'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlarrrr bu arada ben dün davetiyeleerimizi teslim aldım :52: ay daha iki ay var nişana ama akşam oturdum onları birleştirdim çok güzeldiiiii :52:

Günaydın kızlar...nasılsınız?

oy oy oy....ben sana yaparım....yani yapmaya çalışırım :1::1:ben daha hiç yemedim waffle desem.....karışık geliyor bana....sanki onu yedikten snra geri cıkarcakmısım gibi:60::60:ama denemek de istiyorum yani:1::1:

yaaa yiyelim bi günnn :56::56:
az aç karnına yiyelim hem de çıkarmayızz:1::1::1::1:

bizde seni çok seviyoruz kii:16::16:

tabikisi iyi olacaksın ben dün dua okudum ki hepimiz için....

reglim bitti dün...mis olup aldım kitabımı elime.....inanın o yasini okurken hepinizin adı geçti aklımdan.....unuttuklarım olmasın diye genelleme bile yaptım kk arkadaşlarım diye....:16:aslı,oya,dila,özge,hatice,elif,gülin,pınar..ce-ce,kriz,hande-buse,sinlev,gevezek....hepiniz ama hepiniz....sıkıntı ve vesveseden kurtulmak için de dua okudum....zaten o kitabı elime aldım mı içindeki tüm duaları okurum....hepimiz için ism-i azam duasını da okudum....:16:Allahım kabul etsin....gönlümüze göre versin inşallahhh:16::16::16:

ben pazarları dışarı çıkmak bile istemiyorum Aslım....izin yapmamış gibi hissediyorummmm....yorgun ve bitki n oluyrum o gün dışarı çıkınca....:31::31:

Allah kabul etsin kuzumm :26::26::26:
çok teşekkür ederim dualarına dahil ettiğin içinn :16::16::16:

günaydınn kızlarrrr:16::16:
dün akşam hafta sonu ilk düğünü olup bu hafta son düğünü olcak arkadaşın evindeydikk :8::8::8::8:
çok güzel olmuş eşyaları, evii :16::16::16:
evi gezdirdi en son yatak odasına geldikk hani çamaşırların dedimm ama sadece 6 lı takım bide bi gecelikk :53::53::53::53:
dedim düğününe 3 gün var yarın hemen loyaya gidiyosunn :10::10::10::10:
gece de orda kaldık kudurduk kızkızaa:1::1::1:
uykusuzum ama enercikimmmmmm :86::86::86::86::86:

günaydınlarr :16::16:

dün akşam benim için zaman ayırıp yazan arkideşlere çooookkk teşekkür ederimm :29::29::29:

bugün daha iyiceyim yani kalbimin pır pırı geçti biraz dün demiştim ya korku var diye kalbime çarpıntı yapıyodu o geçti biraz daha iyiyim çok şükür :16:

bide bu arada tabiki en çok nişanlımın yanında mutlu oluyorum çünkü zaten ayda bir görüşebiliyoruz yanyanayken içim huzurla doluyor hiç bitmesin istiyorum zaman dursun istiyorum :17:

cumartesi gelecek benim için :69:

annem de bizde kalmasını pazar gitmesini istiyor tabi bende öyle istiyorum :17: ama babam izin vermeyecek büyük ihtimal :ssz:

inşallah izin verir de gece geç saate kadar otururuz muhabbet ederiz öyle uzun uzun konuşmayalı yüzüne bakmayalı çok zaman oldu :5:

pazar sabahıda kahvaltı hazırlarım ki ona :69:

omlet yaparım yumurta da haşlarım sevdiği örgü peynirden de alırım patates de kızartırım daha neler neler yaparım yeter ki kalabilsin :16:

işte öyle :31:

bide şeyyy:17:

sizi çok seviyom :54::54:
İnşallah canım hepsini yaparsın.
Sana söylüyorum ya geçici mutluluklar yerine aşkına sarıl oh miss gibi olur :16:
Bizde seni çok seviyoruzki:54:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr:3::3::3:

yine uykum var yine uykum var :95::95::95:

