'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkürler. Oldumu :)

evett :34::34:

haftasonu sınavım var canım, çok çalıştım emek verdim onun stresi var üzerimde :26:

ayy Allah emeklerini boşa çıkarmasın canımm :26::26:

Ben ne zaman listeye eklenirim:) gerçi bizim nikah tarihimiz netleşmedi daha:( Asker yolu bekliyorum :(

tarihin belli olup bu topiğe daimi olarak geldiğinden emin olduğumuzdaa :34::34:
çünkü isim yazdırıp topiğe hiç uğramayan arkadaşlar oluyo bizzde arkasından şafak atıyoruz :31:

evett :34::34:

ayy Allah emeklerini boşa çıkarmasın canımm :26::26:

tarihin belli olup bu topiğe daimi olarak geldiğinden emin olduğumuzdaa :34::34:
çünkü isim yazdırıp topiğe hiç uğramayan arkadaşlar oluyo bizzde arkasından şafak atıyoruz :31:

uzun zamandır bu tarihi belirleme üzerinde çalışıyoruz, muhtemelen 10 Ağustos olur.nikah tarihimizi aldığımızda yazdırırım ismimi.ama görünen o ki hepiniz benden önce evleniceksiniz:) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. bende sizin tecrübelerinizden yararlanırım :52:

uzun zamandır bu tarihi belirleme üzerinde çalışıyoruz, muhtemelen 10 Ağustos olur.nikah tarihimizi aldığımızda yazdırırım ismimi.ama görünen o ki hepiniz benden önce evleniceksiniz:) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. bende sizin tecrübelerinizden yararlanırım :52:

amin inşallah :16:
hayırlısıyla sen de tarihini belirlersin inşallah :34:

Tickerımi yiriiiiim beeeennnn :52::52::52:
Selam kızlar, nasılsınız?:3:

nerelerdesin acaba senn :8::8::8:
daha sabah listeyi düzenlerken nerde bu hatun diyodumm :9::9:

günaydın kızlar nasılsınız

günaydınn gizott :16:
çalışıyorum sanırımm sen napıyosunn :27:

günaydın hanımlaaarr :16: herkes iyi değil mii?

yılbaşı için bir sürpriz kokusu geliyo burnuma :9: :9:

nerelerdesin acaba senn :8::8::8:
daha sabah listeyi düzenlerken nerde bu hatun diyodumm :9::9:

buralardayım canım :17: işler yoğun oluyo arada bakabiliyorum buralara.
ya kızlar balayına nasıl karar verdiniz bi türlü karar veremedik biz. bugün oturup son kararı vericez inşallah c.teside gidip alcaz. ben istiyorum ki böyle doğa ile iç içe çayır çimen deniz kum güneş ağaç evler küçük otantik bi mekan filan. böyle bildiiniz önerebilceğiniz bi yer var mı acaba?

ya kızlar balayına nasıl karar verdiniz bi türlü karar veremedik biz. bugün oturup son kararı vericez inşallah c.teside gidip alcaz. ben istiyorum ki böyle doğa ile iç içe çayır çimen deniz kum güneş ağaç evler küçük otantik bi mekan filan. böyle bildiiniz önerebilceğiniz bi yer var mı acaba?

anladım canım :16:
*
o tarz bildiğim bi yer yok sanırımm :27::27:
biz de çok düşündük neresi olsun diee çıkmaza girdiğimiz bi anda didime gitmeye karar verdik :10::10:

*
biz de çok düşündük neresi olsun diee çıkmaza girdiğimiz bi anda didime gitmeye karar verdik :10::10:

vaay didim he ailemle 2003-2009 arası yazlarımızı didimde geçirmiştik altınkumda güzel yerdir eğlencesi bol. düşündükçe heyecanlanıyorum :1: ne güzelll ya sevdiklerimizle başbaşa tatil, mekan neresi olursa olsun unutulmaz olur :1::1: inşallah biz de bi anda karar veririz artık valla ya düşünmekten helak oldum:53:

Son düzenleme:
*

mavişehir altınkum uuvvvv :16: çok güzel tercih bu arada dilam bilmiyordum tercihinizi didimden yana kullandığınızı Çok yerinde bir tercih olmuş ooohhhhhh

adamım yapacak gibi kokular geliiyy burnuma dilam yaaa :9: telefon kaçırmalar nabız yoklamalar :9: :9:

diyosunnnn :23::23:
ne yapcakk acabaaaaa:8::8::8:

vaay didim he ailemle 2003-2009 arası yazlarımızı didimde geçirmiştik altınkumda güzel yerdir eğlencesi bol. düşündükçe heyecanlanıyorum :1: ne güzelll ya sevdiklerimizle başbaşa tatil, mekan neresi olursa olsun unutulmaz olur :1::1: inşallah biz de bi anda karar veririz artık valla ya düşünmekten helak oldum:53:

çok sıkıntılı yaaa nere olsun, nasıl olsun, neleri avantajlıı, plajı iyi mii:36::36::36:

mavişehir altınkum uuvvvv :16: çok güzel tercih bu arada dilam bilmiyordum tercihinizi didimden yana kullandığınızı Çok yerinde bir tercih olmuş ooohhhhhh

evet canımm aldık balayımızıı :27::27::27:
inşallah memnun kalırızz :21::21:

oyyyy oyyy balaylarııı daha yeni aldık o yüzden alın karar verin canım vallla uzadıkça değişik değişik araştırıp duruyorsun

nereleri düşündünüz varmı aklında birşeyler

diyosunnnn :23::23:
ne yapcakk acabaaaaa:8::8::8:

çok sıkıntılı yaaa nere olsun, nasıl olsun, neleri avantajlıı, plajı iyi mii:36::36::36:

evet canımm aldık balayımızıı :27::27::27:
inşallah memnun kalırızz :21::21:

sevdicekler yanımızda olunca o tatiller bal oluyor bak tecrübeyle sabit En yakın örneği beniimm.. :16: :16:

herşey çok güzel oluyor şüphesiz :23: :23:

Back
X