Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşımızın parası çalındı sonra iş falan vardı çok giremedim
cok yogunummmmmmmm :95::95::95::95:
dilamikom bana skypeni yazar mısın özelden![]()
Bölgesel zayıflama hakkında bilginiz varmı kızlar? benim basem bölgem için gerekliama etkili mi
iş yerinde parası nasıl çalınıyo kii :44::44:
çantaları nereye koyuyosunuzz:44::44:
bi dönem seda sayan duvarlara vuruyomuş handee basenlerinii
o şekilde eritiyomuşş , söyleyenlerin yalancısıyımm :86::86::86::86:
arkadaşımızın nişanı oldu ona çeyizine hediye için para toplamıştık o çalındı. dolaba kitleyip gidiyorum yemeğe falan. bizim birim aylıklarla alakalı olduğu için dışardan insanlar da geliyor
hadii yaa
çok geçmiş olsunnn![]()
hümmmdikkatli olun ya..
insanlar nasıl harama el uzatıyor ya
*
loya ya at vücut çorabıben çok merak ettim loyaya gidip gizli bölmenize alın beni nolur demek istiyorum
![]()
ya özel bölmeye falan gerek yok ki... benim arkadaşım çorapçıdan aldı hiç öyle özel yerde falan da değildi kenarda duruyordu 80 tl verdi ona
ya kompedanda ortalıkta gördüm bende :44:ama fiyatını sormadım hoşuma gitmemişti.:18
ne 80 mi
kaç günlük yol param
![]()
vermemmm
![]()
hüm loya hakkında bilgi vereyim ben en osn gittiğimde babydol 13 tl yemi ne almıştım ay benimde çamaşırlaırm yok hep takım aldım bende gideyim 5 6 parça bişi alayım aslınınkini görünce benim hiç olmadğnı anlamıştım aslı sen nasıl o kadar aldın canım yaa
benmde gecelikler çeyizimdkeler veee aldığım setler dışınd abaşka yok hiç ayrı çamaşır almadım almam lazım günlük sanırsam :) boxerda kullanıyorum alayım
bide vucüt çorabı nedir belki bildiğim bişidir hani bütün vücudu saran delikli olan şelerdenmiii