delircem artık pazar olsa da uyusam tüm gün :97: oysaki her pazarı ben biryerleri gezcem gezeriz diye planlamıştım ama :37::19:
Benimde çok uykum var ama haftasonları iş günlerinden daha çok yoruluyorum. Haksızlık.:50:

reglim bitti dün...mis olup aldım kitabımı elime.....inanın o yasini okurken hepinizin adı geçti aklımdan.....unuttuklarım olmasın diye genelleme bile yaptım kk arkadaşlarım diye....:16:aslı,oya,dila,özge,hatice,elif,gülin,pınar..ce-ce,kriz,hande-buse,sinlev,gevezek....hepiniz ama hepiniz....sıkıntı ve vesveseden kurtulmak için de dua okudum....zaten o kitabı elime aldım mı içindeki tüm duaları okurum....hepimiz için ism-i azam duasını da okudum....:16:Allahım kabul etsin....gönlümüze göre versin inşallahhh:16::16::16:

ben pazarları dışarı çıkmak bile istemiyorum Aslım....izin yapmamış gibi hissediyorummmm....yorgun ve bitki n oluyrum o gün dışarı çıkınca....:31::31:
Allah razı olsun kalbi cennet sevgili kardeşim:54::54:
Günaydın güzeller :16:
Günaydın zehram hayırlı olsun. :nazar:
günaydııınn gelinleerr :3::3::3: herkese mutlu günler diliyorummm:118::118:
Günaydın canım:34:

yaaa yiyelim bi günnn :56::56:
az aç karnına yiyelim hem de çıkarmayızz:1::1::1::1:

Allah kabul etsin kuzumm :26::26::26:
çok teşekkür ederim dualarına dahil ettiğin içinn :16::16::16:

günaydınn kızlarrrr:16::16:
dün akşam hafta sonu ilk düğünü olup bu hafta son düğünü olcak arkadaşın evindeydikk :8::8::8::8:
çok güzel olmuş eşyaları, evii :16::16::16:
evi gezdirdi en son yatak odasına geldikk hani çamaşırların dedimm ama sadece 6 lı takım bide bi gecelikk :53::53::53::53:
dedim düğününe 3 gün var yarın hemen loyaya gidiyosunn :10::10::10::10:
gece de orda kaldık kudurduk kızkızaa:1::1::1:
uykusuzum ama enercikimmmmmm :86::86::86::86::86:
Dilam bende de durum aynıki loyaya gideceğim hem mali açıdan hemde utangaçlıktan gidemiyorumki:26:
Günaydın kuzucumm benim:16:

çaglamikommm :16::16::16::16::16: ağzına sağlık Allah kabul etsin

beni de dahil ettiğin için ayrıca teşekkür ederim inşallah tüm dertlerimizden arınırız :16::16:

Rabbim hepimizi vesveselerden korusun:nazar:

aslıkomoçeviç :9: babalar nayn dimesin nolur nolur :5: uzak yoldan gelicik ama sevdiceğim nolur ki kalsa

Alıp koynumda yatırmıcam ya :17: :27: gerçi yatırsam iyiydi ama :60:

yani uyumayız bile biz zaten sabaha kadar oturur konuşuruz

nolur ki izin verseee:5:

konuşsana babamla benim için :36::27:

haticecim nişanlımla aynı şehirde olsak en azından hafta sonları görüşebilsek bu durumda olmazdım ben

uzağız hasret girince işin içine çok farklı oluyor :31:

yakında bitecek ama inşallah :nazar:

zehram :16::16::16: içindeki o heyecan enerji hiç bitmesin canım benim ya :54::54:

**

dilaaaaaaaa :60: :60: bravaaaaaaaaaa:46::46: hatta arkadasını al sen götür loyaya..

