• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eee ben 1 senedir sıkı takipçilerinizdenim ondan herhalde

Dilamik hanım benim adım hatice, 27 yaşındayım, çalışıyorum, iktisatçıyım ve taze gelin olacak adayım ve çoook aşığım.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

memnun oldumm haticemm :16::16::16:

e anacım 3 yıldır yapmadığı teklifi bulamadığı fırsatı 3 ayda mı bulacak da yapacak :50:

skype da yüzyüzeyiz ya bi umut dedim

düşün o kadar düştüm :37:

yapabilir ne biliyosunnn :51::51::51::51:
bu kadar emin konuşyorum bide yapmazsa eniştacana böle yapcamm :22::22::22::22:

Selam kızlarrrr :10: nasılsınız bakiiim bugün :34:

Ben bu akşam kocacığım tarafından taksim'e davetliyim :69:
Bana sürprizi varmış :52::52::52: Acaba nediiirr nediiirr :52:

hemmannnnnn :27::27::27:
nolikii acebaaaaa:35::35::35::35:

F28ECE508FAF5AAD4A32792CA5854.jpg

bir Kıvançtır aldı başını gitti :9::9::9:

pınarrrrrr :33::33::33::33::33::33:

ayakkabıları beğenmenize çok sevindim kuzular ben de çok beğendimmmmm :16:
bi sürü de ayakkabım oldu ha :27:

hümümmm inanamıyorumm seni de veriyoruz yaa :69: hepinizi bir bir uğurluyoz :69:
sıra da bize geliyooo :52:

gündaşım nasılsınnnn :16: benim ilk kutum bitiyo bugün :27: koruma sağlanmıştır bi test mi etsem :23: :9:

kkıızzzzlarrrrr hayırlı cumalar olsun inşallahhhhh:16::16::16:

ben hepcinizden alıntıladım alıntıladım pc yine kapandı gıcık pc yaaa ısınıp kapanıyor sinir ediyor beni :47::47::47::47:

gündaşım ayakkabıların çok cici kınada giymeyi planladığına bittimmmm:52::52::52::52::52: çeyiz işini de bu tarihlerde yapıyor olman çok iyi ben sermeyecem sevmiyorum millet geliyor bakıyor eşyalarım gitmiş olacak tek o kadar :32:

pınartoş inş çok cicik bi evlenme teklifi gelir acııkk çıtlat eniştecana evlenme teklifi olmadan olmaz de:52::52::52::52:

duygu böyle surat yaparak düzelmezsiniz biz de suratsızlandığımız da ya ben ya nişanlım öperiz birbirimizi geçer yada ben onu baya mıncırırımmmm :52::52::52::52::52: acııkk cilve fln yap kızım yaaaaa:32:

kime ne yazacaktım acaba başka

heeehhhh hhhüüümmm son 2 yaaa inanamıyorummmmm :23::23::23::23::23::23: çok mutlu ol emi seennn:34::34::34::34: bi de bize ulaş lütfennn:27:

başka baaşşkaaaaa:26::26::26::26:
Ulasirim canım sen merak etme :-):-):-)

hümümmm inanamıyorumm seni de veriyoruz yaa :69: hepinizi bir bir uğurluyoz :69:

gündaşım nasılsınnnn :16: benim ilk kutum bitiyo bugün :27: koruma sağlanmıştır bi test mi etsem :23: :9:

:-):-):-):-):-) veriliyorum valla hihihihi

bencede bi test edin de ilk gece için şey olmasın şey olursa yani diyeee:52::52::52::52:

ayakkabılarını nerden aldın bakimm kına ayakkabını çok beğendim deeee:26:

Ulasirim canım sen merak etme :-):-):-)

canımmm:54::54::54::54::54:

bana boony food deme :9::9::9::47::47: işyerine göndermez olaydım :27:
off bana da süpriz yapsın artık ya :14: zaten regl geliyor sürekli ağlamaklıyım :43::43:

ben de seni loveeeeeeee haticemmmmmmmmm:54::54::54:

benimkini düşün bide işe ilk girdiği an ve elinde bonyy ve masası bile belli değilken bonnysiyle kalakalmış zavallaıcık orda sekretere bırakmış ne kadan utanmışş bide

o zaman umudumuzu yitirmeden beklemeye devam diyosun :1:

ben yinede beklenti içine girmek istemiyorum yoksa tripleniyorum huzursuzluk çıkartıyorum:50:

zaten sadece benimle evlenirmisin kısmı çıkmadı ağzından hayatını benle geçirmek istediğini eğer bende kabul edersem Allah'ın emrini yerine getirmeye gelmek istediğini söyledi yani :69:

canı sağolsun canımın 2 kelime etmese de olur :16::16:

canım bekeleyelim göreceğiz daha var düğününe zaten güzel heyecnalar yaşıcaksın

özgem öncelikle kardeşcağzına hayırlı olsun ayakkbılarına bayıldım çok güzel olucak gelin çiçeği ve ayakkbı uyuymun

bencede bi test edin de ilk gece için şey olmasın şey olursa yani diyeee:52::52::52::52:

ayakkabılarını nerden aldın bakimm kına ayakkabını çok beğendim deeee:26:

canımmm:54::54::54::54::54:

kuzum markafoniden aldım bugün
elle kampanyasındannn :16:

ya benim hapla ilgili bi sorum olcak :26: sen yeni başladın ama diğer kullanan kızlar d ayardımcı olursa sevinirim

şimdi bu gece ilk kutum bitio ama benim hep çok olmasa da her gün koyu renk akıntım geliyo
o nedenle hep günlük ped kullanıom
ilk kutu diye mi böyle 2. kutuya geçince gelmicek di mi :26:
çünkü hiç temiz hissedemiom kendimi yaa

özgeeeee :52: Ayakkabılar harika 2. ayakkabıyı özellikle çok beğendim nerden aldın cnm İlki elle galibada ikincisini göremiyorum :26:

kuzum markafoniden aldım bugün
elle kampanyasındannn :16:

ya benim hapla ilgili bi sorum olcak :26: sen yeni başladın ama diğer kullanan kızlar d ayardımcı olursa sevinirim

şimdi bu gece ilk kutum bitio ama benim hep çok olmasa da her gün koyu renk akıntım geliyo
o nedenle hep günlük ped kullanıom
ilk kutu diye mi böyle 2. kutuya geçince gelmicek di mi :26:
çünkü hiç temiz hissedemiom kendimi yaa

Canım bende hiç koyu renk akıntı fln olmadı Ama doktor demiştiki hergün aynı saatte içmezsen akıntın olur :26: Bende saatimi 23:00 e kurdum 2 aydır hergün aynı dakikada içiyorum Ondan olabilirmi acaba farklı saatlerde mi içiyosun :26:

Kızlar hepinize mutluluklar dilerim . Düğünün nasıl geçtiğini paylaşırsanız sevinirim. çok heyecanlı ve güzel, tutkulu günler yaşayacagınızı şimdiden söyleyebilirimmm.. Kızlarrrrrrrrrrrr

özge ilk kutu da bende de hafif hafif lekelenme olmuştu.. ki ben hep düzenli aynı saatte alıyordum.:31:

2.kutudan sonra olmuyor:34:

Back
X