ayşenur izin belgen olduktan sonra istediğin belediyeden al gel bahçelievlere 300 lira
İzin belgesi alırkende para veriliyormu acaba o belediyeye bilgin varmı canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşenur izin belgen olduktan sonra istediğin belediyeden al gel bahçelievlere 300 lira
İzin belgesi alırkende para veriliyormu acaba o belediyeye bilgin varmı canım.
Hayırlı olsun cnm.Siz nikah dairesindemi yapıcaksın o kadar uygun oldu yaa.
Ben bugün şişli belediyesini aradım.Nikah tarihimizde dolu olduklarını söylediler.Beşiktaşta nikah işlemleri için izin belgesi ile gelenleri 2 ay öncesinden kabul ediyor.O kadar az zaman kala başvurmayıda ben göze alamıyorum riskli geliyor.
Bu gidişle kağıthane belediyesinden 20.30 nikahını alcaz 400'ü bayılcaz
Zaten evlenene herkes bi kazık atıyor yaaa![]()
Hayırlı olsun.Bende bu tarihi düşünüyorudum ama yer olmadığı için 1 hafta öncesi oldu.Kısmet![]()
Biz vermedık canım nıkahı yapıcagın beledıyeye verıyosun parayıİzin belgesi alırkende para veriliyormu acaba o belediyeye bilgin varmı canım.
canım biz şu an bulunduğumuz şehirde ikametgah ettiğimiz belediyeden aldık ama ücret almıyolar izin belgesi için.. gün alınacak belediye alıyo ücretiİzin belgesi alırkende para veriliyormu acaba o belediyeye bilgin varmı canım.
kızlarrrrrrrrrrrrrr bizde bugün nikah tarihimizi aldık işlemleri yaptırdık 31/05/2014![]()
günaydın kızçeleeerr..
canım biz şu an bulunduğumuz şehirde ikametgah ettiğimiz belediyeden aldık ama ücret almıyolar izin belgesi için.. gün alınacak belediye alıyo ücreti
yaa sayaçlarımıza nolduuu![]()
günaydın kızçeleeerr..
canım biz şu an bulunduğumuz şehirde ikametgah ettiğimiz belediyeden aldık ama ücret almıyolar izin belgesi için.. gün alınacak belediye alıyo ücreti
yaa sayaçlarımıza nolduuu![]()
Günaydın herkese...
Hayırlı cumalar
Yine bir haftasonu geldi
Ocak ayıda yarıyı geçti valla![]()
Haydii sayaçlarımız nerede kızlar
Günaydın bu arada herkese, hayırlı Cumalar![]()
günaydın canımm
kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenle de
mesaj elementlerini düzenleden yapabilirsin![]()