Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaaa oya (bskn) artık hiç girmiyo foruma Haberi olan görüşen var mı neden girmiyo :44:
canım oya çok yoğun çalışıyoo , bide neti yokmuş işyerindee![]()
Yaaa tühBizimde bütün forum siteleri yasaklı bir tek kadınlar kulübüne girebiliyoruz Korkuyorum bigün burasıda kapanıcak diye :18:
dilaaa. kıvannnçbende adanada bi cafede görmüştüm azra akınla kıvancı. hani turgut özalda cumbadan bi sonrakki cafe neydi yaaa :44: ama nası bi yakışıklılık. abboooowww nişanlıcan görmesin bu yazdığımı öldürür beni
![]()
dilaaa. kıvannnçbende adanada bi cafede görmüştüm azra akınla kıvancı. hani turgut özalda cumbadan bi sonrakki cafe neydi yaaa :44: ama nası bi yakışıklılık. abboooowww nişanlıcan görmesin bu yazdığımı öldürür beni
![]()
pardon kardeş![]()
siz de kavuşcanız ki![]()
bu arada loyaya gittim vücut çorabı bulamadım
![]()
hey gidi günler o zaman kabul ettim öpcek heyecandan kalbi nasıl atıyor var ya
kalp atısını bi o zaman bir de ilk gece öyle hissettim şiddetli
![]()
sarılırımsizde sarılcaksınız az kaldı inş.
gerisi ibadettttttt bugün kandil
dua etcez.
![]()
kimse yooooooooookkkkkkkk mmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuu
Geçmiş olsun canım Allah korumuş sadaka ver aklına geldikçe . bu hafta bişeyler var beni de köpekler korkuttu bende aklıma geldikçe yanımda oldukça para vermeye çalışıyrum![]()
ceren unuttum yazmayı çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş Arabada var mı fazla bi hasar ?
ben varımama değişik bişi gelmiyor benim aklıma :44:
süprüzlü bişiler yapmak zorunda diilsin ama içten gelen bi bakış bile yeter kiiii
yani çok takma![]()
sağol canım. bende artık daha sık yapıcam. unutmamak lazım böyle şeylerisanada geçmiş olsun
Sağol canım yanımda bir kıpırtı olsa korkar oldum tedirginim inş atarım üzerimden![]()
tabi orası tartışılmaz ama özel bişe yapasım var kuzum yaaaa![]()