--

bende bu hafta sonu kumbaramı acacagım :81: bakalım 2 aydır ellemedim hasılatım ne kadar :79: hem vücut çorabı hem kitap almak istiyorum :16::16:

bir de waffle beni maf ediyor ya. meyveler vs iyi güzel o çikolatalı krep belli bir süre sonra :19: yaramıyor bana. meyveleri yiyip kalkıyorum :9:

**

haticem az kaldı 17 gün sonra :23: bu yorgunlukların geçecek :16::16:

gerçi o zaman başka yorgunluklar olur ama adapte ve balayı yorgunluğu vs. olsun sevdiğin seninle olcak ki :69:

Pınarrr benimkide dio ki bu cumartesi size gelim sizde kalayaım pazar birlikte istanbula gideriz dio.. Oldu canım didim babam izin vermez :50:

Günaydın kızlarrr :16:

Çağlacığım Allah dualarımız kabul etsin. Çok teşekkür ederim tatlım düşündüğün için :16:

Dün kan vermiştim ya nikah için. bugün tekrar vericem çünkü kan pıhtılaşmış :50:

Zaten iğneden çok korkuyorum 3 tüp aldılar bide hala kolum ağrıyo. Bide yine izin almam gerekicek :31: ne vardı sanki dün bitseydi bu iş. Haftaya başvurumuzu yapıcaz sevgilim geliyo :8: sonracığıma ay sonunda nikah yapıcaz :12:

Allah kabul etsin canım..... beni unutma sakın :20::20::20::20::20::20:

Pınarrrrrrrr annen konussun babanla :23::23::23:

ikna eder bence :16:

didimm senin kocan sen konuş ikna et didim :23: :9::9::9:

yemedi :60: :60:

ne dicem ben diyo :25: zorunlu bi durum yok ki diyo :31:

e buul zorunlu bi hal oluştur didim :27:

onu da yemedi :9::9: sen bul ben sölerim didi :31:

e ben ne bulayım yani :44:

ki babam bu bunalımlarımı bilmiyor annem bildiği için iyi geleceğini düşündüğü için kalmasını istiyor yoksaaa o da nayyn derdi :31:

Günaydınnnnnnnnnn :16:

İşler çok yoğun kızçelerrr ondan uğrayamıyorum :14:

Haftaya Özgişimizin çeyizini sermeye gidiciiiiizzzz :16::16:

Zehroşumuzun da davetiyeleri geldiiii ohhh :16:

Bi de ben Özgişimin düğünü için kıyafet bulabilsem süper olcak :86:

Aslııımmuuğğğğ waffle 1000 kalori haberin var mııııııııı :53::53::53:

Aslııı waffle ne.. Yenir mi ki oo :27: Ben hiç yimedim tadını bilmiyorum yaaa :27:

Waffle-Express.jpg

işte bu karman çorman şey :27::27::27:(tabii bana göre öyle) kaldı ki normalde çiikilataya bayılan biriyim ama bu beni cidden bayıyor :27::27:

çaglamikommm :16::16::16::16::16: ağzına sağlık Allah kabul etsin

beni de dahil ettiğin için ayrıca teşekkür ederim inşallah tüm dertlerimizden arınırız :16::16:

Rabbim hepimizi vesveselerden korusun:nazar:

aslıkomoçeviç :9: babalar nayn dimesin nolur nolur :5: uzak yoldan gelicik ama sevdiceğim nolur ki kalsa

Alıp koynumda yatırmıcam ya :17: :27: gerçi yatırsam iyiydi ama :60:

yani uyumayız bile biz zaten sabaha kadar oturur konuşuruz

nolur ki izin verseee:5:

konuşsana babamla benim için :36::27:

haticecim nişanlımla aynı şehirde olsak en azından hafta sonları görüşebilsek bu durumda olmazdım ben

uzağız hasret girince işin içine çok farklı oluyor :31:

yakında bitecek ama inşallah :nazar:
Biz aynı şehirdeyiz de ne oluyor. SAdece hafta sonları maaile görüşüyoruz.
Telefonla da öyle çok konuşmayız.Evlendikten sonra hep birlikte olacaksınki yatağına bile götürürsün kahvaltısını :69:

zehram :16::16::16: içindeki o heyecan enerji hiç bitmesin canım benim ya :54::54:

**

dilaaaaaaaa :60: :60: bravaaaaaaaaaa:46::46: hatta arkadasını al sen götür loyaya..

