- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 652
- 398
kızlar bişeyi merak ediyorum perdelerinizi ortalama ne kadara aldınız. perde fiyatları ne durumda ?
salon perdelerimin metresi 35 tl ,mutfak için indirimli fiyata aldım metresi 15 tl 'ydi, 4 oda 1100 tl tuttu bizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişeyi merak ediyorum perdelerinizi ortalama ne kadara aldınız. perde fiyatları ne durumda ?
Hemen hemen her yer öyle sanırım bizim de 5 o da , 3 storlarda dahil 2000 tl tuttu daha pazarlık yapılmadı belki biraz indirim yaparlar
salon perdelerimin metresi 35 tl ,mutfak için indirimli fiyata aldım metresi 15 tl 'ydi, 4 oda 1100 tl tuttu bizim![]()
Canım nasıl hallediyosun ne ara hallediyosun bravo walla![]()
Melindaa kuzu benim kına 16 eylül düğün 21 eylül
dila koptumm..
millet haklı şimdi olan da olmayanda yüzük takıyorseni görmüşlerdir damsız!
döktürüyon
![]()
mavişim evine baktım gerçi koltuklar poşetli halı vs de yok ama bana koyu geldi perdelerle koltuklar ikisi de yogun durup karanlık bir ortam sunacak gibi geldi ama :26:
yakınen gören sizlersiniz. nişanlın ve ailelerin yorumu ne _? yakından görenlerin?