• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yarın en yakın arkadaşımın kınası cumarteside düğünü var.. az önce aradım ruh halin nasıl dedim "karmaşık" dedi.. anlayacağın 3 günde kalsa 3 ayda kalsa durum aynı olacak cancanım :9: :9:[/QUOTE
Aynen şekerım nişand hıc heyecanlanmamıstım hersey de cok kolay olmustu ama sımdı gelınlıgımı de aldıktan sonra kendımı cok tuaf hıssedıyorum hıc bıseyı begenmemeye başladım boyum kısa gelinliğimde pembe dantelli cok begenerek aldım sımdı cocuga gelinlik gıydırmısler gıbı olurmuyum dıe dusunuyorum pof:ssz:

Son düzenleme:
mutfak mazemelerine taktımm kafayıı kalpli kalipliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16:
gece gündüz onlara bakıyorum hihihih :15:
kalplii tavaa ve içinde kelebek olan kahve fincanları aldıkkk
daha dorusu ben çok beğenince aşkım aldııı :16:artıkk kapli kalpli krepler yumurtalar pankekler yaparımm evlenince:17:

deryamm hayırdır kelebekler gıbı ucuyorsun kuzum yıne allah nesenı bozmak ısteyenlerden korusun :nazar:

evlenene hiç yardım eden yok zaten
mecbur alcaklar zaten die kastırıyolar fiyatııı :22::22::22::22:

ay sorma ya sınır oluyorum valla mecbur alcak dıe ınsanı kazıklıyorlar :47: mobılyacılar daha ınsaflı ama en azından ya

teşekkür ederim kızlar, eminönünden bakayım gittiğim zaman maliyetli olursa sadece yakın arkadaşlarıma dağıtmalık yaptırırım o zman

canım magnet deılde keceden kaftan seklınde kesılıp yapılan susler var onlar daha guzel ve gunun anlamına uygun oluyo bence arkasınada tülle kına bağlarsan güzel olur bence

$ima..webp yani bunun gibi demek istedin heralde canım ben yaptım kına gecem içinn :21:

Evet canım cok guzel gorunuyo ben cok begendım nıkah şekerimi kendım yapıcam ben kına ıcınde ayrıca ugrasırmıyım bilmıyorum :23:

teşekkür ederim canım nişanda da bütün hediyeliklermi kendim yapmıştım kurabiye ve içlerinde badem şekeri olan minik süslü kutulardan yapmıştım herkez çok beğendi seviyorum bu tarz şeylerle uğraşmayı helede kendim için olunca büyük bi heves ve heyecanla yapıyorum.

ve aynı şekilde kına gecem için de bütün herşeyimi kendi tasarlayıp hazırladım çok şükür hepsi bittiler tabi sevdiceğin yardımlarını desteğini unutamamm:15::15::15:

Back
X