• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eveettt bugün evli bir bağyan olarak geçirdiğim ilk iş günüydü :1: Çok skıcıydı kocacığımı özledim :17:
10 dk sonra çıkıp uçarak eve gidicem :62: Hepinize iyi akşamlar kızlar :54:

Son düzenleme:
getir ama benim gibi yapma:20::9:

bende çok yorgunum bugün ya daha çarşıya çıkıcam ben annemle yenge bekliyorlar abimin çeyizliklerini tamamlıcaz

bööhh gari çeyizden :50: hem oğlan çeyizi hem kız çeyizinden resmen nefrett geldi:25:

evimizi kullanmaz duruma geldik yaa daha da bi dünya şey almış annem bugün nereye koyacaz biz onları yaaa:95::95::95:

pınartoşş abinler evi tutmadılar mıı :44::44::44:
onun eşyalarını oraya koysanız artık evin içi de rahatlarr birazz:31::31:
bide abinler orda mı oturcaklar yoksa şehir dışı olayı var mııı :44::44:

yeni evli gelincikler evinize gidinde kavuşun beylerinize :16:

bende kuaföre gidicem. uzuuun bi süre ordayım :9: yarın fotoğraf ççetrcem. süslü olmam gerek :9: aiiyy çokta acıktım. iyi akşamlar kuzularımm :3:

pınartoşş abinler evi tutmadılar mıı :44::44::44:
onun eşyalarını oraya koysanız artık evin içi de rahatlarr birazz:31::31:
bide abinler orda mı oturcaklar yoksa şehir dışı olayı var mııı :44::44:

tuttular canım ama bu ayın 19 da gitcek eşyaları her şey yayılıyor yani şu an evimizde :5:

burda oturacak onlar şehir dışı yok çok şükür annecim en azından arada onları gidip gelecek sıkılmayacak inşallah ben uzaklara gidicim ya :14:

benim de nişanlı bir bağyan olarak geçirdiğim ne ilk gün ne de son :5: ama bende gidiyorum artıkın :2:

hasta olucam galiba hiç keyfim yok :ssz:

inşallah sabaha enercik gelirim :40:

iyi akşamlar hepicinizee :16:

davetiyemizi ve perdelerimiz onayladık geldikkk:16::16::16::16::16:

veeeee ben yine duramadım gecelik aldım sırf dantel siyaz askılı içinde siyah tangası varr:52::52::52::52::52::52:

hepinize iyi gecelerrrrr:54:

bugünün en erken günaydddddddddddddını benden olsun :3: hepinizi komacan komacan öperim ki :54:
kınama 2 gün kaldı yaaaa:21::52::52::52: çok yorgunum ama bugün acaip bi enerji patlaması yaşıyorum :8:
yarın işte son günüm hatta bugün bile göndermeye çalışıyorlar :10: sonra hoop düğün gelsin sonra balayıı :21::23:

Ayyyy 5 günmü kaldı cnm bol bol dinlen çok yorulucaksın kınada düğünde
İstanbuldamısın sen yakınsan gelirim tabi neden olmasın Ben normalde çok oynağımdır Severim dans etmeyi kendi kınamdada düğünümdede hiç oturmadım herkesi kaldırdım oynamaya Şükürler olsun çok rahattım eşimde öyle Rahatlığımız yansıdı davetlilere de sende öyle ol gerilmeye hiç gerek yok Su gibi geçiyo düğün Tadını çıkarmaya bakın :16:

eskişehirdeyim ben uzak dimi biraz bende oynamayı sevmem ama o gün gelsin hep oynayayıkm istiyorum :9:
kına ve düğünde stresim yokda sonrasında var birazık :26::17:
yarın akşam bol bol dinleniciim ki inşş :24:

iyi bari biraz yatıştırır o açlığını :39:

stok iyide bazen de gözüm dönüyo benim bütün stoğu bi saatte yiyip kaldırıyorum :9:

koca bi stoğu bbir buçuk saatte bitirmiştim bende :9:

hemşooooom perdelerini ve siyah dantelio geceliğini aşkla kullan inş :23:

4 gün kaldı şaka gibi yaaaaa :52::52::52::52:

bugünün en erken günaydddddddddddddını benden olsun :3: hepinizi komacan komacan öperim ki :54:
kınama 2 gün kaldı yaaaa:21::52::52::52: çok yorgunum ama bugün acaip bi enerji patlaması yaşıyorum :8:
yarın işte son günüm hatta bugün bile göndermeye çalışıyorlar :10: sonra hoop düğün gelsin sonra balayıı :21::23:

eskişehirdeyim ben uzak dimi biraz bende oynamayı sevmem ama o gün gelsin hep oynayayıkm istiyorum :9:
kına ve düğünde stresim yokda sonrasında var birazık :26::17:
yarın akşam bol bol dinleniciim ki inşş :24:

koca bi stoğu bbir buçuk saatte bitirmiştim bende :9:

hemşooooom perdelerini ve siyah dantelio geceliğini aşkla kullan inş :23:

4 gün kaldı şaka gibi yaaaaa :52::52::52::52:

baldeee düğününe 4 gün kalmışken yaşadığın enerji patlaması için seni kutluyorum. düğünüme 17 gün kalmış ben ise yerlerde sürünüyorum :((((

baldeee düğününe 4 gün kalmışken yaşadığın enerji patlaması için seni kutluyorum. düğünüme 17 gün kalmış ben ise yerlerde sürünüyorum :((((

canımmm ya öyle deme ama bende öyleydim o zamanlar çalışınca yetişmekte zorluk çekiyordum ama bak hepsi oldu veee 4 gün kaldı evini yerleştir zaten bişi kalmıyor geriye seninde bu hafta telaşelerinin çoğu biter ki hayırlısıyla :54:

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı günler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size :16::54::16::54::16::54::16::54::16::54::16::54:

canımmm ya öyle deme ama bende öyleydim o zamanlar çalışınca yetişmekte zorluk çekiyordum ama bak hepsi oldu veee 4 gün kaldı evini yerleştir zaten bişi kalmıyor geriye seninde bu hafta telaşelerinin çoğu biter ki hayırlısıyla :54:

pazar günü çeyizim gidiyor inşallah, sonrasında evle ilgili bişey kalmıyor. ama sanki bana hiçbişey yetişmeyecekmiş gibi geliyo. bedensel yorgunluğun yanında psikolojik çöküntü yaşıyorum:(((

CAnlarım bu arada Ceren'in(karenimmo) çok slmı var üstümde kalmasın oda düğün hazırlığıyla uğraşıyo listede 2. gelinimiz ki:16::16::16:

günaydın kızlar :3::3::3:

bir adet yorgun aslı geldi. :ssz::ssz:

maviş a.s.

düğününe az kalan arkadaşım normaldir :1::1: ama son 4 gün o enerji geliyor insana bir şekilde :34:

Günaydınnn kızlaaar hayırlı günler hepinizeee :3::3::3:

baldee çok az kalmış yahu o heyecan insanı yer bitirirr :18::18::18
ama sen balayına odaklan herşey güzel olcakk:16::16:
şimdiden tebrik ederim seniiii :16::16:

geceliklere geri dönmüş yine muhabbet sen koleksiyonuna yenisini eklediiinn :9::9:
aşkla giiiy inşallahh :16::16:
benim daha bir tane bile yokk:43::43:

mavişimm hiç konuşamıyoruz seninle özleştik kiii :29::29:

bizim de ev için iki tane dosya gelmiş bakalım nişanlım doldurup göndericek inşallah cıkar ya dua ediiin :5::5:
keşke bizde beğenip içine giricek kadar şanslı olsaydık :5::5:
araba içinde cok üzülmüştüm ama aşk birkaç yere daha mail atmış inşallah istediğimiz fiyata güzel şeyler bulacağızz :16::16:
herşey güzel olacak inanıyorummm sizde inanınn :24::24:
inanmak başarmanın yarısı mıydı yahu ? :52::52:

Günaydınnn kızlaaar hayırlı günler hepinizeee :3::3::3:

baldee çok az kalmış yahu o heyecan insanı yer bitirirr :18::18::18
ama sen balayına odaklan herşey güzel olcakk:16::16:
şimdiden tebrik ederim seniiii :16::16:

geceliklere geri dönmüş yine muhabbet sen koleksiyonuna yenisini eklediiinn :9::9:
aşkla giiiy inşallahh :16::16:
benim daha bir tane bile yokk:43::43:

mavişimm hiç konuşamıyoruz seninle özleştik kiii :29::29:

bizim de ev için iki tane dosya gelmiş bakalım nişanlım doldurup göndericek inşallah cıkar ya dua ediiin :5::5:
keşke bizde beğenip içine giricek kadar şanslı olsaydık :5::5:
araba içinde cok üzülmüştüm ama aşk birkaç yere daha mail atmış inşallah istediğimiz fiyata güzel şeyler bulacağızz :16::16:
herşey güzel olacak inanıyorummm sizde inanınn :24::24:
inanmak başarmanın yarısı mıydı yahu ? :52::52:

Bende özledim kuzum işlerim dolayısıyla sabah yazıyorum öğleden sonra bakamıyorum okuyosam bile yazamıyorum ne yapan ne eden bakem:17::17::17:

Günaydın kuzularr nasılız bu sabah?
Evlilik hazırlıkları, hasretlikler ve bitmeyen işlere rağmen hep aşk dolu olmamız ümidiyle...:16:
MUTLU SABAHLARRRRRRRRR:52::52::52::52::52::52:

Back
X