- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 652
- 398
merhaba kızlarrrr
vee gelin çiçeğim bana süpriz gibi bişe oldu gelinlikçimden benim için uğraşmış çok sevindim kiiive bayıldımmmmmm
Eki Görüntüle 702644
çiçeğin harika olmuş tatlım ne iyi bi gelinlikçymiş o öyleeee

ben elifin düğününe gidemedim tam yolda gdiyordum hatta saçı başı yapılı kızlar düğün salonuna doğru gidiyordu acil köye gitmem gerekiyormuş aradılar babam geldi aldı bizi ve gittikk
dün nişanlıcımla evimize gittik başbaşaaaperdeci gelecek ölçü alacaktı biz perdeciden önce evdeydik,perdeci gelene kadar
tam o anda perdeci geldii,neyse ölçü alıp gitti balkonumuzu temizledik bizde
sonra eşyalarımız geldi oturma odamız
ayyy nakliyeciyle göndermişler abimi fln çağırdık nakliyeci nişanlım ve abim taşımak zorunda kaldılar
neyse bi açtım resmen fenerbahçeli olmuş benim koltuklarr
niaşnlıcımın
bu olay hiç hoşuna gitmediii çünkü fb li değil
ama ben petrol mavisi ve hardal seçmiştim ışıktan kaynaklı olsa gerek:26: bugün arayıp kenarlarını ve yastıklarını kahverengi yapabilirler mi soracam şansımı deneyeyim diyorum ama sanmıyorum yapacaklarını siz böyle istediniz derler kesin
![]()
koltuklarınız hayırlı olsun tatlım güle güle oturunn inşallah değişiklik yaparlar resim de ekler misiiin bakalm bi

hüüüümmmm çok az kaldı senin de artııık çok heyecanlııı evinizin resmini istiyoruuummm

demek elifimiz şu anda düğünün son dakikalarında

benim haftasonum biraz avare geçti bol bol yemek yedik

bu arada kızlarrr gelinliğimi mendil etek almıştık ben biraz ışıltı olsa falan demiştim buradakı satıcı da eteğine taş ekleyelim dedi tmm dedim neyse gelinlik dikime izmire gitmişti,
izmirdeki modacı benı aradı taş çok kaba duruyor daha önce yaptık begenmedi müşterilerimiz yıne de ıstersenız dıkeyım dıye.. ben de ne dıyım kararsız kaldım tekrar yollayın bakayım,
sonra karar vereyım dedim siz ne diyorsunuz bu konuda kızlar niye biri başka biri başka konuştu ki sonuçta taşı öneren de bu işin içinde diken de :26: