• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haticeeeee :52::52::52::52:

gelinliğini görebilir miyizzzzzz :16::16::16:

maşallah hepinizin enerjisine hayran kaldım :16:

benim çok uykum var :1: ve belimmmm :ssz::1::1:

Ben dayanamadım valla aldım.
Aşkım eve bıraktıktıktan sonra beni aramış ulaşamayınca kardeşimi aramış.
Ablan gelinliği gördü beni unuttu demiş.:9::9::9::9::9: bende bindallıyı gelinliği giyip giyip durdum.
Şimdiden prova yapıyorum üstümde nasıl taşırım nasıl yürürüm diye dedim yemedi:33::33::33::33::33::33:

:1::1::1::1::1::1::1: yap canım yap

pınarrrrrrrrrrrrr çabuk gelll:52::52::52:

elifin düğünü nasıl geçmiş :69:

:17::23: oyy artık o da evliiiiiiii

veeeeeee sıradakiiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52: :123:

ecem az kalmış işleriniz ne güzel :16:

sinlev takım rengi bir süre sonra boğmasın :44:

maviş sınavın nasıl geçti :34:

dilamikkkkk döktürüp geldin mi :32::32: :16:

çağloş gelmedi hafta sonu :44:

hümmmmmmmm :nazar::nazar: maşallah ne güzel işleriniz yolunda gitmiş.. hep de gitsin... senin şemsiyeni yelpazeni yirimmmm ben :39::27: :29: :16::16:

özgemmmmmm :46::46: oyyyyyy maşallah maşallah :17::nazar::nazar:

spor sıkılaşmak :23::23::23: :128::128: enişte :23: :9::9: (bana videoları nerden indirdiğini söyler misin ya da maille yollar mısın ?)
hoş ben daha callaneticse başlayamadım ya :26:

eşyalar evceğizine yerleşmiş :21::21::21: ohh ohhh :16::16: sığar tabii eşyalar :16::31: bereketli olsun eviniz.:16:

aslım ben jillianları çoook önce indirmiştim muhtemelen KK da topik var ya ordan indirdim linkler vardı en son
ben bi bakıp sana tam link bulmaya çalışayım :16:

ben de callan a başlamayı planlıyodum bugün çünkü jillian çok fazla tempolu hastalık daha tam geçmedi bile yine aynı tempoya ayak uyduramıcam :50:

günaydın herkeseeee
elif inşallah çok mutludur :69:
ben enerjik değilim valla uyumak istiyom :14:

Annemle abim bir kez daha giysem beni vermemekle tehdit ediyorlar.
İşkence yapıyormuşum bu halimle onlara:9::9:
aslım ben jillianları çoook önce indirmiştim muhtemelen KK da topik var ya ordan indirdim linkler vardı en son
ben bi bakıp sana tam link bulmaya çalışayım :16:

ben de callan a başlamayı planlıyodum bugün çünkü jillian çok fazla tempolu hastalık daha tam geçmedi bile yine aynı tempoya ayak uyduramıcam :50:

günaydın herkeseeee
elif inşallah çok mutludur :69:
ben enerjik değilim valla uyumak istiyom :14:

Özgem bende senin gibi uyumak istiyorum ama mümkün değil:43:

haticemm harika olmuşsun ve kilo aldım diyordun ama belin falan çok iyi :16::16:

hümm seni de görmek nasip olsun :16:

özgemmm :16: tamam.tsk ederim. :54:

günaydınlaarrr :16::16::16:
ayakları oynamaktan, tepinmekten su toplamışş bi dila geldii :10::10::10:
ben de kısa bi özet geçiimmm hemenn :35::35::35:
ankaraya adım atmamla koşuşturmam başladı resmenn :55::55:
tüm gün boyunca canım arkadaşımın peşindeydimm:1::1::1:
gelinliğini giydir, çekime gidipp eteklerini düzenlee, aaaa akşam oldu salona gidelimm ama gitmeden ağlayalımm :9::9::9:
ama gelinliğini giydiğinde o kadar duygulandım ki anlatamamm :25::25::25:
nerdeyse sümüklü hallerimizi bilcez, büyüdük bide gelinlikler giyiyoruzz:25::25:
neysee duygusallık yokkk :21::21::21:
soracımaa salonda boooollll booollll oynadımm hiç oturmadım vallahiiii :118::118::118::118:
vee ayaklarım su topladııı :9::9::9::9::9:
*
haticemm gelinliğini çok beğendim kuzum huzurlaa giyy inşallah :16::16::16::16:
*
hümmmmm :23::23::23::23::23:
*
elifcanla azıcık bizde konuştukk çok heycanlı ve çok mutluyduu :46::46::46::46:
*
aslıım, sinoşumm bol boll döktürdümm, döktürmez olurmuyumm :8::8::8:
*
*
enercikk pınartoşşşş :16::16:
*
vee bütünn cankito arkadaşlarımm saygılar selamlarrr :54::54::54:

Günaydınnn güzelliklerrr :8: h.sonu canım çıktı resmen annemler çeyizlerimi getirdiler bir odaya koyduk şimdlik bakalım nasipse temmuz gb yerletirmeye başlayacağız merakla bekliyorum kolilerin açılacağı günleri :8: sevdicekte çok yoruldu c.tesi günü pazar günü 12 ye kadar uyudu :30: davetiyelerimizi sipariş verdik hediyelik nikah şekerlerinden aldım :10::10::10: çok çok mutluyum Allah hepimizi mutlu etsin inşşş :nazar::nazar:

Kızlarrr günaydınn. Dün siz hiç yoktunuz. ben çalışmak zorundaydım. çünkü haftaya gelinliğim için ve evimiz için 3 günlüğüne ankaraya gidicem :10: 1 ayda çalışmam gereken gün sayımı pazarları çalışarak dolduruyorum o yüzden. ah özel sektör ahhh :41:

dilamikk ne güzel eğlenmişsin darısı bizimde başımıza artık kendi düğünümüzde :1:

çağla fotoğraflar çok güzel çok beğendim fotoğrafçınızı. işallah bizimde güzel olur. çünkü nişandaki çekimlerimiz tam bi rezaletti. adamı dövecektik nerdeyse :9:

haticeciim gelinliğin çok hoş. benimkine benziyo biraz ama eteği daha değişik. haftaya gidiim gelimm hemen yüklicem :16:

Kızlarrr günaydınn. Dün siz hiç yoktunuz. ben çalışmak zorundaydım. çünkü haftaya gelinliğim için ve evimiz için 3 günlüğüne ankaraya gidicem :10: 1 ayda çalışmam gereken gün sayımı pazarları çalışarak dolduruyorum o yüzden. ah özel sektör ahhh :41:

dilamikk ne güzel eğlenmişsin darısı bizimde başımıza artık kendi düğünümüzde :1:

çağla fotoğraflar çok güzel çok beğendim fotoğrafçınızı. işallah bizimde güzel olur. çünkü nişandaki çekimlerimiz tam bi rezaletti. adamı dövecektik nerdeyse :9:

haticeciim gelinliğin çok hoş. benimkine benziyo biraz ama eteği daha değişik. haftaya gidiim gelimm hemen yüklicem :16:

canımmm çok teşekkür ederim.Allah gönlüne göre versin inş....:16:.16:

yalnız benimde nişan fotolarım igrenc...studyo cekimiydi ve ben studyo cekiminden nefret ediyorum...agzım yüzüm yamuk cıkmıs...adama ne dyim ki ben yamultmusummmm:1::1::1:ama dıs cekimde biraz daha rahatladım sonlara dogru:9::9:

canımmm çok teşekkür ederim.Allah gönlüne göre versin inş....:16:.16:

yalnız benimde nişan fotolarım igrenc...studyo cekimiydi ve ben studyo cekiminden nefret ediyorum...agzım yüzüm yamuk cıkmıs...adama ne dyim ki ben yamultmusummmm:1::1::1:ama dıs cekimde biraz daha rahatladım sonlara dogru:9::9:

benim nişan çekimlerim de felaket :27::27:

sağa dön elini öyle koy şap şup oldu resmen :47: :1::1:

26-31 ağustosta biz balayında olacaktık

31 ağustosa nişanlımın kuzeni düğün tarihi almış

nası olcak şimdi :44:

düğün istanbulda olacak o tarihte biz antalya da

mutlaka gidecekmişiz

balayımızın 1 günü yalan oldu :14:

Back
X