16:

Hhahhaha bazen miiii :53:

Aslııı bu Zehroş her daim cool kiiii :33:

Kızlaaaar. Nevresim takımı alıyoruz yine :9: Ranforce nin özelliği ne biliyo musunuz? yani ben misafir için nevresim takımı alıyorum. Ranforce mi alsam bi size sorayım dedim :44:

Kızlar ya bizim işler çok yoğunnn :5: ben slm verip çıkıyorum. benim acilen diyete başlamam lazım sıkıntıdan daha çok yiyorum ben sizde spor durumları nasıl :34:

ayyy aslımm ben naptın biliyon muu:18::18::18:
burger sipariş ettim, mutfağa kaçtımm 5 dk da löplettimmm :18::18::18::18:
mideme oturdu vallahii :8::8::8::8:

ama sen beni yine dee yiiii :56::56::56::56:

hızlı yemeseydin ya :44::44:

yirim ki :56::56::56:

ay bende kilo aldım hissediyorum artık .. bir an önce spor yapmam lazım ama ne zaman :ssz::ssz: hep yorgun hissediyorum ya:31:

Back
X