• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Walla kızlar önce kınadan başlayayım Övünmek gibi olmasın ama ben daha önce daha güzel bi kına gecesine gitmedim :1:
Kınam düğünümden daha güzel oldu diyebilirim Arkadaşlarımla gangnam style dansı bile yaptık :60:
Hiç kimse oturmadı herkes oynadı Sulugözlü klasik yengeç burcu insanı ben Ağlamadım kına yakılırken güldüm kıkır kıkır :9:
Ama avucumuda açmadım altınımı almadan :27:

Düğün günümde herşeyim planladığımız gibi oldu kuaför foto çekimi gelin almada hiç bi aksilik çıkmadı şükürler olsun havada çok güzeldi zaten yaz havası gibiydi :69: Kuzenimle kuşak bbağlama dansı yaptık İstanbulda kimse bilmediği için çok hoşlarına gitti herkesin bayıldılar Evden çıkarken ve salondan evime giderken babama sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladım :43:
Salondan kayınvalidenin evine gittik adetleri öyleymiş :47: sinirlendim bende arkadaşlarımıda götürdüm 10 kişi gittik :27:
Bana bardak kırdırdılar ekmek yedirdiler Sonrada yemek hazırladı kayınvalide yemek yedik
Ordanda kocacığımla evimize gittik yattık uyuduk :27::35::33:

allah bir yastıkta kocatsın canım, bende yengeçim :) benide zorla azcık ağlattılar, hep güldüm bende :) dönsenize neden durdunuz dedim :D

allah bir yastıkta kocatsın canım, bende yengeçim :) benide zorla azcık ağlattılar, hep güldüm bende :) dönsenize neden durdunuz dedim :D

Aman tanrım burcumuzda mı aynı Eşininki ne? İsmimizde aynı olmasın cnm :1: Benim adım tuğçe seninki neydi unuttum ben yine :17:

sen bu adamı seviyorsun ve aslında deli gibi de istiyorsun sadece korkuların ve gardların bunun önüne geçiyor :31:

evlenince bunu aşacağına eminim sevdiğin adamla. :16:
İnşallah canım
Yatak kırılması mı :60: :60:
Yatağın kırılma ihtimali varsa daha sert bi zemin buluruz :60:
Bilmem annemler zamanında bir kadından bahsediliyordu.
Ama öyle böyle değil eski yataklar sağlam değilmiş belkide:114::105::105:
olur mu öle şey haticemm :31::31:
sen sadece çekindiğin için rahat bırakamıyosun kendini o kadarr :34::34:

ayy aslım böle diince çok heycanlanıyorumm benn yaaa :86::86::86::86::86:
gelsin işini oturtsun da hemen evlenelimm :123::123::123:
İnşallah hemencecik gelirsin aramıza

Son düzenleme:

Evlendikten sonra ilk iş günü iş yerinde nasıl havalar ? nasıl davranılıyor yeni gelnlere bakalım anlatın arkadaşlar:8::8: ben birde şeyi merak ediyorum işten çıkınca kendi evine gitmek nasıl bir duygu k:54::54:

:) gerçekten çok tesadüfler var :) Eşimin burcu akrep, benim adım da çağla :) isimlerde benziyo sayılır :p

Walla evet cnm benziyo :1: Eeee anlat bakalım neler yaptınız balayına nereye gittiniz :27:
Kızlar bana sorular sordunuz hadi bakiiim çağlayada sorun :27:

Evlendikten sonra ilk iş günü iş yerinde nasıl havalar ? nasıl davranılıyor yeni gelnlere bakalım anlatın arkadaşlar:8::8: ben birde şeyi merak ediyorum işten çıkınca kendi evine gitmek nasıl bir duygu k:54::54:

Bana bugün herkesss sarıldı Gelemeyenler tebrik ettiler Sorularda şu şekilde oluyo genelde ; oooo tuğçe hn. hoşgeldiniz waaay bronzlaşmışsınız nereye gittiniz balayına alıştınızmı evliliğe nasıl bişey blablablabla.... şeklinde devam ediyo :9: İşten eve gitme kısmınıda ilk defa bu akşam tadıcam bakalım Babamın evinin kapısının önünde indiğim servise şimdi 15 dk.yürüyceğimi düşünürsem pekte iyi şeyler hissediceğimi düşünmüyorum :31:

Valla aynı tuğçe gibi, gelemeyenler sarıldı.Öptü, faceden resimleri gördük çok güzel olmuşsun dediler :)))))
İş yeri de sakin en azından şuanda, artık işten çıkıp eve gitmek yemek yapmak nasıl olucak bakalım.Eşim cumartesiye kadar evde daha. sabah bana tostumu yaptı işe öle geldiim :16:

Walla evet cnm benziyo :1: Eeee anlat bakalım neler yaptınız balayına nereye gittiniz :27:

Bana bugün herkesss sarıldı Gelemeyenler tebrik ettiler Sorularda şu şekilde oluyo genelde ; oooo tuğçe hn. hoşgeldiniz waaay bronzlaşmışsınız nereye gittiniz balayına alıştınızmı evliliğe nasıl bişey blablablabla.... şeklinde devam ediyo :9: İşten eve gitme kısmınıda ilk defa bu akşam tadıcam bakalım Babamın evinin kapısının önünde indiğim servise şimdi 15 dk.yürüyceğimi düşünürsem pekte iyi şeyler hissediceğimi düşünmüyorum :31:

:) Biz izmir özdereye gittik 4 gece kaldık cuma sabahı evdeydik.Çok güzel geçti denize de havuza da girdik , son 2 gün araba kiralayıp kuşadası ,efes,meryem ana, seferihisara gittik gezdik.Çok güzeldi :) siz rixos lares e gittiniz sanırım nasıl geçti :)

Valla aynı tuğçe gibi, gelemeyenler sarıldı.Öptü, faceden resimleri gördük çok güzel olmuşsun dediler :)))))
İş yeri de sakin en azından şuanda, artık işten çıkıp eve gitmek yemek yapmak nasıl olucak bakalım.Eşim cumartesiye kadar evde daha. sabah bana tostumu yaptı işe öle geldiim :16:

Maşallah ne gzel bakım iyi gelin hanımm :nazar::16::16:

Ben şimdi düşünüyorum da utanıyorum yaaaa :17::17: balayı sonrasını :30:uzun mu tutsam

Bende evlilikten sonra işe nasıl dönerim onu merak ediyorum. Hande bende senin gibi utanıyorum sanırım:26:

Çağla enişteye alkış:46: umarım hep böyle olur gelin hanım

Tuğçem yakında alışırsın.

Son düzenleme:
Ben şimdi düşünüyorum da utanıyorum yaaaa :17::17: balayı sonrasını :30:uzun mu tutsam

Canım bende öyle düşünüyodum ama inan utanmıyosun Normal geliyo yani :34:

:) Biz izmir özdereye gittik 4 gece kaldık cuma sabahı evdeydik.Çok güzel geçti denize de havuza da girdik , son 2 gün araba kiralayıp kuşadası ,efes,meryem ana, seferihisara gittik gezdik.Çok güzeldi :) siz rixos lares e gittiniz sanırım nasıl geçti :)

Aaaa biliyorum orayı karpediem mi ne öyyle bi otel vardı geçen sene arkadaşım gitmişti anlata anlata bitirememişti de nisan ayı izmir ısınmaz diye acente yetkilileri hep antalya tavsiye ettiler bize :31: Çok memnun kaldık cnm bizde hatta çok üzüldük ayırılırken yemekler deniz havuz hizmetler herşey muhteşemdi :69:

Son düzenleme:
Bende evlilikten sonra işe nasıl dönerim onu merak ediyorum. Hande bende senin gibi utanıyorum sanırım:26:

Çağla enişteye alkış:46: umarım hep böyle olur gelin hanım

Tuğçem yakında alışırım.

:) İnşallah Hatice'cim. Dün de ben kahvaltı hazırlarken kendiliğinden evi süpürdü, halılar yeni ya pamukcuk her yer :(

Aaaa biliyorum orayı karpediem mi ne öyyle bi otel vardı geçen sene arkadaşım gitmişti anlata anlata bitirememişti de nisan ayı izmir ısınmaz diye acente yetkilileri hep antalya tavsiye ettiler bize :31: Çok memnun kaldık cnm bizde hatta çok üzüldük ayırılırken yemekler deniz havuz hizmetler herşey muhteşemdi :69:

carpe diem de çok iyiymiş duyduk ama Paloma pasha otelde kaldık biz. Son gün denize girdik, soğuktur diye girmedik.O kadar pişman olduk ki. Havuzdan sıcaktı deniz :( birde konum olarak her yere yakın olduğu için kolayca gezdik :) Suit odada kaldık bide jakuzili kocaman terası :) evliliğin en güzeli balayı :D

:) İnşallah Hatice'cim. Dün de ben kahvaltı hazırlarken kendiliğinden evi süpürdü, halılar yeni ya pamukcuk her yer :(

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım yardımcı olması çok güzel :nazar: belki akşam yemeğini de hazırlar ne dersin :34::34: becerikliliği var mı :13:

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım yardımcı olması çok güzel :nazar: belki akşam yemeğini de hazırlar ne dersin :34::34: becerikliliği var mı :13:

İnşallah :) haftasonu mutfağa beraber girdik 2 çeşit yemek ve çorbamızı yaptık, istekli ve yetenekli de :)))) cicim ayları geçince bitmez inşallah

Back
X