--

bende bu hafta sonu kumbaramı acacagım :81: bakalım 2 aydır ellemedim hasılatım ne kadar :79: hem vücut çorabı hem kitap almak istiyorum :16::16:

bir de waffle beni maf ediyor ya. meyveler vs iyi güzel o çikolatalı krep belli bir süre sonra :19: yaramıyor bana. meyveleri yiyip kalkıyorum :9:

**

haticem az kaldı 17 gün sonra :23: bu yorgunlukların geçecek :16::16:

gerçi o zaman başka yorgunluklar olur ama adapte ve balayı yorgunluğu vs. olsun sevdiğin seninle olcak ki :69:
İnşallah Aslım inşallah
Günaydın kızlarrr :16:

Çağlacığım Allah dualarımız kabul etsin. Çok teşekkür ederim tatlım düşündüğün için :16:

Dün kan vermiştim ya nikah için. bugün tekrar vericem çünkü kan pıhtılaşmış :50:

Zaten iğneden çok korkuyorum 3 tüp aldılar bide hala kolum ağrıyo. Bide yine izin almam gerekicek :31: ne vardı sanki dün bitseydi bu iş. Haftaya başvurumuzu yapıcaz sevgilim geliyo :8: sonracığıma ay sonunda nikah yapıcaz :12:

Günaydın canım gözün aydın:52:

Allah kabul etsin canım..... beni unutma sakın :20::20::20::20::20::20:

adını yazmayı unutmuşum afedrsin bacım ama sen merak etme hepiniz için ettim....:16::16:

Waffle-Express.jpg

işte bu karman çorman şey :27::27::27:(tabii bana göre öyle) kaldı ki normalde çiikilataya bayılan biriyim ama bu beni cidden bayıyor :27::27:

aynen aslım ben bunu yiyemem yaaa...meyvenin üstünde çikolata ıykkkk yiyememe ben bunu yiyemem:31::31:

didimm senin kocan sen konuş ikna et didim :23: :9::9::9:

yemedi :60: :60:

ne dicem ben diyo :25: zorunlu bi durum yok ki diyo :31:

e buul zorunlu bi hal oluştur didim :27:

onu da yemedi :9::9: sen bul ben sölerim didi :31:

e ben ne bulayım yani :44:

ki babam bu bunalımlarımı bilmiyor annem bildiği için iyi geleceğini düşündüğü için kalmasını istiyor yoksaaa o da nayyn derdi :31:

:60: :60: :60: :60: :60:

bak şimdi anneni kolundan :4::4::4: nereye doğruuuuuuuu :92::92: :9::9::9:

anne seç beğen al vallahi benden diyorsun :33: sonra annenin altından girip üstünden çıkıp :94: babamı ikna et diyorsun.

annen :17: :19::20::20::20: yapıyor ama bunu görünce :92: :53::52::52: böyle oluyor :40:

aaa aaa biz kaçın kurasıyız çekil bakimm kenara diyor sana :9::9::9:

akşam olunca annen :12::12::12::92::92::89::89::89:

sabah geliyor yanına :128::128::128: hadi yine iyisin oldu baban kabul etti diyor :9::9:

ve sen :118::118:
:115::116::116:

(yani hayal de olsa olabilir sanırsam :44: :9::9:)

Pınarrr benimkide dio ki bu cumartesi size gelim sizde kalayaım pazar birlikte istanbula gideriz dio.. Oldu canım didim babam izin vermez :50:

:43::43::43::43::43::43::43::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

tüm bunlar olurken nişanlıcanımın attığı nutuk şöyle :40:

21.yüzyıldayız tam 1 yıldır nişanlıyız 3 ay sonra evleniyoruz ama hala görüşmelerimiz kayıt altında yiteerrrrr :30::30::30::30::30:

evinize bile giremiyorumm isyeeeannn :36::36::36::36:

gelcem öpcem işte :17::17:

:9::9::9::9:

Back
X