canım burda kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz birbirimize derman oluyoruz ne demek tabiki sana da olucaz
bak işte aklın yolu bir sonra ortada kalmamak ne yapalım dememek için alın tarihinizi bu iş yaş işi falan değil nolmuş onlar 84 lü ise
birikimim var diyorsun istersen evi biraz ertele önce düğün dernek neyse işte ya da nikah kokteyl vs istediğin gibi yap geç kiraya bi zaman sonra evi gündeme alırsın yoksa bu iş uzar da gider
yine tabiki sizin kararırız oturun konuşun artısını eksisini tartışın bakın
ve aile konusunda karşı tarafa saygını eksik etme yeter onlar ister hevesli olsunlar ister olmasınlar oğulları istiyor kaç yıldır biliyorlar sonuçta
sen sadece mesafeni koru önüne bak o kadar![]()
çok teşekkür ederim canım bakalım ev konusunu ne yapacağız ben o fikri zaten ertelemiştim annemede açayım hafiften o yine sorucak çocuklar nerede yaşıcak die
babam açık açık anneme dediki sakın isteme bişi ev mev ben aldım kızıma açıkta değil onun babası ihç bişi yapmaz adam kızını evlendircek oğluna bişi yapmaz ben öyle hissetim dedi
ki bende öyle hisseti olanı yapcak bir fazlası olmucak yani
karşı tarafla 6 sene olmasına rağmen geçen yıl ağustosta askere giderken tanıştım bayramda seyranda arıyorum ediyorum odur mesafeliyim çok şükür ablasının niaşnına bile gitedim sınavım vardır ayrıca gelemiceğmi belirtmiştim evdeydi nişanı teyzesi aradı kızım glemen icap ederdi ama evin çok uzak sana kıyamam sen çok yoruluyorsun felan demişti ama gidemezdim yani kendi kızlarını bırakmıyorlar bendende beklemesinler
ben onlar iyi oldğu sürece iyim çok şükür bana saygılılar beni anlıyorlar ama bu konular onlarla konuşlmadı iş resmiyete dökülünce tavırları ne olucak onu merak ediyorum